QUOTE(Murčikas @ 2015 11 16, 20:53)
kas lieci kavos aparatus irgi ilgai ieskojome, rinkomes. pas vokiecius radome pigiau tik jau pasenusi kazkoki modeli, nebegaminama. o kitas buvo tokia pacia kaina, kaip ir pas mus, tai paemem su garancija. dar patarciau pavaikscioti po parduotuves, mes pagal atsiliepimus paskaiteme, tai nemazai modeliu visai nepatiko, tai pieno plaktuvas sunkiai isistato, tai koks valdymas nesamoningas, tai dangtis nepriglunda, kliba. bet suma vistiek teko pakloti didesne, nei irgi planavome. uz 400e turbut su automatiniu plakimu ir ivairiom kavom rasti beveik neimanoma.
nu bet ir kainos tų aparatų

mano nei skalbenkė, nei indaplovė, nei šaldytuvas, nei šaldiklis daugiau 400 eur nekainavo

niekaip aš daugiau negalėsiu mokėt už kavos aparatą, nes liksiu nesuprasta nei vyro, nei mamos, nei visų kitų aplinkinių

vyrui pasakiau, kad noriu kavos virimo aparato, sakė tai liuks, tada kalėdoms jau žino ką man padovanos. sakau ar žinai kiek kainuoja, tai jis manė, kad koks 100 eur ir visai geras aparatas. tai sakau nebent dar vieną 0 pridėjus

žmogus apsivožė 3 kartus. o aš irgi taip pat, kai pradėjau žiūrinėtis jų kainas

nu gi atrodo toks tikrai visiškai nebūtinas buity daiktas ir šitiek kainuoja. net galingas virtuvinis kombainas pigiau. nors dabar pagalvojus, tai gal superinis irgi kokį tūkstantuką kainuoja jei jau taip

vyras geriau jau pasiryžęs mane kavinėje pagirdyt kava, negu tokį daiktą už tokią sumą pirkt (pats kavos negeria, tai jam iš vis baisu

) tai patikinau, kad tikrai išsirinskiu už 300 eur, kad nebūtų visiems baisu. bet vis gi pati planuoju skirt iki 400 ir tikrai nei cento daugiau. aišku, tikrai svajočiau apie superinį aparačiuką, tačiau jau ir visų savo vaikų atžvilgiu tikrai negalėčiau taip nuskriaust šeimos biudžeto, nes vis gi visiems visko reikia, ne tik man.
Kai nuvažiuoja stogas, atsiveria dangus...