QUOTE(tam_kartui @ 2015 12 04, 14:37)
Bet man keistas noras dalyvaut antros pusės darbiniuose vakarėliuose. Man niekada nebuvo įdomu. Žmonės, kurių nepažįstu, kalbos, kurios man neaktualios, juokeliai, kurie man nesuprantami. Tegu atsipalaiduoja žmogus. Vietoj to, kad lakstyt ir žiūrėt ar tavo antra pusė jaučiasi komfortiškai.
ir iš vis nesuprantu tokio sulipimo. Man reikia asmeninės erdvės. O žvejot irgi kartu važiuojat? Netikiu, kad hobiai vienodi. nebent vienas yra prisitaikęs ir pamiršęs savo aš.
ir iš vis nesuprantu tokio sulipimo. Man reikia asmeninės erdvės. O žvejot irgi kartu važiuojat? Netikiu, kad hobiai vienodi. nebent vienas yra prisitaikęs ir pamiršęs savo aš.
Man tai tas noras visiskai normalus. Kam idomu, tas tegul dalyvauja, kam ne - gali likti namie. Ir nezinau kaip pas jus, bet mes su kolegomis susitike po darbo apie darba nelabai ir snekame. Taip, kad visi gali dalyvauti pokalbyje, ne tik darbuotojai.
Zvejoti nevaziuociau, bet neturejau dar nei vieno, kuris zvejotu...Ir vienintele veikla, kurioje nenoreciau matyti savo antros puses yra shopinimasis. Va ten tai tikrai neistverciau tu pavargusiu suns akiu, koju vilkimo ir nuolatinio ieskojimo kur atsisesti

Ir kiek pastebejau didzioji dalis pagundas turinciu moteru nenori su vyru ir jo kolegom vakareliuose dalyvauti. Taciau lygiai taip pat ir ju santykiai gana paslyje. Man atrodo, kad tas nenoras labiau susijes su santykiais, nei su pokalbiu temomis.