Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Murčikas
Su džiovykle skalbimo mašinoj NIEKO nededu. Gręžimą maximalų tiesiog dedu ir tada džiovinimas smile.gif Viskas
Kai skalbyklė neturi džiovinimo tada gal ir galima žaisti su kamuoliukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 16, 20:54)
kad Ventee yra išparduotuvė, kur parduodami italų, prancūzų, ispanų prekių ženklai. reikia žinoti brandą ir ieškoti apie jį atsiliepimų

Tai aš turbūt maišau su vokiška parduotuve, kažkaip panašiai vadinosi tik rūbai buvo gan pigoki. Ir vienu metu čia visos labai pirko per tarpininkus....čia ne ta? doh.gif biggrin.gif o temos atskiros nėra?
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2015 11 16, 19:53)
Kad jau snekejot apie pukiniu striukiu skalbima, gal kas pakomentuotu ar dedate ka nors i dziovykle? nupirkau as teniso kamuoliukus, bet vyras sako, o jei sugadinsime dziovykle, visgi dunda turbut geeerai jie. galvoju gal stalo teniso kauoliukus isbandyt? ar kokius vaikisku tuos kamuoliukus, tik kad jie turbut per lengvi. ar ieskoti tu spec kamuoliuku? bet vel kazkur perskaiciau, kad tokie su spygliukais pagadino audini, tai ir guli mano striuke jau 3 men laukia vis ar skalbsis ar ne  doh.gif

nesuprantu, kam džiovyklėje kamuoliai g.gif Aš paprastai skalbiu ir paskui į džiovyklę ir išdžiovina gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2015 11 16, 17:58)
Gavau banke tokia žinute
Data:  2015.11.05 16:15:35

Gerb. Kliente,

Bankas gavo informaciją apie melagingus elektroninius laiškus, kuriais prisistatoma PayPal vardu ir bandoma išgauti klientų asmeninę informaciją bei mokėjimo kortelių duomenis. Kad netaptumėte sukčių auka, jokiomis aplinkybėmis neatskleiskite Jūsų asmens duomenų arba banko duomenų (mokėjimo kortelių numerių, prisijungimo prie interneto banko duomenų) elektroniniuose laiškuose, trumpose žinutėse arba telefono pokalbio metu.

Nei PayPal, nei bankas niekada nesiunčia tokio pobūdžio pranešimų, kaip pvz. „Jūsų sąskaita užblokuota. Norėdami ją aktyvuoti, spustelėkite nuorodą ir įrašykite savo PayPal paskyros vartotojo vardą ir slaptažodį ir / arba mokėjimo kortelės duomenis". Gavę pranešimą, kuriame prašoma atskleisti Jūsų asmens arba banko duomenis, atminkite, kad bankas niekada neprašo tokių duomenų elektroniniu paštu!

Gavę tokį pranešimą, nedelsiant jį ištrinkite. Norėdami apsaugoti savo duomenis, nespauskite jokių elektroniniame laiške esančių nuorodų, nes jose gali būti paslėpti virusai, galintys užkrėsti Jūsų kompiuterio arba telefono operacinę sistemą.

Taip pat padažnėjo atvejų, kai melaginguose laiškuose pateikiami prašymai dėl lėšų pervedimo ir / arba pasiūlymai iš nepažįstamų vartotojų arba PayPal prekybininkų.

SVARBU! Jei pastebėsite ką nors įtartino, nedelsdami apie tai praneškite bankui, kad galėtume, jei reikia, imtis atitinkamų veiksmų ir priemonių.

Jūsų „Citadele“ bankas

Turbut Jūsų  butent toks variantas  doh.gif

Cia turbut po manes sujudo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 11 16, 21:13)
nesuprantu, kam džiovyklėje kamuoliai  g.gif Aš paprastai skalbiu ir paskui į džiovyklę ir išdžiovina gerai  4u.gif

pukus ispurena kamuoliukai sokinedami.
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 11 16, 20:19)
Cia turbut po manes sujudo  biggrin.gif

nemanau, as toki pranesima pries 2 savaites gal gavau citadeles banke wink.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 11 16, 17:43)
va va, aš irgi net neskaitau ir trinu lauk - nu bet tie laiškai būna iš oro, ta prasme nei ką užsakinėjau, nei laukiau kokio gražinimo, tai nereaguoju  4u.gif

as irgi nereaguodavau bet taip sutapo as pries savaite buvau isvykusi ir tikrai jungiausi prie Paypal ir dariau pavedimus ax.gif cia ir pagavo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2015 11 16, 21:20)
nemanau, as toki pranesima pries 2 savaites gal gavau citadeles banke wink.gif

niekada nesu gavus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 16 lapkričio 2015 - 20:22
QUOTE(-Braskeele @ 2015 11 16, 19:09)
O as bent jau kol kad laaabai dziagiuos PA paslaugom thumbup.gif  bigsmile.gif Visada operatyviai ir svarbiausia informatyiai atsako i visus klausimus, pataria, atsipraso uz bet koki nesklanduma!ko nepasakyciau apie ta Tukio saraskino kontora su susireiksminusia "bose" priesaky cool.gif puiku,kad atsiranda konkurentu tokiem "dievam" tongue.gif

Musu siauliu kaime PA nera. Tenka naudotis tukiu
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 11 16, 20:22)
as irgi nereaguodavau bet taip sutapo as pries  savaite buvau isvykusi ir tikrai jungiausi prie Paypal ir dariau pavedimus  ax.gif  cia ir pagavo  doh.gif
Papildyta:

niekada nesu gavus  g.gif

o pas jus citadele bankas? Nes gavom ir as ir vyras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 11 16, 21:24)
o pas jus citadele bankas? Nes gavom ir as ir vyras g.gif

taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 11 16, 20:31)

keista tada, maniau ten automatiskai issiuncia... Cia ne emaile atejo zinute - o pacioje internetineje bankininkysteje - paziurekit, gal tik neskaitet wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2015 11 16, 20:10)
Tai aš turbūt maišau su vokiška parduotuve, kažkaip panašiai vadinosi tik rūbai buvo gan pigoki. Ir vienu metu čia visos labai pirko per tarpininkus....čia ne ta?  doh.gif  biggrin.gif  o temos atskiros nėra?

bonprix.de?
Atsakyti