Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(leonila @ 2015 11 16, 23:26)
Sveikos smile.gif
užmačiau neblogas paspirtukų kainas http://www.3s-sports...-kickboard-gelb

gal kas apsiimtų surinkti užsakymą?  blush2.gif  nes aš vokiškai nė bum bum... net nerandu, kiek siuntimas į LT kainuotų  blush2.gif

http://www.3s-sports...dex/sCustom/130
15eu siuntimas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Thea! @ 2015 11 16, 23:44)
uoj dėkui,kad apšvietėt, pradžiai reikia bent apie gėrimų rūšis pasiskaityt  biggrin.gif

Balinta sluoksniuota kava (latte macchiato), kaip ir paprasta balinta, tiekiama aukštuose stikliniuose induose. Kavos gėrimas su pieno puta ruošiamas iš karšto, garais išplakto pieno ir espreso. Kitas variantas: karštas pienas, pieno putos ir espreso. Bet kokiu atveju, į stiklinę pirmiausia pilamas karštas pienas, po to (labai atsargiai) puodelis klasikinės espreso kavos. Kava lengvesnė už pieną, todėl neskęsta jame. Kavos viršus dažniausiai pabarstomas kakava.

bet siaip pati puse metu vargstu su tuo garu puteju.. ir pasakysiu biggrin.gif NUSIBODO lotuliukas.gif

jei butu galimybe tikrai rinkciausi ta viena paspaudima mygtuko biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites kur perkate uggs? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2015 11 16, 22:36)
aš sumokėjus daug pinigų noriu tik gulėt ir žiūrėt kaip man skaniausią pasaulyje kavą gamina biggrin.gif  šiaip gal tik porą kartų esu bandžius su tais garais,per daug ir niurnėti neturėčiau ko. O tai kaip pvz machiato padaryti? Pridaryti putų,pripilt kavos,tada kitam inde vėl pridaryti putų ir su šaukštuku sudėti?  blush2.gif  lotuliukas.gif

Del kavos aparato,daiktas nera pats reikalingiausias,BET turiu abu variantus Delonghi su kapucinatoriumi(kur paciam reikia plakti puta) ir dabar nusipirkau pilnai automatini,drasiai galiu pasakyti kad pilnai automatinis zymiai geresnis. Su kapucinatoriumi yra laaabai daug niuansu,neveltui baristos praeina kavos plakimo kursus. Kazkas cia rase,kad musu kavinese visur aparatai su kapucinatoriumi - na taip,o pastebejote kokio riebumo pienas ten plakamas? Riebiausias koks tik tai gali buti,as tokio pieno nenaudoju,todel tam kad suplakti standzia puta is 1% riebumo pieno reikia buti specu. Pilnai automatinis variantas suplaks is bet kokio riebumo pieno. Svarsciau apie pirkima is uzsienio,kad butu biski pigiau,bet pasitaike parduotuveje pardaveja,kuri pasake gana logiska dalyka apie kuri nesusimasciau - bet kokio gedimo taisymas tokio lygio aparatuose kainuoja nuo 150Eur,todel iskart pasiule pirkti pratesta garantija. Reikia galvoti ne tik kad pilnai automatinis aparatas brangus,bet ir prieziura sio aparato nera pigi - vandeni galima i ji pilti tik is parduotuves(is krano netinka),kas 3 menesius keisti vandens filtra+nukalkinimo skystis,visa tai kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2015 11 17, 00:44)
uoj dėkui,kad apšvietėt, pradžiai reikia bent apie gėrimų rūšis pasiskaityt  biggrin.gif

Kavos aparatas gali tarnauti daug metu- gerai apgalvokit: jei mala pupeles iskart-aromatas geresnis, kad piena plakti garais-reikia ta sugebeti, nes daznai zmones paburbuliuoja ir tiek.
Pasiskaitykit, pasidomekit, pabandykit. Esu dirbus su kavos aparatais , tai Jura man patys paciausi.
Pvz: http://www.kavosdrau...p5LWhoCHb3w_wcB
Paziurekit kur gyvai-geriau sumoket daug ir ilgai dziaugtis, nei sumoket nemazai ir nervintis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2015 11 16, 23:53)
NUSIBODO  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš dabar realiai pagalvojus,duodu sau max tris kartus machiato gaminimo bandymus biggrin.gif o toliau būtų paprasta kava ir įsipilčiau pieno lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2015 11 17, 00:02)
Kavos aparatas gali tarnauti daug metu- gerai apgalvokit: jei mala pupeles iskart-aromatas geresnis, kad piena plakti garais-reikia ta sugebeti, nes daznai zmones paburbuliuoja ir tiek.
Pasiskaitykit, pasidomekit, pabandykit. Esu dirbus su kavos aparatais , tai Jura man patys paciausi.
Pvz: http://www.kavosdrau...p5LWhoCHb3w_wcB
Paziurekit kur gyvai-geriau sumoket daug ir ilgai dziaugtis, nei sumoket nemazai ir nervintis wink.gif

