Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

QUOTE(Atisa @ 2015 12 10, 03:31)
Noriu paklaust maitinanciu mamu-kaip jums sekasi maitint pries mmm? Na man speneliai tokie jautrus palieka,kad tas traukimas tikra kankyne  doh.gif  oda tokia plona atrodo, aplink tokia rozine spalva, o kai itraukia, taip nemalonu  doh.gif zodziu-pientraukis nugrauze man (.)(.) lotuliukas.gif

Nu aš nepastebėjau jokio jautrumo nei prieš mmm, nei po jų. Visada ant maksimumo melžiu, kad tik greičiau. Bet aš tokia nejautruolė šiuo klausimu. smile.gif

Nu pas mus turbųt nauja dantų partija dygsta, kad keletą naktų iki 3-4val vis budinėja ir rėkauja kas kokį pusvalandį doh.gif atsikvėpėm kokią savaitę ir vėl...
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif

Lock - sutvarkiau del foto 4u.gif kokie fainuciai tavo berniukai ir jau kokie paauge - tikri vyrai bigsmile.gif thumbup.gif

Sifonyte - oj kokia dama su brozke galvoje bigsmile.gif wub.gif sveikinu su menesiuku praejusius neseniai jus! Aukit sveiki ir bukit ramus ir laimingi! 4u.gif

Mes gyvenam vis dar taip pat - kakis zalias, gerosios bakterijos situacijos negerina. Idomu ar ju galima perdozuoti? g.gif pilvukai mazuliu pikti oj pikti doh.gif pradejau ir as labiau ant grikiu dietos sest, gal kazka valgau kas jiems netinka gavoju g.gif po kaledu eisim 4 men vizitacijai tai jeigu nepades mano pacios susigalvoti metodai, tuomet ir as jau darysiu tyrimus ir ziuresim ka sakys, na bet vistiek kad ir kokie tie tyrimai bebutu - gydymas vistiek tik bacilom - nu bandysim tada gal gefilus jau biggrin.gif visgi galvoju kad mes viskas isaugsim, nes juokinga kai vaikai lopsiuose parpia ir ne kniurkt nebuna, nei pilva pucia, nei skauda tada nei nemiga kankina - viskas idealiausiai, vadinasi cia kazkoks tikrai niuansas yra psichologinis labiau, o po to visokiu fintu sulauki ir dienom berniuka diegliu priepoliai uzpuola ir vakarais paverkiam rolleyes.gif
mergina dabar soske taip ima, kad net atimt nebegalim lotuliukas.gif is visnos puses gerai, nes tuos diegliukus lengviau isgyvenam 4u.gif bet nakti miega neramiai ir reikia vis soskyte ikist, o berniukas dabar pradejo gerai miegoti, praktiskai nereikia jo nei sukioti nei soskes kaisiot thumbup.gif gal ir ji po to miegos geriau, bet kai ji man po 100 ml vos ne valgo kartais, o ypac pries naktini miega tai kur istemps normaliai, isalksta mayt nakti jau, na bet as neduodu blush2.gif
vis dar zaislu negriebiam ir nauju dalyku nesam ismoke, budraujam daugiau, bet vistiek dar esam dideli miegaliai ax.gif

Edena - tu gal jau su vyru? jeigu taip - Kaip kelione? kaip sekasi jums ten vel pratintis vieni prie kitu? kaip vaikis i teti reaguoja? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 12 10, 10:19)
sveikos mamytes  4u.gif
Idomu ar ju galima perdozuoti?  g.gif pilvukai mazuliu pikti oj pikti  doh.gif

Krown, pasak ismintingojo google, geruju bakteriju perdozuoti visgi galima. Siaip is bendru ziniu, ir taip pat google dar pasitikslinau, tai raso kad ju reikia suvartoti kursa ir viskas, jos padeda zarnyne susiformuoti gerajai florai, kuri itakoja virskinima ir imunine sistema. Florai susiformavus ji tokia ir lieka, nebent vartojant antibiotikus ji panaikinama. Po antibiotiku daznai rekomenduoja pavartoti geruju bakteriju. Bet kai ju per daug, tai neigiama itaka gaunas virskinimui ir imuninei sistemai. Vietoj taves pasidomeciau tuo giliau 4u.gif

Idomu kaip Lock, Karmensita, kai jum gyd. liepe jas vartoti, ar nenustate kiek laiko ar kokias dozes duot?

