Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Fitzy @ 2015 11 16, 20:32)
Vilniuje renku sportsdirect.com. 4u.gif
Siuntimo norėčiau ~3 eur.

trūksta 1-2 nedidelių krepšiukų 4u.gif
Atsakyti
As anksciau iirgi maziau mokejau , kad ir nebudavo 3kg. Tai 3.15€ ar 3.75€ nu tas ebayjinis kombis per brangus gavos dar paypal as kursa nuzkaiciavo pagerinta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brima* @ 2015 11 16, 20:57)
As anksciau iirgi maziau mokejau , kad ir nebudavo 3kg. Tai 3.15€  ar 3.75€  nu tas ebayjinis kombis per brangus gavos dar paypal as kursa nuzkaiciavo pagerinta  doh.gif

tai normalu wink.gif Iki spalio 1 minimalus svoris (tada ir mokestis) buvo 2 kg (3,5 eu)... Nuo spalio 1 minimalus svoris tapo 3 kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 11 16, 21:34)
keista tada, maniau ten automatiskai issiuncia... Cia ne emaile atejo zinute - o pacioje internetineje bankininkysteje - paziurekit, gal tik neskaitet wink.gif 4u.gif

ten neziurejau ax.gif soko busena buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 11 16, 21:03)
ten neziurejau  ax.gif  soko busena buvo  biggrin.gif

tai paziurekit wink.gif Gal jau ten senai "tupi" pranesimas - jei taip ir butumet perskaicius, nebutu buve soko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 11 16, 21:37)
bonprix.de?

aha lotuliukas.gif pasižiūrėjau,tai gal susilaikysiu 4u.gif
Atsakyti
As vakar ebay pirkau sudeli nesverianti ir snai, automatu, tukio adreso.. Tik paspaudus susivokiau. Parasiau, kad adresas kitas, nes tas pats siuntimo mokestis, bet siknius kinas vis tiek i Tuki issiunte. Tai irgi susimokesiu neblogai. Arba teks mastyti, ko man is UK reikia.. aliejaus, miltu biggrin.gif
Atsakyti
Džiovyklė džiovina ir judina tuo pat metu pūkus. Tikrai be jokių kamuoliukų išpurena. Skalbiu vyresniukės pūkinį paltuką tikrai dažnai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 11 16, 21:15)
As vakar ebay pirkau sudeli nesverianti ir snai, automatu, tukio adreso.. Tik paspaudus susivokiau. Parasiau, kad adresas kitas, nes tas pats siuntimo mokestis, bet siknius kinas vis tiek i Tuki issiunte. Tai irgi susimokesiu neblogai. Arba teks mastyti, ko man is UK reikia.. aliejaus, miltu biggrin.gif

Aš prieš keletą savaičių taip susimoviau ir net nepastebėjau. Tai net sulaikyt negalėjau, nes laukiau gi tiesiai į Lt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Brima* @ 2015 11 16, 16:44)
M..pas Tuki minimali suma yra 5€ ? Pirkau baby kombinzona tai nesvere nei kg turbut ,paskaiciavo 5€ anksciau kad ir nebudavo 3kg bet vistiek maziau mokejau  doh.gif  g.gif

dar man del Tukio atsakykite prasom;)
Tai jeigu as amazono 3 siuntinius turiu (skirtingi pardavejai) tai kiekvirna atskyrai skaiciuos net jeigu ten po 100 gr? Ir uz kiekviena mokesiu 5 eur?
Atsakyti
QUOTE(blacksunflower @ 2015 11 16, 21:56)
dar man del Tukio atsakykite prasom;)
Tai jeigu as amazono 3 siuntinius turiu (skirtingi pardavejai) tai kiekvirna atskyrai skaiciuos net jeigu ten po 100 gr? Ir uz kiekviena mokesiu 5 eur?

nea, skaiciuos bendra visu suma wink.gif Bet amazono nezinau ar buna po 100 gr, vien pakuotes ju po kila ir daugiau sveria lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 11 16, 23:00)
nea, skaiciuos bendra visu suma wink.gif Bet amazono nezinau ar buna po 100 gr, vien pakuotes ju po kila ir daugiau sveria lotuliukas.gif

Jie gi nezino (ar tai neturetu rupeti), kad treciom salim dar persiunc, o tie skaiciuoj kiekviena gramuka biggrin.gif Tvirtai rimtai pakuoja - liuks thumb_yello.gif
Atsakyti