Musu kavos apratui 2,3m.Pries savaite sugedo,garantija jau baigesi, remontas brangus ir i sena jau nesinori tokiu pinigeliu kisti,niekas nezino ar sutvarkius sita gedima neislys kitas verysad.gif verysad.gif
Esu labai pasimetusi ir nezinau ka toliau daryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kapatuncikas @ 2015 11 16, 23:13)
Musu kavos apratui 2,3m.Pries savaite sugedo,garantija jau baigesi, remontas brangus ir i sena jau nesinori tokiu pinigeliu kisti,niekas nezino ar sutvarkius sita gedima neislys kitas verysad.gif  verysad.gif
Esu labai pasimetusi ir nezinau ka toliau daryti verysad.gif

mano pasiūlymas pasidomėti pas kelias remonto/garantinio aptarnavimo firmas. Mums buvo su orkaite - garantinis pasibaigęs, firmoj kur taisėm garantinio metu pasakė, kad neverta taisyt, nes tikrai nieko gero nebus, o paskui nete paskaičiau, kad tos firmos garantinį aptarnavimą vykdo dar viena firma - ten užsakė detalę, paaiškino kaip pakeist (beje, moteriškė! ir pasakė, kad dėl tokio remonto neverta kviest meistro ), MB pats pakeitė ir dirba sėkmingai toliau smile.gif
Atsakyti
visokias capučino daugiau gers mano dukra, tai galvoju, kad gal paauglė, niekad nemačiusi tokio gėrio, kaip vieno mygtuko paspaudimas, gal visai nepavargtų su tais garais pasiplakt putą g.gif aš pati irgi kaip nors, būna taip, kad nėra laiko tos kavos ir išgert doh.gif biggrin.gif o jei iš riebesnio pieno išsiplaka geresnė puta, tai aš dažniausiai perku 3,5 riebumo pieną, turėtų išeiti nebloga puta g.gif kaina galėtų būti dar mažesnė, bet vis gi matyt reikia surizikuot pirkt šį http://www.kavosdrau...-22-110-2?v=150 (aišku ne šioj pardėj smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 11 17, 00:28)
visokias capučino daugiau gers mano dukra, tai galvoju, kad gal paauglė, niekad nemačiusi tokio gėrio, kaip vieno mygtuko paspaudimas, gal visai nepavargtų su tais garais pasiplakt putą  g.gif aš pati irgi kaip nors, būna taip, kad nėra laiko tos kavos ir išgert  doh.gif  biggrin.gif o jei iš riebesnio pieno išsiplaka geresnė puta, tai aš dažniausiai perku 3,5 riebumo pieną, turėtų išeiti nebloga puta  g.gif kaina galėtų būti dar mažesnė, bet vis gi matyt reikia surizikuot pirkt šį http://www.kavosdrau...-22-110-2?v=150 (aišku ne šioj pardėj smile.gif ).

O musu patirtis - geriausias pienas putai 2.5 Dvaro. Riebesnis ne taip tinka.
Atsakyti
kalbant apie pieno plakimą. Pas mus darbe keli aparatai (Jura), kur plaka atskirai su garais. Tai vargo vakarienė būdavo kartais. Vieną kart vieno pieno neplaka, kitą kart - kito, trečią kart žiūrėk kažkas kažkur užsikimšo. Tai dabar nusipirkom štai tokį daiktą:
http://www.espresso....klis-lavazza-lv

žmonių pas mus tikrai daug, geria kavą po 2-3 puodelius per dieną. Todėl veikia jis vos ne non stop. Ir atsiliepimai per kokius 6 mėn naudojimo kuo puikiausi. Kompaktiškas, nedidelis, o savo darbą atlieka puikiai.
Atsakyti
Sveikos,
gal kas Vilniuje renka unserekleineapotheke? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2015 11 16, 23:53)

ačiū 4u.gif

gal būtų norinčių pirkti ir pasidalinti siuntimą? rolleyes.gif

ar čia gali nepavykti pasidalinti siuntimą, nes yra nurodyti pakuotės išmatavimai ir keli paspirtukai gali juos viršyti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leonila: 17 lapkričio 2015 - 08:31