Man asmeniskai tai visa laika ilgiau pavartojus tas bakterijas, vidurius paleisdavo..

Malonu susipazint su naujais albumiuko gyventojais 4u.gif
Sifonytes dukryte tai gryna mamyte 4u.gif
Atsakyti
Burbuliacija, man dozę nustatė-ji parašyta ir info lapelyje tokia pati. O kiek laiko-sakė bandyt 28 dienas, tada bandyt nuimtu vaistus, jei vėl blogai, vėl tęsti. Mano vaikú gyd sakė bakterijos nepakenks. Plius patarė mišinį duot su probiotikais, ty bakterijom. Aš tada jos klausiau, ar nieko, jei ir mišiny jú yra, ir dar duot. Sakė, nieko. Tai vat nežinau, kaip yra iš tiesú.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 10 gruodžio 2015 - 12:20
QUOTE(burbuliacija @ 2015 12 10, 11:08)
Krown, pasak ismintingojo google, geruju bakteriju perdozuoti visgi galima. Siaip is bendru ziniu, ir taip pat google dar pasitikslinau, tai raso kad ju reikia suvartoti kursa ir viskas, jos padeda zarnyne susiformuoti gerajai florai, kuri itakoja virskinima ir imunine sistema. Florai susiformavus ji tokia ir lieka, nebent vartojant antibiotikus ji panaikinama. Po antibiotiku daznai rekomenduoja pavartoti geruju bakteriju. Bet kai ju per daug, tai neigiama itaka gaunas virskinimui ir imuninei sistemai. Vietoj taves pasidomeciau tuo giliau  4u.gif

Idomu kaip Lock, Karmensita, kai jum gyd. liepe jas vartoti, ar nenustate kiek laiko ar kokias dozes duot?

Man asmeniskai tai visa laika ilgiau pavartojus tas bakterijas, vidurius paleisdavo..

Malonu susipazint su naujais albumiuko gyventojais  4u.gif
Sifonytes dukryte tai gryna mamyte  4u.gif

Maiskiams irgi paskystejo viduriai, nes prie savuju lactobacilu dar pradejau duoti ir tas biogaia tai ir man kilo itarimas, o spalva nepakito biggrin.gif zodziu jauciu reikia padaryti pertrauka, paciai grikiu pavalgyt ir stebet savo pipiriukus, gal viskas pageres, nes jau uzkniso tie pilvai tai juodai tikrai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 10 gruodžio 2015 - 12:37
QUOTE(Krown @ 2015 12 10, 13:36)
Maiskiams irgi paskystejo viduriai, nes prie savuju lactobacilu dar pradejau duoti ir tas biogaia tai ir man kilo itarimas, o spalva nepakito  biggrin.gif zodziu jauciu reikia padaryti pertrauka, paciai grikiu pavalgyt ir stebet savo pipiriukus, gal viskas pageres, nes jau uzkniso tie pilvai tai juodai tikrai  doh.gif

Aš tai laukiau tú 3 mėnesiú stebuklingú, bet jie už keliú dienú ir bėdos tęsiasi. Aišku geriau nei seniau, bet nėr gerai tikrai. Neurolgė sakė, kad iki pusmečio susitvarko pilvai, dabar gal to pusmečio laukti 4u.gif

Kaip man patinka ramios dienos, be klykimú... Šiandien pvz neklykė išvis. Kaifuočiau jei taip kasdien... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 10 gruodžio 2015 - 12:48
QUOTE(burbuliacija @ 2015 12 10, 12:08)

