Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Murčikas @ 2015 11 16, 20:53)

kas lieci kavos aparatus irgi ilgai ieskojome, rinkomes. pas vokiecius radome pigiau tik jau pasenusi kazkoki modeli, nebegaminama. o kitas buvo tokia pacia kaina, kaip ir pas mus, tai paemem su garancija. dar patarciau pavaikscioti po parduotuves, mes pagal atsiliepimus paskaiteme, tai nemazai modeliu visai nepatiko, tai pieno plaktuvas sunkiai isistato, tai koks valdymas nesamoningas, tai dangtis nepriglunda, kliba. bet suma vistiek teko pakloti didesne, nei irgi planavome. uz 400e turbut su automatiniu plakimu ir ivairiom kavom rasti beveik neimanoma.

nu bet ir kainos tų aparatų doh.gif doh.gif doh.gif mano nei skalbenkė, nei indaplovė, nei šaldytuvas, nei šaldiklis daugiau 400 eur nekainavo doh.gif niekaip aš daugiau negalėsiu mokėt už kavos aparatą, nes liksiu nesuprasta nei vyro, nei mamos, nei visų kitų aplinkinių lotuliukas.gif vyrui pasakiau, kad noriu kavos virimo aparato, sakė tai liuks, tada kalėdoms jau žino ką man padovanos. sakau ar žinai kiek kainuoja, tai jis manė, kad koks 100 eur ir visai geras aparatas. tai sakau nebent dar vieną 0 pridėjus lotuliukas.gif žmogus apsivožė 3 kartus. o aš irgi taip pat, kai pradėjau žiūrinėtis jų kainas doh.gif nu gi atrodo toks tikrai visiškai nebūtinas buity daiktas ir šitiek kainuoja. net galingas virtuvinis kombainas pigiau. nors dabar pagalvojus, tai gal superinis irgi kokį tūkstantuką kainuoja jei jau taip doh.gif biggrin.gif vyras geriau jau pasiryžęs mane kavinėje pagirdyt kava, negu tokį daiktą už tokią sumą pirkt (pats kavos negeria, tai jam iš vis baisu biggrin.gif ) tai patikinau, kad tikrai išsirinskiu už 300 eur, kad nebūtų visiems baisu. bet vis gi pati planuoju skirt iki 400 ir tikrai nei cento daugiau. aišku, tikrai svajočiau apie superinį aparačiuką, tačiau jau ir visų savo vaikų atžvilgiu tikrai negalėčiau taip nuskriaust šeimos biudžeto, nes vis gi visiems visko reikia, ne tik man.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 11 16, 23:00)
nea, skaiciuos bendra visu suma wink.gif Bet amazono nezinau ar buna po 100 gr, vien pakuotes ju po kila ir daugiau sveria lotuliukas.gif

Ok. Tai kodel tukis gauna kiekviena siunta ir israso saskaitas atskyrai? Argi neturetu sulaukti visu siuntiniu, tada viska pasverti ir israsyti bendra saskaita??
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 11 16, 23:18)
nu bet ir kainos tų aparatų  doh.gif  doh.gif  doh.gif mano nei skalbenkė, nei indaplovė, nei šaldytuvas, nei šaldiklis daugiau 400 eur nekainavo  doh.gif niekaip aš daugiau negalėsiu mokėt už kavos aparatą, nes liksiu nesuprasta nei vyro, nei mamos, nei visų kitų aplinkinių  lotuliukas.gif vyrui pasakiau, kad noriu kavos virimo aparato, sakė tai liuks, tada kalėdoms jau žino ką man padovanos. sakau ar žinai kiek kainuoja, tai jis manė, kad koks 100 eur ir visai geras aparatas. tai sakau nebent dar vieną 0 pridėjus  lotuliukas.gif žmogus apsivožė 3 kartus. o aš irgi taip pat, kai pradėjau žiūrinėtis jų kainas  doh.gif nu gi atrodo toks tikrai visiškai nebūtinas buity daiktas ir šitiek kainuoja. net galingas virtuvinis kombainas pigiau. nors dabar pagalvojus, tai gal superinis irgi kokį tūkstantuką kainuoja jei jau taip  doh.gif  biggrin.gif vyras geriau jau pasiryžęs mane kavinėje pagirdyt kava, negu tokį daiktą už tokią sumą pirkt (pats kavos negeria, tai jam iš vis baisu  biggrin.gif ) tai patikinau, kad tikrai išsirinskiu už 300 eur, kad nebūtų visiems baisu. bet vis gi pati planuoju skirt iki 400 ir tikrai nei cento daugiau. aišku, tikrai svajočiau apie superinį aparačiuką, tačiau jau ir visų savo vaikų atžvilgiu tikrai negalėčiau taip nuskriaust šeimos biudžeto, nes vis gi visiems visko reikia, ne tik man.

