QUOTE(Krown @ 2015 12 12, 21:33)
Jo, as irgi galvoju kad cia reikia atsilaikyti pries ta krize, visgi daug cia emocines ir psichologines dalies tame, stengtis reikia nepanikuoti ir nepasiduoti mintims kad jis dingsta, jis niekur nedingo tik laikinai pasislepe - einu ieskot
teisingai

aš nežinojau apie jokias krizes ir nebuvo jų. taip kad laikykis, dar nepasiduok, juk tikrai įmanoma.
mano papų dydis pradžioj buvo tikrai didelis, vasarą visiems matėsi, kad manęs nieko neliko, o tik papai atsikišę. dabar turbūt pamažėjo iki pradinio dydžio ir dar mažiau, kad nebelabai pientraukis apima

su strijom irgi įdomiai: aš jų turėjau iki nėštumo ant šlaunų, papų, per nėštumą tepiausi, bet nieko neturėjau, o dabar irgi nieko niekur papildomai nėra, o senų tiesą sakant net nežiūriu, neaktualu ir nėra kada
Karmensita, skaičiau, kad pieno gamybai naudojasi riebalai. tai jei per nėštumą priaugai, gerai, yra atsargų, o jei dar turėjai, irgi gerai. o aš kai mažai priaugau, sunaudojau turimus (sveriu turbūt tiek, kiek paauglystėj, -7 kg nuo pradinio), tai jau kaip ir baigiau rezervus. kitiems sako atrodau baisiai, darbe sakė, kad baigiu išnykt, bet man tai smagu, kad be sportų ir dietų gerai atrodau. tik va drabužiai visi kabo