Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #58

QUOTE(tam_kartui @ 2015 12 04, 14:37)
Bet man keistas noras dalyvaut antros pusės darbiniuose vakarėliuose. Man niekada nebuvo įdomu. Žmonės, kurių nepažįstu, kalbos, kurios man neaktualios, juokeliai, kurie man nesuprantami. Tegu atsipalaiduoja žmogus. Vietoj to, kad lakstyt ir žiūrėt ar tavo antra pusė jaučiasi komfortiškai.

ir iš vis nesuprantu tokio sulipimo. Man reikia asmeninės erdvės. O žvejot irgi kartu važiuojat? Netikiu, kad hobiai vienodi. nebent vienas yra prisitaikęs ir pamiršęs savo aš.

Man tai tas noras visiskai normalus. Kam idomu, tas tegul dalyvauja, kam ne - gali likti namie. Ir nezinau kaip pas jus, bet mes su kolegomis susitike po darbo apie darba nelabai ir snekame. Taip, kad visi gali dalyvauti pokalbyje, ne tik darbuotojai.
Zvejoti nevaziuociau, bet neturejau dar nei vieno, kuris zvejotu...Ir vienintele veikla, kurioje nenoreciau matyti savo antros puses yra shopinimasis. Va ten tai tikrai neistverciau tu pavargusiu suns akiu, koju vilkimo ir nuolatinio ieskojimo kur atsisesti biggrin.gif .
Ir kiek pastebejau didzioji dalis pagundas turinciu moteru nenori su vyru ir jo kolegom vakareliuose dalyvauti. Taciau lygiai taip pat ir ju santykiai gana paslyje. Man atrodo, kad tas nenoras labiau susijes su santykiais, nei su pokalbiu temomis.
Atsakyti
QUOTE(tam_kartui @ 2015 12 04, 14:37)
Bet man keistas noras dalyvaut antros pusės darbiniuose vakarėliuose. Man niekada nebuvo įdomu. Žmonės, kurių nepažįstu, kalbos, kurios man neaktualios, juokeliai, kurie man nesuprantami. Tegu atsipalaiduoja žmogus. Vietoj to, kad lakstyt ir žiūrėt ar tavo antra pusė jaučiasi komfortiškai.

ir iš vis nesuprantu tokio sulipimo. Man reikia asmeninės erdvės. O žvejot irgi kartu važiuojat? Netikiu, kad hobiai vienodi. nebent vienas yra prisitaikęs ir pamiršęs savo aš.

Per daugybe metu kalediniu vakareliu ir vasaros svenciu su MB darbu pazistu labai daug jo kolegu, kolegiu, ju antru pusiu. Susitinkam mieste, pasisnekam.
O sventes metu niekas apie darba nekalba, organizuojamos visokios pramogos, kad zmones atsipalaiduotu, soktu, svestu, o ne apie darbus pliurptu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sėlija*: 04 gruodžio 2015 - 16:31
QUOTE(GAILE* @ 2015 12 04, 10:16)
Pasisakykit pas ką darbuose būna tokie išvažiuojamieji be antrų pusių savaitgaliais?

Pas mus. Paskutinėse dviejose darbovietėse šventės būtent tokios. Vasaros baliai įprastai 2-jų dienų. Penktadienį išvažiuojam, šeštadienį grįžtam. Kas nenori - nenakvoja.
Seniau dirbau įmonėje, kur važiuodavome su šeimomis. MB darbovietėse irgi yra buvę įvairiai.
Bliatsvų nemačiau.

Aš kai rečiau prisijungiu, tai dar seną temą pakomentuosiu biggrin.gif
Dėl susitikimo vietos. Mes turim 2 vietas, kuriose susitinkame. Būna, kad viešbutyje nebūna vietų, tada turim kitą variantą. Į tąpatį viešbutį vaikštom visus 1,5 metų. Mus ten pažįsta, sveikinasi, daro nuolaidas. Ką apie mus kalba galiu nujausti smile.gif Yra darbuotojai, kurie labai malonūs. Yra viena, kuri akivaizdžiai iš moralės saugotojų gretų smile.gif

O šiaip viskas lyg gerai. Grįžom į kassavaitinių susitikimų ritmą.
Ką dovanosit pagundoms Kalėdų proga? Duokit minčių smile.gif Šiemet nulis idėjų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrau: 05 gruodžio 2015 - 11:23
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 28, 12:04)
Buvau vakar vakarelyje. Be vyro( kaip visada jo darbas verysad.gif ). Siuliau draugei i koncerta, isgirdo vyrukas kuris jau keturis metus per visus balius rodo demesi tik man, pasisiule mane nusivest..
Va taip ir prasideda pagundu istorijos.

QUOTE(delele @ 2015 12 01, 20:38)
Koks varganas gyvenimas, skaiciuoti kas ka pasake pries keturis metus! Atsipeikek viena karta ir pradek gyventi savo gyvenima! Antro tikrai nebus!!!Kazi ka dirbo tavo vyras vakar vakarely???

bet jus ir teksto suvokimas doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2015 12 05, 12:19)

Ką dovanosit pagundoms Kalėdų proga? Duokit minčių smile.gif Šiemet nulis idėjų.

Man irgi labai aktualu. Suku galvą ir nesugalvoju. Nesinori kažko labai asmeniško, bet nesinori ir banalybės
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2015 12 05, 11:19)

Aš kai rečiau prisijungiu, tai dar seną temą pakomentuosiu biggrin.gif
Dėl susitikimo vietos. Mes turim 2 vietas, kuriose susitinkame. Būna, kad viešbutyje nebūna vietų, tada turim kitą variantą. Į tąpatį viešbutį vaikštom visus 1,5 metų. Mus ten pažįsta, sveikinasi, daro nuolaidas. Ką apie mus kalba galiu nujausti smile.gif Yra darbuotojai, kurie labai malonūs. Yra viena, kuri akivaizdžiai iš moralės saugotojų gretų smile.gif

O šiaip viskas lyg gerai. Grįžom į kassavaitinių susitikimų ritmą.

O pas mus nebėra kassavaitinių susitikimų, bet jo požiūris į mane kažkoks kitoks, net negaliu paaiškinti....
QUOTE(tam_kartui @ 2015 12 05, 21:22)
Man irgi labai aktualu. Suku galvą ir nesugalvoju. Nesinori kažko labai asmeniško, bet nesinori ir banalybės

kaip asmeninės dovanos tikrai nedovanosiu, pasiūlysiu ką nors nuveikti drauge, kad abiems būtų įdomu, jei sutiks tuomet galvosiu/galvosim
Atsakyti
Kaip tylu čia ,ner ką skaityt prieš miegeli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2015 12 07, 20:43)
Kaip tylu čia ,ner ką skaityt prieš miegeli  blush2.gif

Aha verysad.gif
Kazi kur visos pamokslautojos dingo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 12 07, 21:48)
Aha verysad.gif

Oi ne ne ,šitų nepasigedau...
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 12 07, 20:48)
Aha verysad.gif

Išsiregistravo biggrin.gif
Atsakyti
sveiki

pasakykit argumentu, kodel reiktu viska nutraukti dabar, kol dar ner akivaizdziu auku... nes mano argumentai kazkur visi dingo doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

QUOTE(paragate @ 2015 12 07, 23:37)
sveiki

pasakykit argumentu, kodel reiktu viska nutraukti dabar, kol dar ner akivaizdziu auku... nes mano argumentai kazkur visi dingo  doh.gif

nutraukti ka g.gif

nepamenu, kad buciau 'girdejusi' jusu istgorija unsure.gif
Atsakyti