Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #58

QUOTE(gera_pukuota @ 2015 12 04, 14:03)
matai, darbdavio tikslas vienas - motyvuoti darbuotoją, kad jis dar geriau dirbtų. Ir protingas darbdavys turi jausti kas konkretų darbuotoją motyvuoja  mirksiukas.gif vienam gal kaip tik reikia tokių išvykų be šeimos. O kitam reikia, kad ir šeima būtų laiminga.

Gal. Matyt, kad taip, nes kaip sakiau, nieks nesiskundžia. Tik kur ta motyvavimo riba nelendant į šeimas? Gal pvz vyrų kolektyvan užvežti prostitučių firmos sąskaita kažkam pasirodys superinė motyvacija?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2015 12 04, 14:18)
Tai tegul darbas ta aukle ir apmoka. Cia kazkas rase, kad tarptautinis standartas vos ne rengti tokias isvykas savaitgaliais.  biggrin.gif Kurgi ne. Manau pas mane darbe butu 100% boikotas, jei kas sugalvotu komanda tvirtinti laisvalaikiu.
Viena darbo grupe nusprende eiti i kalnus pasivaikscioti, tai isejo siandien nuo pat ryto ir gris vakare. Tikrai ne joki savaitgali.

Nenori nedalyvauji. Ignoruotum pirmus metus. Vėliau pati lėktum, nes būna tikrai smagu. Įspūdžių ir kalbų dar savaitei užtenka. Šiaip, bent jau pas mus, tai priimama kaip paskatinimas. Jei tave kviečia - vadinasi esi svarbus komandoje. Važiuoja visi, nors miegot lieka ne visi, tik koks 80 proc.
Atsakyti
QUOTE(felisha @ 2015 12 04, 14:07)
Gal. Matyt, kad taip, nes kaip sakiau, nieks nesiskundžia. Tik kur ta motyvavimo riba nelendant į šeimas? Gal pvz vyrų kolektyvan užvežti prostitučių firmos sąskaita kažkam pasirodys superinė motyvacija?

šiaip juokai juokais, bet žinau artimoj aplinkoj istoriją, kaip vyriškas kolektyvas darbdavio buvo motyvuotas baliumi striptizo klube biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(felisha @ 2015 12 04, 13:56)
tai aš ir išleisčiau, bet iš darbdavio pusės nekvepia pagarba darbuotojų šeimoms.

čia nepiniginė motyvacija
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 12 04, 14:10)
šiaip juokai juokais, bet žinau artimoj aplinkoj istoriją, kaip vyriškas kolektyvas darbdavio buvo motyvuotas baliumi striptizo klube biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif bet čia gal ir gerai, jei klubas solidus ir striperės neparsidavinėja - įkaitęs vyras namo šast pas žmoną bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Off @ 2015 12 04, 14:12)
čia nepiniginė motyvacija

tai suprantama mirksiukas.gif
o jūs su vyru atostogaujat kartu ar atskirai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo felisha: 04 gruodžio 2015 - 14:18
QUOTE(Off @ 2015 12 04, 13:30)
jei nėra galimybių tiesiog nedalyvauji ir viskas, na nebus gi Kalėdinis vakarėlis darbo metu

koks cia teambuildingas, jei dalies zmoniu nera? Ne geriau tada surengti visa tai darbo metu? O jau vakarelius, kur ir antras puses galima pasiimti tegul rengia vakarais, kai ateina tik tas, kas gali.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2015 12 04, 15:22)
koks cia teambuildingas, jei dalies zmoniu nera? Ne geriau tada surengti visa tai darbo metu? O jau vakarelius, kur ir antras puses galima pasiimti tegul rengia vakarais, kai ateina tik tas, kas gali.