Kaip pazistama smile.gif siandien nukoviau si https://www.avitela....-11-retro-black . Aisku norejau blatnesnio, bet, kad jau kaina tokia, o ir dizainas labai patiko smile.gif Gal pradziai sueis, nes i kapsulini nespeju kapsuliu pirkt, o ir ta kva man tik seip sau.. Kai pribresiu ir nebeturesiu kitu poreikiu pereisiu prie blatnesnio modelio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 11 16, 23:18)
nu bet ir kainos tų aparatų  doh.gif  :

tikrai,aš jau visa savaitė skaitinėju....panašu kad ir toliau pati virsiuos,užsipilinėsiu ir skaninsiuos pienu lotuliukas.gif mums aktualu visokios putos ir kad pačios pasidarytų, o kad kartu ir visokios capucino ir machiato ir t.t. ir apsiplauna ir apsikalkina,tai apie 600€ doh.gif eina sau...man tai tikrai per daug...kai pradėjau svajoti tai irgi sakiau apie 100 ir paimsiu gerą doh.gif lotuliukas.gif o kąąą dabar daryt? Važiuosiu Vokietijon,tai grįšiu tik su pupelėm lotuliukas.gif galėsiu tarkuot į puodelį lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 16 lapkričio 2015 - 22:28
Sveikos smile.gif
užmačiau neblogas paspirtukų kainas http://www.3s-sports...-kickboard-gelb

gal kas apsiimtų surinkti užsakymą? blush2.gif nes aš vokiškai nė bum bum... net nerandu, kiek siuntimas į LT kainuotų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blacksunflower @ 2015 11 16, 23:19)
Ok. Tai kodel tukis gauna kiekviena siunta ir israso saskaitas atskyrai? Argi neturetu sulaukti visu siuntiniu, tada viska pasverti ir israsyti bendra saskaita??

Tai taip ir daro. Sudeda ir bendrai sveria.

QUOTE(Thea! @ 2015 11 16, 23:24)
tikrai,aš jau visa savaitė skaitinėju....panašu kad ir toliau pati virsiuos,užsipilinėsiu ir skaninsiuos pienu lotuliukas.gif  mums aktualu visokios putos ir kad pačios pasidarytų

Jusu vietoj pabandyciau garine puta. Skaitau ir netikiu, kad kazkam tai problema unsure.gif Nu gi pakisai istraukei, psio. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 11 16, 23:31)
Tai taip ir daro. Sudeda ir bendrai sveria.
Jusu vietoj pabandyciau garine puta. Skaitau ir netikiu, kad kazkam tai problema unsure.gif Nu gi pakisai istraukei, psio.  unsure.gif

nu indeli kaskart reiks plaut. cia jau pirmas minusas.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 11 16, 23:31)

Jusu vietoj pabandyciau garine puta. Skaitau ir netikiu, kad kazkam tai problema unsure.gif Nu gi pakisai istraukei, psio.  unsure.gif

aš sumokėjus daug pinigų noriu tik gulėt ir žiūrėt kaip man skaniausią pasaulyje kavą gamina biggrin.gif šiaip gal tik porą kartų esu bandžius su tais garais,per daug ir niurnėti neturėčiau ko. O tai kaip pvz machiato padaryti? Pridaryti putų,pripilt kavos,tada kitam inde vėl pridaryti putų ir su šaukštuku sudėti? blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2015 11 16, 23:33)
nu indeli kaskart reiks plaut. cia jau pirmas minusas.

Galima tame paciam puodelyje plakti kur bus kava wink.gif o pieno indeli jei integruotas irgi reikia plauti, ir slangutes dar kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 11 16, 22:06)
Jie gi nezino (ar tai neturetu rupeti), kad treciom salim dar persiunc, o tie skaiciuoj kiekviena gramuka biggrin.gif Tvirtai rimtai pakuoja - liuks  thumb_yello.gif

o kur visa ekologija, ekonomija g.gif Galetu bent truputi apie gamta pagalvot, o ir mumi pigaiu butu lotuliukas.gif

QUOTE(blacksunflower @ 2015 11 16, 22:19)

o jus Tukio pirma puslapi skaitet? Is kur jiems zinot kiek jusu tu siuntiniu bus? Jie antradieni supakuoja, susveria ir israso saskaita tam skaiciui, kiek ju buna ateje, jei jus laukiat daugiau ir norit gauti visus kartu - turit rasyti tukiui emaila geriau iki antradienio - kad jums nesiustu... Aisku tai negalioja, jei jusu tuo metu yra 7 kg ir daugiau - nes tada siuncia bet kuriuo atveju, norit to ar ne... O kaupt pas juos galima man atrodo iki menesio (nesu naudojusis ta paslauga, tad nzn - man kazkaip rupi greiciau gaut lotuliukas.gif rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2015 11 16, 23:36)
aš sumokėjus daug pinigų noriu tik gulėt ir žiūrėt kaip man skaniausią pasaulyje kavą gamina biggrin.gif  šiaip gal tik porą kartų esu bandžius su tais garais,per daug ir niurnėti neturėčiau ko. O tai kaip pvz machiato padaryti? Pridaryti putų,pripilt kavos,tada kitam inde vėl pridaryti putų ir su šaukštuku sudėti?  blush2.gif  lotuliukas.gif

plakat puta.. ir i ja supilat kava letai. ir lieka jum sluoksniuota kava.. nes kava prabega pro putas ir nutupia ant pieno. tad gaunasi pienas-kava-puta ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2015 11 16, 23:42)
plakat puta.. ir i ja supilat kava letai. ir lieka jum sluoksniuota kava.. nes kava prabega pro putas ir nutupia ant pieno. tad gaunasi pienas-kava-puta  ax.gif  4u.gif

uoj dėkui,kad apšvietėt, pradžiai reikia bent apie gėrimų rūšis pasiskaityt biggrin.gif
Atsakyti