Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 26

QUOTE(marina30 @ 2015 11 18, 23:11)

Superines spalvos, funkcionali virtuve thumbup.gif
Ar sios spinteles su tip-on atidarymu? Kaip jas uzdaryt, kai nera rankeneles?
Ir kodel rinkotes Bosch technika, o ne Siemens? smile.gif Mat as esu visa technika issirinkus is Siemens, idomu argumentas kodel Bosch? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2015 11 19, 18:09)
Superines spalvos, funkcionali virtuve  thumbup.gif
Ar sios spinteles su tip-on atidarymu? Kaip jas uzdaryt, kai nera rankeneles?
Ir kodel rinkotes Bosch technika, o ne Siemens? smile.gif Mat as esu visa technika issirinkus is Siemens, idomu argumentas kodel Bosch?  rolleyes.gif

atsidaro uz apačios pakišus ranką yra niša ten tarp fasado ir dugno, o viduj jau ant dureliu yra rankenele už kurios patrauki ir zusidaro, nezinau ar supratot. mes rinkomes tarp bosch ir siemens, čia gi tas pats, bosch tiesiog modelis labiau patiko išoriškai dizainas. viršutinės spinteles atsidaro su paspaudimu į viršų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina30: 19 lapkričio 2015 - 18:23
QUOTE(marina30 @ 2015 11 19, 17:22)
atsidaro uz apačios pakišus ranką yra niša ten tarp fasado ir dugno, o viduj jau ant dureliu yra rankenele už kurios patrauki ir zusidaro, nezinau ar supratot. mes rinkomes tarp bosch ir siemens, čia gi tas pats, bosch tiesiog modelis labiau patiko išoriškai dizainas. viršutinės spinteles atsidaro su paspaudimu į viršų

Atrodo supratau biggrin.gif O tos rankenels ant dureliu vidines puses turbut labai mazos, kad neuzimtu daug vietos?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 11 19, 17:14)
atstumai dabar man nekelia klausimo, kai stoviu viduryje virtuves, plius, akd praejimas turi buti i svetaine, ir stalvirsis tikrai ne 60 cm bus, o didesnis, tai mano akimis, atstumai dabar puikus

Jūs turbūt nesupratot mano klausimo... Atstumai yra labai svarbu. Kaip Jūs projektuojatės virtuvinį, jei atstumų nežinot g.gif ? Apie kokį stalviršį kalbate?
Atsakyti
pirminiai matmenys
http://www.part.lt/i...a97d5a96682.jpg

na, as kaip ir supratau jusu pastabas, kad gali buti toli orkaite nuo saldytuvo ir panasiai...nuo salos kokie atstumai ir tt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 19 lapkričio 2015 - 19:20
QUOTE(knopke* @ 2015 11 19, 20:18)
pirminiai matmenys
http://www.part.lt/i...a97d5a96682.jpg

na, as kaip ir supratau jusu pastabas, kad gali buti toli orkaite nuo saldytuvo ir panasiai...nuo salos kokie atstumai ir tt

Taip, aš apie tai. Ir pas Jus gaunas per mažas atstumas tarp salos ir virtuvinio kur kaitlentė yra - tik 90cm... Turėtų būti 1,2m jei norit patogiai laisvai darbuotis... Norit didelės erdvios virtuvės, o grūdate tiek baldų reikia-nereikia. Šaldytuvas irgi tolokai gaunas nuo plautuvės, neina tiksliai suprast pagal šį piešinį.
Beje, kas Jums projektuoja?
Atsakyti
kol kas tai dizaineres breziniai, bet kviesiuosi meistra i vieta, parodysiu siuos pavyzdzius ir tada jau pasitikesiu tik meistru, esme, man bendra vaizda pamatyti, na, tai sala bus galima ir patraukti, pats meistras teige, akd dizainere gali tik vazida parodyti, nes visi kiti niuansai zinomi tik jam, saldytuva galima paslinkti, orkaite taip pat, as mielai ja leisciau zemyn net
butent, man ir reikia daug pasidejimo, tad tu baldu atrodo tiek kiek reikes...aisku, pirma karta tokia didele erdve projektuoju tad sunkoka
as saldytuva stumciau i orkaites vieta, o orkaite leisciau zemyn po kaitlente
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 19 lapkričio 2015 - 20:02
QUOTE(knopke* @ 2015 11 19, 20:59)
kol kas tai dizaineres breziniai, bet kviesiuosi meistra i vieta, parodysiu siuos pavyzdzius ir tada jau pasitikesiu tik meistru

Na tai dizainerė nelabai supranta apie virtuvių projektavimą... Atstumas tarp plautuvėa ir šaldytuvo mano preliminariu skaičiavimu iš akies pagal pirmą paveiksliuką gaunas arti 4m doh.gif ... kai visas darbinis trikampis šaldytuvas-kaitlentė-plautuvė rekomenduojamas iki 5,2m ilgio, kad nebūtų per daug vaikščiojimo.
Salą patrauksit, o ar neužgriozdinsit tada praėjimo į svetainę?
Dar pasidėliokit varijantą, kai šaldytuvas plautuvės kairėje -ten kur dabar pakabinamos spintelės. Norit orkaitės po kaitlente, tai taip ir darykit, kodėl dizainerė neįsiklauso į Jūsų norus? Tada visas aukštų spintų kampas liktų Jums pasidėjimams, jei turit daug ką ten dėti.
Atsakyti
Matot, kur spintele kaireje, noriu kad ir liktu ji, ten iejimas tiesiai i ja gaunasi, nesinori tos sienos aklinai uzdaryt, spintele atrodo lengviau ax.gif

beje, su dizainere jau ima nervas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 11 19, 20:15)

beje, su dizainere jau ima nervas mane biggrin.gif

Kantrybės. Mane baldų gamintojas varo į neviltį biggrin.gif Bandau dizainą pati dėliotis, su Jūsų visų pagalba 4u.gif , bet matau, kad reikia ieškoti dizainerio - neįvaiksiu viena pati.
Kaip renkatės plautuves, šiukšlių rūšiavimo sistemas etc.? Ar pataria gamintojai, dizaineriai ar pačios gilinatės?
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2015 11 19, 18:38)
Atrodo supratau  biggrin.gif O tos rankenels ant dureliu vidines puses turbut labai mazos, kad neuzimtu daug vietos?

taip, nedideles, galesiu ryt foto padaryt jei domina
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2015 11 19, 20:35)
Kantrybės. Mane baldų gamintojas varo į neviltį biggrin.gif Bandau dizainą pati dėliotis, su Jūsų visų pagalba  4u.gif  , bet matau, kad reikia ieškoti dizainerio - neįvaiksiu viena pati.
Kaip renkatės plautuves, šiukšlių rūšiavimo sistemas etc.? Ar pataria gamintojai, dizaineriai ar pačios gilinatės?

aš pati gylinuosi, viską pati čiupinėjau, nepasitikiu niekuom smile.gif)) nes kai kurie turi tik tam tikrosd firmos ir tą ir siulo, arba priprato, ir sako, mes visiems taip darom
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2015 11 19, 21:37)
aš pati gylinuosi, viską pati čiupinėjau, nepasitikiu niekuom smile.gif)) nes kai kurie turi tik tam tikrosd firmos ir tą ir siulo, arba priprato, ir sako, mes visiems taip darom

drinks_cheers.gif
Atsakyti