Malonu susipazint su naujais albumiuko gyventojais  4u.gif
Sifonytes dukryte tai gryna mamyte  4u.gif

kai tik gime ir padejo ant krutines, pirmi tecio zodziai buvo - kaip gerai kad nosis i mamytes lotuliukas.gif nes tecio didoka biggrin.gif o as nematau, tai man ta valanda kol siuvo ir mazyle gulejo ant krutines labai prailgo nes negalejau i veiduka gerai paziuret doh.gif daug kas sako kad mazyle i mane panasi, tik akytes tai lyg tevelio ir greiciausiai spalva tevelio paveldes, nes tamseja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 12 10, 12:36)
Maiskiams irgi paskystejo viduriai, nes prie savuju lactobacilu dar pradejau duoti ir tas biogaia tai ir man kilo itarimas, o spalva nepakito  biggrin.gif zodziu jauciu reikia padaryti pertrauka, paciai grikiu pavalgyt ir stebet savo pipiriukus, gal viskas pageres, nes jau uzkniso tie pilvai tai juodai tikrai  doh.gif

As irgi tavo vietoj padaryciau pertrauka 4u.gif

QUOTE(Lock @ 2015 12 10, 12:41)
Aš tai laukiau tú 3 mėnesiú stebuklingú, bet jie už keliú dienú ir bėdos tęsiasi. Aišku geriau nei seniau, bet nėr gerai tikrai. Neurolgė sakė, kad iki pusmečio susitvarko pilvai, dabar gal to pusmečio laukti 4u.gif

Kaip man patinka ramios dienos, be klykimú... Šiandien pvz neklykė išvis. Kaifuočiau jei taip kasdien... bigsmile.gif

Na apie 3 men. Maniskei sakyciau apie 5 men pagerejo, bet gal del to kad radom pagaliau tinkamus vaistus ir kose i piena. Dar ir dabar juos duodu, tai dabar jau galiu sakyt kad pilvas susitvarkes. Bet 3, 4 ir 5 men pradzioj deja dar buvo visi simptomai...

QUOTE(šifonyte @ 2015 12 10, 12:46)
daug kas sako kad mazyle i mane panasi, tik akytes tai lyg tevelio ir greiciausiai spalva tevelio paveldes, nes tamseja  ax.gif

Na turi juk buti kazkas ir tecio smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 12 10, 13:32)
As irgi tavo vietoj padaryciau pertrauka  4u.gif
Na apie 3 men. Maniskei sakyciau apie 5 men pagerejo, bet gal del to kad radom pagaliau tinkamus vaistus ir kose i piena. Dar ir dabar juos duodu, tai dabar jau galiu sakyt kad pilvas susitvarkes. Bet 3, 4 ir 5 men pradzioj deja dar buvo visi simptomai...

As irgi nesitikiu jau greitu pokyciu, mums nuo 3 menesio pakito tie pilvo skausmai ir sakyciau jie retesni gal bet stipresni uzeina, berniukui jau dziaugiausi kad baigesi vargai ir pilvuko nebeskauda ir nepucia apie 2 menesi, o nuo 3 menesio trukt uz vadziu ir vel nuo pradziu doh.gif surizikavau ir pabandziau jam duoti dar kitokio misinio tai vajej...dar TOKIO spiegimo ir spazmu nesu macius ir girdejus - greit grizau prie senojo ir dziaugiuosi kad ji noriai valgo ir jokiu dideliu diegliu neturim, o as pakoregavusi savo mityba gal dar pagerinsiu ta pilvuko putima 4u.gif uzteks mamai vien bulkas valgyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 12 10, 14:01)
As irgi nesitikiu jau greitu pokyciu, mums nuo 3 menesio pakito tie pilvo skausmai ir sakyciau jie retesni gal bet stipresni uzeina, berniukui jau dziaugiausi kad baigesi vargai ir pilvuko nebeskauda  ir nepucia apie 2 menesi, o nuo 3 menesio trukt uz vadziu ir vel nuo pradziu  doh.gif surizikavau ir pabandziau jam duoti dar kitokio misinio tai vajej...dar TOKIO spiegimo ir spazmu nesu macius ir girdejus - greit grizau prie senojo ir dziaugiuosi kad ji noriai valgo ir jokiu dideliu diegliu neturim, o as pakoregavusi savo mityba gal dar pagerinsiu ta pilvuko putima  4u.gif uzteks mamai vien bulkas valgyt  biggrin.gif

