Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Zundyt, aš negaliu tokių skaityt daugiau, pasidariau labai jautri unsure.gif Per daug lakią vaizduotę turiu
Aist, tiuuuu... negalima pieno prie rūkytos lašišos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 lapkričio 2015 - 21:23
Sveikos merginos...

naujų trišės nuotraukų neturiu- tai įdėsiu kažką iš senesnių

viena pirmesnių mūsų namuose :

user posted image

čia jau iš naujesnių:

user posted image

viena iš paslaptingesnių:

user posted image

Susibėgėlėm linkiu gerai susilėkti- paplepėti... 4u.gif 4u.gif O mes šiandien dukrai pirkom uniformą... Mūsė parodys wink.gif Kitą sekmadienį jai priesaika... Žodžiu- gyvenimas eina.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 11 13, 21:21)

tiuuuu... einu pasirausiu spintoje, buvo pusbutelis degtinytės užsilikęs nuo neatmenamų laikų - prasidezinfekuosim ir praeis lašiša su pienu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 11 13, 21:15)
" Po mano oda". Traukiu visa gerkle priedainį ir man taip gražu. Ale kažko vaikai su Ainu į antrą aukštą sulipo ir duris užsidarė, kiba per tyliai dainuoju, bandysiu garsiau  biggrin.gif

Nikita rimtuolė, kuo taip susidomėjusi?  4u.gif

lotuliukas.gif Na ar pabandei dar garsiau užtraukt? Neatėjo kaimynai pažiūrėti biggrin.gif

Nikita žiūri į mane biggrin.gif Nes kitoje vietoje nunešiau jos gandralizdį, kad fotografuojant matytųsi siena o ne sekcija. Ir ją įkėliau...
Kažkas fotikui nutiko doh.gif Siena gelsva, o gavosi pilka ir Nikita kaip nupiešta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 13, 21:32)
tiuuuu... einu pasirausiu spintoje, buvo pusbutelis degtinytės užsilikęs nuo neatmenamų laikų - prasidezinfekuosim ir praeis lašiša su pienu  biggrin.gif

Atlėk, pradezinfekuosiu hihihi.gif Mokos turiu užslėpusi bigsmile.gif

Vidam, geltonumas karališkai povyzai nei kiek nekliudo drinks_cheers.gif thumbup.gif

Vilkra, taip ir neatrašei, ar paspausi ranką lapei, dėl priesaikos, nuo Kiaros mamkos g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 lapkričio 2015 - 21:39
Traukiu brendžiuko tada biggrin.gif ir keptos duonos salotu su pupelėm ir suriu smile.gif

Giliukui gerai praėjo penktadienis, nuglostytas nušukuotas, guliašo gavęs biggrin.gif
Atsakyti
Sagyt, bet čia jau rimtas balius šviečiasi, jei jau su pupelėm, o mes su Aist, taip virškinamojo trakto be dujų draugija hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 11 13, 23:41)
Sagyt, bet čia jau rimtas balius šviečiasi, jei jau su pupelėm, o mes su Aist, taip virškinamojo trakto be dujų draugija hihihi.gif

Papildomas šildymas dujomis bus pajungtas biggrin.gif o kaip žinome šiluma kaulų nelaužo biggrin.gif
Atsakyti
Tegu jį biesai tokį šildymą, dujokaukės aš neturiu o ir mano šeiminykščiai jautrūs kvapams lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo, balius darosi rimtas biggrin.gif
Sagyte - nešk pupeles į stalą biggrin.gif
Gal ir mane kuom nors pavaišins ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 11 13, 21:21)

Kaip negalima, kaip negalima??? blink.gif A kur taip parašyta? unsure.gif Pienas man prie visko tinka. Geriu vakarais pieną nuolat ir su lašiša, ir su marinuotais agurkėliais, ir su... žodž, viskas čia normaliai. essen.gif

QUOTE(Magnuna @ 2015 11 13, 21:32)
tiuuuu... einu pasirausiu spintoje, buvo pusbutelis degtinytės užsilikęs nuo neatmenamų laikų - prasidezinfekuosim ir praeis lašiša su pienu  biggrin.gif

Va drinks_cheers.gif

QUOTE(Vidam @ 2015 11 13, 21:33)
lotuliukas.gif Na ar pabandei dar garsiau užtraukt? Neatėjo kaimynai pažiūrėti  biggrin.gif

Pas mus labai gera garso izoliacija, nei mes kaimynų, nei anie mūsų negirdim. biggrin.gif nebent stiprintuvą ir mikrofoną pasijungčiau bigsmile.gif

QUOTE(sagyte @ 2015 11 13, 21:36)
Traukiu brendžiuko tada biggrin.gif ir keptos duonos salotu su pupelėm ir suriu smile.gif

drinks_cheers.gif Nu, jei vis tik kažin kaip netikėtai po visų vaišių dujos susiprodukuotų, prieš miegą galiu visoms neuro3 arbatų priruošti, kad bezdant neprabustumėme bigsmile.gif
Atsakyti
Tai jau geriau jonažolės arbatos, kad nerimas dėl dujų nepultų laugh.gif

Nu negalima rūkytos žuvies su pienu, ni ni. Tavo skrandis gal net geležį gali virškinti biggrin.gif
Atsakyti