Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Vilniuje renku sportsdirect.com. 4u.gif
Siuntimo norėčiau ~3 eur.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 11 16, 20:31)
man pvz ziaaauriai patogu kad yra tas atsiemimu punktas,gan patogioj man vietoj,nes ziauriai uzknisdavo po tas Pilaites, Justiniskes vazinet...as tuos 2€ drasiai sutaupau ant kuro. Nesu as "didmenininke" ir pristatymo i namus man retai reik.

Man irgi tai tik privalumas. Atsiemimas labai patogioje vietoje, nuo namu 2km, galima pasiimti visada, kada patogu, nereikia per visa miesta duotis ir derintis prie kitu zmoniu...
Atsakyti
na aš irgi ne didmenininkė, bet darbo metu neturiu kada į PA sandėlius važinėti po Šiaurės miestelį, po darbo irgi skubu į priešingą pusę, savaitgaliais nedirba. Nesklandumų su Tukiu nebuvo, bendrauju antrus metus, kiekvienam savo patirtis. na 6 sutaupyti eurai nuo siuntos man yra nemažai
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2015 11 16, 20:31)
Ne piniguose laime biggrin.gif  biggrin.gif o jei rimtai daug daug niuansu yra su tuo Tukiu. Nenoriu as cia drabstytis purvais...nes gi tuoj ikis kai kas savo nosi ir aplos lotuliukas.gif man pvz ziaaauriai patogu kad yra tas atsiemimu punktas,gan patogioj man vietoj,nes ziauriai uzknisdavo po tas Pilaites, Justiniskes vazinet...as tuos 2€ drasiai sutaupau ant kuro. Nesu as "didmenininke" ir pristatymo i namus man retai reik.

Atsakyti
o man PA atsiemimas virs 20km atstumu, todel mielai prijungiu kazka prie uzsakymo, gaunu i namus prekes, o sese antakalnyje visiems isdalina lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors sake, jims jau mokesti is manes bigsmile.gif biggrin.gif
va si treciadieni likau maloniai nustebinta Tukiu, nors raso, kad i siunta deda tik antradienio dienos gautas prekes, idejo mano 8.5kg siuntini gauta treciadieni, ir keliauja jau smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinot ar turit koki nuolaudos koduka dolphinfitness.Co.uk?
Buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 16, 20:23)
kiek tikrinau Vente dėžes, gramas į gramą sutapo, nes Ventee sistemoje rodydavo kiekvienos dėžės svorį, jis atitikdavo Tukio paskaičiuotam svoriui. Apgaulės jokios nepastebėjau

man priaugo beveik 2.5 kg. Iš oro... Ne iš pirmo, ir ne iš antro karto, bet sureaguota buvo ir pataisyta kaip reikia.
Atsakyti
Mane tiek kartų Pa gelbėjo kad as ir 2 ir 9 eur galiu daugiau sumokėti.
Kai imonės buvo gimtadienis , o Pa nebuvo dar ga ę siuntos- tai sutarėm kai tik į kiemą įvažiuot- man paskambins. Tai net siuntos dalį atidavė be apmokėjimo. Nes nebuvo suvesta smile.gif
I email iš karto ats ateina..ai..ir visa kita. Man jie tooooli nuo namų. Ale nematau bėdos su maloniais žmonėm susitikt
Džiaugiuos, kad jų 1oj eilėj klientas. Ir as asmeniškai sutinku už tai net mokėt daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Merginos o gal yra atskira ventee tema aptarimams? Kaip ten kokybė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 16 lapkričio 2015 - 19:54
Kad jau snekejot apie pukiniu striukiu skalbima, gal kas pakomentuotu ar dedate ka nors i dziovykle? nupirkau as teniso kamuoliukus, bet vyras sako, o jei sugadinsime dziovykle, visgi dunda turbut geeerai jie. galvoju gal stalo teniso kauoliukus isbandyt? ar kokius vaikisku tuos kamuoliukus, tik kad jie turbut per lengvi. ar ieskoti tu spec kamuoliuku? bet vel kazkur perskaiciau, kad tokie su spygliukais pagadino audini, tai ir guli mano striuke jau 3 men laukia vis ar skalbsis ar ne doh.gif

kas lieci kavos aparatus irgi ilgai ieskojome, rinkomes. pas vokiecius radome pigiau tik jau pasenusi kazkoki modeli, nebegaminama. o kitas buvo tokia pacia kaina, kaip ir pas mus, tai paemem su garancija. dar patarciau pavaikscioti po parduotuves, mes pagal atsiliepimus paskaiteme, tai nemazai modeliu visai nepatiko, tai pieno plaktuvas sunkiai isistato, tai koks valdymas nesamoningas, tai dangtis nepriglunda, kliba. bet suma vistiek teko pakloti didesne, nei irgi planavome. uz 400e turbut su automatiniu plakimu ir ivairiom kavom rasti beveik neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2015 11 16, 20:51)
Merginos o gal yra atskira ventee tema aptarimams? Kaip ten kokybė? Kitą savaitę būsiu vokietijoj,noriu pasinaudoti proga ir užsisakyti ką nors.

kad Ventee yra išparduotuvė, kur parduodami italų, prancūzų, ispanų prekių ženklai. reikia žinoti brandą ir ieškoti apie jį atsiliepimų
Atsakyti

help.gif help.gif help.gif

Perkam ciuckius, liko tik 4 valandos nuolaidai, gal kas staigiai Vilniuj renka?
http://www.mytoys.de...-mt.mk.knaller/
Atsakyti
Sveikos,
pirkčiau https://www.szkla.com/, gal kas prisijungtų. Laukiu pageidavimų jurace@gmail.com iki ryt vakaro. Yra 10 % nuolaida smile.gif
Atsakyti