Bet man keistas noras dalyvaut antros pusės darbiniuose vakarėliuose. Man niekada nebuvo įdomu. Žmonės, kurių nepažįstu, kalbos, kurios man neaktualios, juokeliai, kurie man nesuprantami. Tegu atsipalaiduoja žmogus. Vietoj to, kad lakstyt ir žiūrėt ar tavo antra pusė jaučiasi komfortiškai.

ir iš vis nesuprantu tokio sulipimo. Man reikia asmeninės erdvės. O žvejot irgi kartu važiuojat? Netikiu, kad hobiai vienodi. nebent vienas yra prisitaikęs ir pamiršęs savo aš.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tam_kartui: 04 gruodžio 2015 - 14:40
QUOTE(tam_kartui @ 2015 12 04, 14:37)
Bet man keistas noras dalyvaut antros pusės darbiniuose vakarėliuose. Man niekada nebuvo įdomu. Žmonės, kurių nepažįstu, kalbos, kurios man neaktualios, juokeliai, kurie man nesuprantami. Tegu atsipalaiduoja žmogus. Vietoj to, kad lakstyt ir žiūrėt ar tavo antra pusė jaučiasi komfortiškai.

tai galima susipažint gi. pagaliau yra tų kolegų antros pusės. gali su jom š nekėt apie vaikus, mokyklas, orą, politiką, šunis. nu kas kam arčiau prie širdies biggrin.gif

žvejot aš tai nevažiuoju. bet žinau kas važiuoja ir tuo metu sugeba pvz gamta grožėtis ar knygą skaityt.
o sulipimas gi lb individualu. vieni jaučia poreikį sulipti, glaustytis, leisti kartu laiką, o kiti nori tos asmeninės erdvės. poros įpročiai yra būdingi labai individualiai. svarbiausia, kad tarpusavy tas artumo poreikis vienodas būtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 04 gruodžio 2015 - 14:44
QUOTE(felisha @ 2015 12 04, 14:15)
biggrin.gif  biggrin.gif  bet čia gal ir gerai, jei klubas solidus ir striperės neparsidavinėja - įkaitęs vyras namo šast pas žmoną  bigsmile.gif  wub.gif
Papildyta:

tai suprantama mirksiukas.gif
o jūs su vyru atostogaujat kartu ar atskirai?

Atostogos visuomet kartu, ir šiaip savaitgaliais pasiorganizuojam kokių išvykų
Papildyta:
QUOTE(tam_kartui @ 2015 12 04, 14:37)

jo savi bendradarbiai, savos peripetijos, antra pusė nelabai gali ir suprasti, ir galų gale nelabai ir įdomu jam (pvz. mano vyrui)
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 12 04, 14:41)
tai galima susipažint gi. pagaliau yra tų kolegų antros pusės. gali su jom š nekėt  apie vaikus, mokyklas, orą, politiką, šunis. nu kas kam arčiau prie širdies biggrin.gif

būna, kam reikia dalyvaut antros pusės vakarėliuose nori nenori, pvz būnant ambasadoriaus žmona. Bet kai kalbam apie laisvą norą eit į vakarėlį, kuriame tik iš mandagumo kalbėsies su bendradarbių antrom pusėm apie orą, tai nuobodybė. Nebent programa gera, koks spektaklis ar koncertas g.gif

Papildyta:
QUOTE(Off @ 2015 12 04, 14:47)
Atostogos visuomet kartu, ir šiaip savaitgaliais pasiorganizuojam kokių išvykų
Papildyta:
jo savi bendradarbiai, savos peripetijos, antra pusė nelabai gali ir suprasti, ir galų gale nelabai ir įdomu jam (pvz. mano vyrui)

pas mus su vyru giminingos sritys, abu gerai žinom viens kito profesines peripetijas, darbo specifiką, su jo bendradarbiais turiu daug bendrų temų. Bet vistiek į darbo vakarėlį nenorėčiau, jei jis skirtas komandos lipdymui.
Atsakyti
QUOTE(felisha @ 2015 12 04, 15:04)
Bet vistiek į darbo vakarėlį nenorėčiau, jei jis skirtas komandos lipdymui.

Nu bet tai kas do komandos lipdymas laisvu laiku. Man niekaip nedaeina, kodel darbo reikalus reikia tvarkyti savaitgaliais ar vakarais? Apmoka uz virsvalandzius bent jau?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2015 12 04, 15:09)
Nu bet tai kas do komandos lipdymas laisvu laiku. Man niekaip nedaeina, kodel darbo reikalus reikia tvarkyti savaitgaliais ar vakarais? Apmoka uz virsvalandzius bent jau?

ir aš už, kad tokie dalykai vyktų darbo metu, na iš darbdavio pusės būtų gražu pagarba žmonių asmeniniam laikui ir šeimoms. bet jei 1-2k per metus toks vakaras būna, ir dar dalyvavimas neprivalomas, tai nematau problemų.
Atsakyti