Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Oi Kiara mums naktį kamuoliuką, net į antrą aukštą užneša tiesiai į lovą, garsiai kniaukdama. Meskit gi nu, kiek galima parpti g.gif

Pabundam abu iškarto, susšižvalgom, susišypsom ir vėl dedam galvas biggrin.gif

Beje noriu dar kartą pasakyti didžiulį ačiū Azu už kačių knygą, kai randu laiko prisėdu ir spalvinu, nu šakės nesitikėjau kaip faina biggrin.gif Ryt parodysiu vieną puslapį iš mano spalvų terapijos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 lapkričio 2015 - 22:42
O manęs Kruopa neprižadindavo su kamuoliukais - ryte rasdavau po šonu sukamšytus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 13 lapkričio 2015 - 22:45
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 14, 00:39)
O manęs Kruopa neprižadindavo su kamuoliukais - ryte rasdavau po šonu sukamšytus  smile.gif

Kada Kiara jau I spich & go isleisi varzybas tiek treniruociu apturejus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 13 lapkričio 2015 - 22:43
A kur vyksta tos varžybos biggrin.gif Bajeris ne bajeris, bet kai išmoko iš Tutės, nei dienos be kamuoliukų varžybų biggrin.gif va jau 5 mėnesiai
Atsakyti
Busy - a prisimeni, pernai įdėjai Kruopai lauktuvių medinį žaislą su kamuoliukais viduj? Tai Kruopa nuo to laiko prašo, kad ten jai sausiukus berčiau ir valgo sausiukus iš žaislo traukdama smile.gif aš galvojau pasibovys truputį ir pabos, ale ne, iki šiol populiarumo viršūnėje tas žaislas biggrin.gif Jau tiek išsitreniravo sausiukus traukti, kad viens du ir visus išsitrauko, bet žaislas vistiek nepraranda savo aktualumo biggrin.gif Grikis pradžioje žiūrėdavo, bandydavo suprasti ką ten su tuo žaislu reikia daryti, bet taip ir nesusigaudė, o Kruopa kai ir pas tėvukus nunešu pažaisti, ten Maurą su Mika irgi akimirksniu aplošia biggrin.gif
Papildyta:
Kruopa man jau retai benešioja kamuoliukus, dar nori kad mėyčiau kamuoliukus bet jau nebesutaršo kamuoliukų komplekto per porą savaičių kaip anksčiau būdavo. Aš tuos kamuoliukus kai rasdavau visus išpikdavau bo nespėdavau suplyšusių keisti biggrin.gif Daba jau paskum kamuoliuką bėga, visokius salto daro, bet jau nebeatneša man smile.gif
Atsakyti
Nu va matai, pas mus tas pats su kamuoliukais ir rutuliukais nuo saldainiu popieriukų. Tutis smarkutis popieriukus nešioja, Kiara guminius kamuoliukus, kurių jau nežinau kelintą partiją perku. Taigis susinešioja, tampa skylėti, plaukuoti, suniokoti biggrin.gif Vadinasi Kruopa atrado savo nenusibostantį žaislą, Kiara irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 lapkričio 2015 - 22:55
Grįžom iš lauko. Tai tik vieną merginą su prieglaudinuke šunyte nestabilios psichikos tesutikom. Ana pradėjo skardžiai isteriškai ant Čijos loti, šeimininkė už petnešų nuo žemės kilstelėjo triukšmadarę, kol toji apsiramino. O Čijai ramiai stovinčiai ir stebinčiai tiesiog ant kaktos buvo parašyta:" Kas tau negerai, mažas šuo, ko čia rėkauji vidurnaktį kaip beprotė???" blink.gif

Bet tai kaip smagu, kai nešioja Kiara kamuoliukus- ir sportas, ir azartas. Busy, galit su vyru statyti iš laiko, per kiek sekundžių atneš numestą kamuoliuką. Stebėti pažangą. Faina. thumbup.gif

Ainu kažkada nešiojo folijos rutuliukus ar saldainių popieriukus, dabar- ne. Bėga paskui, gaudo, bet nebeatneša, tinginio pantis rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(žydrynė @ 2015 11 13, 22:34)
kokia nuostabi foto wub.gif tobula

Ak, ačiū blush2.gif
Niu ką, mergytės, einu lovos link. Rytoj vėl 6 val.keltis ir lėkti į paskaitas Kaune. Gerai, kad su drauge- kolege važiuojam, tai tik pradedam kalbėtis, žiū ir Kaunas. Labanakt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 13 lapkričio 2015 - 23:10
Praktiškai galim statyti ne iš laiko, o kaip emocingiau pagirti už nešimą, nes kuo emocingiau giri, tuo greičiau jinai bėga paskui kamuoliuką hihihi.gif Taigi, giri ir žiūri kas pagyrė geriau lotuliukas.gif

Tie maži šniukai, tokie baisūs amsiai, kad nu doh.gif Labos naktelės tau ir tavo kailiniuočiams

Ką tik užsakiau kalėdinę dovaną sūnui ir jo mylimąjai, bais tikiuosi kad jiems patiks mano sumanymas uf uf karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 lapkričio 2015 - 23:23
QUOTE(busycat @ 2015 11 13, 23:08)
Taigi, giri ir žiūri kas pagyrė geriau  lotuliukas.gif

bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2015 11 13, 22:34)
kadangi aš čia naujokė,tai neprisijungiu į susitikimą,gal kada nors smile.gif

Taigi junkis smile.gif 4u.gif jei tik laikas tinka ir noro turi 4u.gif kuo daugiau, tuo smagiau biggrin.gif
Čija - labai protinga ir išauklėta dama biggrin.gif
Nu ir aišku, smalsu kokią dovaną Busy užsakė sūnui g.gif spėju, kad kelionę kokią smagią biggrin.gif
Labanaktis mergytės, Grikis mane jau irgi link lovos vedasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 13 lapkričio 2015 - 23:28
Nie bigsmile.gif Turiu pažystamą fotografę, kartu lankėm suaugusiųjų mokyklą, kurios darbai man nerealiai patinka, bet man.. labai noriu tikėti, kad patiks ir mano vaikiukams biggrin.gif Galėsiu vieną kitą jos darba papublikuoti drinks_cheers.gif

Labunakt, mes dar filmą spoksom 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 lapkričio 2015 - 23:34
QUOTE(žydrynė @ 2015 11 13, 23:34)
kadangi aš čia naujokė,tai neprisijungiu į susitikimą,gal kada nors smile.gif

Nu jau nu jau smile.gif gali jungtis ir ryt ir gruodžio 5 wink.gif mes jei kas galėsim apie akvas pakalbėt biggrin.gif mane žinai, bet kitu niku wink.gif žodžiu pas mane 3 katės ir trys akvariumai, jei ryt negali, tai po mėn prašom į mytą pas mane wink.gif
Atsakyti