Nu jo, su tais misiniu keitimais ir as nieko gero pasiekus nebuvau. Vistiek po to grizau prie pirmojo. Dar man buvo kile minciu kad gal maisymas MP ir misinio paastrina tuos putimo simptomus, bet ziuriu kad dauguma cia tik MP maitina ir vistiek pilvo bedu turejusios tai atmetu ta teorija, nors as savo pupulei vienu metu bandziau tik mp duot, nemaisyt. Gal biski ir pagereje buvo, bet nezymiai. O berniukui ar maisius ar nemaisiu, jokiu bedu kaip nebuvo taip nebuvo. Tai turbut kas jau turi ta beda, tai geriausias vaistas- iasaugimas is jos, o kas neturi, tam jos ir neipirsi.

O as tai is naujo youtubinuos ideju kuom cia saviskius uzimt. Norisi kazkokiu nauju zaislu ar zaidimu. Bet ziuriu kad 6 menesiu vaikams jau daug zaidimu ir zaislu rodo kur sedint reik zaist, nu bet kad maniskiai tai toli grazu dar patys nesedi
Atsakyti
Man termino naudoti gerąsias bakterijas nenustatė. Tik aš pati pastebėjau, kad nustojus duot pablogėja. Bet gal taip sutapo.
Lock, šifonyte - kokių čia grožių į temutę įnešėt 4u.gif Lock vaikučiai labai taisyklingų bruožų, o šifonytės damutė tikra širdžių ėdikė matos bus smile.gif Šifonyte, maniškės akys irgi tamsėja, tuo labai džiaugiuos, reiškia išsipildė mano svajonė, kad mano akis paveldės:)
Krown, rimtai tokie protestai pakeitus mišinuką buvo? Na vyrukas savo nuomonę turi pasirodo, turi biggrin.gif Maniškė irgi kartais kai užprotestuoja taip, kad stogas kilnojasi biggrin.gif
Lock, man irgi dienos kaip šventė, kai klykia minimaliai. Šimtu procentu suprantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 12 10, 22:27)
Krown, rimtai tokie protestai pakeitus mišinuką buvo? Na vyrukas savo nuomonę turi pasirodo, turi biggrin.gif Maniškė irgi kartais kai užprotestuoja taip, kad stogas kilnojasi biggrin.gif

Kaip tik preita savaite buvom pas okulista pirminei konsultacijai tai uzklausiau iki kada keistis gali dar akys, tai sake jau iki metu pilnai nusistovi spalva, tad jeigu jusu vaikuciu akytes tamseja vadinasi jau progresas vyksta bigsmile.gif thumbup.gif maniskiu abieju melynos ir abudu panasus labiau i teveli, nei mano zaliu akiu nei kazko kito itin nepaveldejo ax.gif tikiuosi paveldejo stipru imuniteta biggrin.gif
jo, o misini pakeisti jau nebe taip ir paprasta kaip galvojau biggrin.gif vienas dalykas jis jau nebeskanus ir naujo skonio pasirode, konsistencija jo kita, nes geraim mes patirstnta ta, nu o jau salutinis poveikis del diegliu tai oho biggrin.gif as galvojau kad mano misinukas nera geras, po pabandymo pavartoti kita supratau kad jis kone idealus biggrin.gif naudojam frisolac comfort - kazkada kazkuri mergaite klause 4u.gif
musu naktis buvo labai gera thumbup.gif mergina ismiegojo puikiai ir vel pavalgius parpia, o broli reikejo minimaliai pakoreguot wub.gif pradejo jie daugiau budrauti ir irgi tai daro gana skirtingu laiku kol kas , ech kaip cia reiks privest prie vienodo budravimo laiko tai neisivaizduoju rolleyes.gif dar pas mus viskas abai nepastovu - viena diena budraujam siek tiek, o kitoms dienom parpiam istisai biggrin.gif
Atsakyti