Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Ignas žvilgtelėjo į kompą, kur Grikėnas išsišiepęs vaišių laukia, ir sako:" Bet tai koks panašus į Ainu katinas. Tik trumpaplaukis ir su uodega. " biggrin.gif
Atsakyti
Aist - laugh.gif laugh.gif laugh.gif ple, tais galim kirsti iki soties pienu užsigerdamos - finale po dvigubą arbatos dozę sugersim ir tepasiunta kaimynai jeigu namuose neideali garso izoliacija ir ventiliacija tongue.gif
Grikis sužavėtas tokio komplimento rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 13 lapkričio 2015 - 21:59
QUOTE(busycat @ 2015 11 13, 21:53)
Tavo skrandis gal net geležį gali virškinti biggrin.gif

jep, gali bigsmile.gif mano draugai pamatę, kaip aš "derinu" produktus, nuolat įtarinėjo, kad esu nestuke.gif bet dabar jau įprato ir kartą draugas ateinant pas mus vakare atnešė pieno su sausainiais ir puslitriuką ketčupo su daržovėmis. Viską žiūrint filmą suvalgiau. blush2.gif
Papildyta:
Mano vyrui pasisekė, kad vis dar ne namie nakvos. Vaikai savo kambariuose miega kaip užmušti. Čija kitame aukšte, o be to ir pati kartais bezda. doh.gif Va, lieka Ainu, šita ledi oro negadina... Chm..., teks rytoj atsiprašymui dvigubą dozę konservų duoti biggrin.gif
Atsakyti
Nuuu šitaip valgyt ir aš galiu, be rūkytos žuvies su pienu nedrįstu biggrin.gif
Atsakyti
Grikis susirangęs meilybių meilybė wub.gif wub.gif wub.gif
Ir, man rodos, Trišiukę pamiršau pagirti, matosi, kaip jai gera savuose namuose wub.gif
Atsakyti
Man būdavo skanu rūgštus obuolys su pienu ir dar lašiniu užsikąsti - visi laukdavo kada man dugną išmuš, ale nieko susidraugaudavo skrandyje viskas biggrin.gif
Papildyta:
Tiksliai, Aist, kaip judvi su Ainu išmiegojote praėjusią naktį?
Papildyta:
Einu šiukšles išsinešiu - be manęs ni ni, nė vienos čierkos biggrin.gif
Atsakyti
Kažkodėl turiu nuojautą, kad išsimiegojo puikiai biggrin.gif
Atsakyti
Man savo dujos nemirda biggrin.gif o kti tegu nagli nebūna ir svetimų neuosto lotuliukas.gif
Trišė tokia užburianti atrodo 4u.gif

O Grikpandis tobulas biggrin.gif
Atsakyti
Ainu įsitaisė vyro menamų kojų vietoje, taigi prie manęs nesiglaudė. Paryčiais prabudau nuo tempiamos "meškerės" per grindis garso, nes kažkas kaip tik "sumedžiojo pelę". ( aišku, pati kalta, kad prieš miegą žaislų nesuslėpiau). Bet pelė su visu kotu buvo nutempta tik iki sauso maisto dubenėlio, kur buvo įmesta. Po to dar girdėjau, kad sausą dantimis traškino. Ir viskas. Kai žadintuvas nuskambėjo 6 val., katė atbėgo manęs besikeliančios pasitikti iš kažkur kitur. Taip, kad ramiai sakyčiau. Busy teisi drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2015 11 13, 22:10)
o kti tegu nagli nebūna ir svetimų neuosto  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
Mergičkos, tęskit, aš 15 minučių lekiu į lauką Čijos pavedžiot. Sukratysiu tuo pačiu maistą, grįžus vėl prisijungsiu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 13 lapkričio 2015 - 22:14
Ainu šaunuolė, kad savo pelytėmis rūpinasi biggrin.gif pas mus Kruopos pelės po visus namus laksto ir naktį aš ant jų būtinai užminu basom kojom. Iš pradžių kai basom užmindavau ant nedidelio minkšto kailiniuoto daikto tai porą kartų vos ne iki lubų stryktelėjau...
Atsakyti
Kadangi pas mus mėtosi visko daug lego ir t.t tai džiaugsmas neuzlipti ant nieko būna Giliukas užsimiršta kad naktis ramybės metas bet tada pakylu iš lovos deda kudasiu į vonią ax.gif
Atsakyti
kadangi aš čia naujokė,tai neprisijungiu į susitikimą,gal kada nors smile.gif
QUOTE(Aist @ 2015 11 13, 16:11)
Ainu registras naujoje temoje:

kokia nuostabi foto wub.gif tobula
QUOTE(Erendira @ 2015 11 13, 18:04)
Nieko nepraleidai  blush2.gif čia aš apsileidusi, nes darbai užpuolė... Gerai Runcunculis, vakar gavo naujo maisto Trovet su triušiena (jame tik 2 baltymai - triušienos ir ryžių) - ėdė gerai. žiūrėsim, kaip su kasymaisis bus... šiaip tai atkutęs - net pabėgiojo vakar su Uršule  thumbup.gif  trumpai, bet bent jau noro turi... Kitą savaitę vėl žolių važiuosim matuotis...

gal ir mum tokį pabandyt g.gif ,nes maniškė vis dar kasosi,nors gal kiek ir mažiau
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 13, 21:28)
Žiūrėkit, ką šiandien centre užmačiau  smile.gif

geras bigsmile.gif
QUOTE(zundyte @ 2015 11 13, 21:38)
paskaitykite visos gerosis Globėjos ,kokį eilėraštuką FB pamačiau pasidalinau,bet gal ne visos pamatysite...Net apsiverkiau wub.gif ,taip širdį sujaudino wub.gif Ačiū Jums už didelę širdį ,mergaitės 4u.gif  4u.gif  4u.gif (tikiuosi ,kad visos suprantate rusiškai ax.gif )

labai jautrus eilėraštis cray.gif ir labai gražus
QUOTE(vilkra @ 2015 11 13, 22:27)
naujų trišės nuotraukų neturiu- tai įdėsiu kažką iš senesnių

bet kaip jūs visos taikliai vardus katytėm savo parinkę,nu tikra Trišė, super tinka jai šis vardas
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 13, 22:57)
Grikis sužavėtas tokio komplimento  rolleyes.gif

koks Grikis čia gražuolis,pasitempęs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 13 lapkričio 2015 - 22:37