nors ir norisi kazkam issipasakot, bet kokia nauda is to, nebent gal padetu paciai suprasti kas vyksta
QUOTE(paragate @ 2015 12 07, 23:46)
istorijos ir nebuvo, yra tema, o detales buve nebuve.... bent kolkas 
nors ir norisi kazkam issipasakot, bet kokia nauda is to, nebent gal padetu paciai suprasti kas vyksta
galite pasakoti, jei yra tam poreikis
Bet bukite pasiruosusi sulaukti ivairiausiu, kartais net ypac nemaloniu(svelniai tariant)komentaru.
o bandyti padeti sunku, nezinant situacijos.
QUOTE(paragate @ 2015 12 08, 00:37)
sveiki
pasakykit argumentu, kodel reiktu viska nutraukti dabar, kol dar ner akivaizdziu auku... nes mano argumentai kazkur visi dingo
pasakykit argumentu, kodel reiktu viska nutraukti dabar, kol dar ner akivaizdziu auku... nes mano argumentai kazkur visi dingo
Kaip suprantu, jis uzimtas. Pamirsk ji, bet zinant dideles pastangas susirasti partneri, bijau, kad patarimu nepasinaudosi
sveiki
Todėl, kad jūsų natūrai būtų labai nesveika lįsti į tokius dalykus.
sveiki
Nėra argumentų, man gerai, kaip yra, nenoriu nieko prarasti ar atsisakyti
QUOTE(tam_kartui @ 2015 12 08, 09:05)
O ką daryt, jei pagunda pradeda siūlyt viską sugriauti ką iki tol turėjai ir pradėt iš naujo? O gyvenimas taip sudėliotas, kad nieko netrūksta.
Jei pačiai nieko netrūksta, tai nieko nereikia ir griauti
QUOTE(tam_kartui @ 2015 12 08, 09:05)
O ką daryt, jei pagunda pradeda siūlyt viską sugriauti ką iki tol turėjai ir pradėt iš naujo? O gyvenimas taip sudėliotas, kad nieko netrūksta.
Aistra -laikinas dalykas. Praeina. Pasimėgaut ir būk savo vėžese, nebent jau tikrai negali be jo gyvent. Kiek Jūs bendraujat?
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 12 08, 09:10)
Aistra -laikinas dalykas. Praeina. Pasimėgaut ir būk savo vėžese, nebent jau tikrai negali be jo gyvent. Kiek Jūs bendraujat?
O kaip galvoji per kiek laiko turi praeiti/praeina?
QUOTE(Off @ 2015 12 08, 09:13)
O kaip galvoji per kiek laiko turi praeiti/praeina?
Nežinau.
QUOTE(Off @ 2015 12 08, 09:27)
O iš savo asmeninės patirties?
Bijau ką prognozuoti.
Viskas ne taip kaip turėjo būti. Pradžioj man buvo sunkiau, dabar imu jį suprasti.
Pagunda vakar man parašė kad dėl mūsų santykių tapo "psichavotas".