Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Loram @ 2015 11 16, 12:30)
gal kam reikia? labai gera kaina
medela swing

Įspūdinga kaina bigsmile.gif
Atsakyti
pagalvojau, kad aukletojoms/mokytojoms galima dovanoti spalvinimo knygas, yra ivairiu pagal kaina wub.gif dovanojau darzelyje mokytojo dienos proga, tai maloniai nustebusios buvo, kai pamate tokia knyga:)
o dar galima medaus koryje dovanoti:)
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 16, 18:18)
siuntimas į LT 19,90 EUR, kai prekių vertė ik 499,99 eur,o kaip prekių vertė viršija 499,99 EUR, siuntimas 14,90 EUR
http://www.best-in-e...tent.php/coID/1

o kaip su garantija. Letuvoje taisyti galima, jei kas nors nutiktų
Atsakyti
tingiu kartotis, paskaitinėkite kavos aparatų temas:
http://www.supermama...?...8043&st=200
http://www.supermama...?...1487&st=560
Papildyta:
QUOTE(jurrrka @ 2015 11 16, 20:01)
o kaip su garantija. Letuvoje taisyti galima, jei kas nors nutiktų

Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 11 16, 18:42)
Taip, tukis pabrango. As tokiu atveju priimu kokia mergina, kad minimalu svori pasiekti.

O as bent jau kol kad laaabai dziagiuos PA paslaugom thumbup.gif bigsmile.gif Visada operatyviai ir svarbiausia informatyiai atsako i visus klausimus, pataria, atsipraso uz bet koki nesklanduma!ko nepasakyciau apie ta Tukio saraskino kontora su susireiksminusia "bose" priesaky cool.gif puiku,kad atsiranda konkurentu tokiem "dievam" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 16, 19:06)
tingiu kartotis, paskaitinėkite kavos aparatų temas:
http://www.supermama...?...8043&st=200
http://www.supermama...?...1487&st=560
Papildyta:

ok:)
Atsakyti
Skaičiuoju skaičiuoju, bet Tukis vis tiek pigiau išeina. Pristato namo po darbo valandų. Jei tą patį svorį siųsčiausi per PA, už paskutinę siuntą (virš 8 kg) būčiau sumokėjusi PA su pristatymu namo 4,14 eurais daugiau, plius PA už kiekvieną dėžę pleškina papildomai po 0,3 eur. tai jei dėžių daug (kaip amazon, Ventee), kaina kaip minimum dar 1,5-2 eurais reik didinti.
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2015 11 16, 20:09)
O as bent jau kol kad laaabai dziagiuos PA paslaugom thumbup.gif  bigsmile.gif Visada operatyviai ir svarbiausia informatyiai atsako i visus klausimus, pataria, atsipraso uz bet koki nesklanduma!ko nepasakyciau apie ta Tukio saraskino kontora su susireiksminusia "bose" priesaky cool.gif puiku,kad atsiranda konkurentu tokiem "dievam" tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 11 16, 20:09)
O as bent jau kol kad laaabai dziagiuos PA paslaugom thumbup.gif  bigsmile.gif Visada operatyviai ir svarbiausia informatyiai atsako i visus klausimus, pataria, atsipraso uz bet koki nesklanduma!ko nepasakyciau apie ta Tukio saraskino kontora su susireiksminusia "bose" priesaky cool.gif puiku,kad atsiranda konkurentu tokiem "dievam" tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 16, 20:16)
Skaičiuoju skaičiuoju, bet Tukis vis tiek pigiau išeina. Pristato namo po darbo valandų. Jei tą patį svorį siųsčiausi per PA, už paskutinę siuntą (virš 8 kg) būčiau sumokėjusi PA su pristatymu namo 4,14 eurais daugiau, plius PA už kiekvieną dėžę pleškina papildomai po 0,3 eur. tai jei dėžių daug (kaip amazon, Ventee), kaina kaip minimum dar 1,5-2 eurais reik didinti.
Papildyta:

na tukis mano praejusios savaites siuntini apsvere 1kg daugiau, pasiulius nuvezti pas priemeja persverti net neregavo biggrin.gif
Tad 1.75 nes kazkam pinigeliu truksta pries sventes. Persverkit savo visus siuntinius ir maloniai nustebsite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 11 16, 20:21)
na tukis mano praejusios savaites siuntini apsvere 1kg daugiau, pasiulius nuvezti pas priemeja persverti net neregavo biggrin.gif
Tad 1.75 nes kazkam pinigeliu truksta pries sventes. Persverkit savo visus siuntinius ir maloniai nustebsite   lotuliukas.gif

kiek tikrinau Vente dėžes, gramas į gramą sutapo, nes Ventee sistemoje rodydavo kiekvienos dėžės svorį, jis atitikdavo Tukio paskaičiuotam svoriui. Apgaulės jokios nepastebėjau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 16 lapkričio 2015 - 19:23
[quote=Loram,2015 11 16, 12:30]
gal kam reikia? labai gera kaina
medela swing

Man reikia 4u.gif
Gal kas norėtų kooperuotis, kad iš UK siuntimas būtų pigesnis? Aš užsakinėčiau per PA. Kaip suprantu, čia tik šiandien galioja..
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 16, 20:23)
kiek tikrinau Vente dėžes, gramas į gramą sutapo, nes Ventee sistemoje rodydavo kiekvienos dėžės svorį, jis atitikdavo Tukio paskaičiuotam svoriui. Apgaulės jokios nepastebėjau

Aš čia gal viena tokia palaiminta biggrin.gif nors tikrai nemanau wink.gif Cia visai sviezias ivykis, i kuri visai nebuvo reaguojama ax.gif Drįsta vogti šaltu veidu, o pagautos net nereaguoja bigsmile.gif
man su jomis teko bendrauti metus laiko, tai visas tas laikas vien nesusipratimai.
PA tikra atgaiva sielai, geriau sumoketi ta euru daugiau, bet aisku uz ka, negu is taves vagia uz nieka biggrin.gif Mano siuntinius dingusiu nesugebejo surasti (buvo registruotas sistemoje, sumokejau uz siuntima i lietuva, negavau, mano problema, sako turbut sistemos klaida biggrin.gif) ir t.t. absurdas istisai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 16 lapkričio 2015 - 19:30
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 16, 21:16)
Papildyta:

Ne piniguose laime biggrin.gif biggrin.gif o jei rimtai daug daug niuansu yra su tuo Tukiu. Nenoriu as cia drabstytis purvais...nes gi tuoj ikis kai kas savo nosi ir aplos lotuliukas.gif man pvz ziaaauriai patogu kad yra tas atsiemimu punktas,gan patogioj man vietoj,nes ziauriai uzknisdavo po tas Pilaites, Justiniskes vazinet...as tuos 2€ drasiai sutaupau ant kuro. Nesu as "didmenininke" ir pristatymo i namus man retai reik.
Atsakyti