
Man skanu ir šalti ir šilti kepiniai.Teslos neismetu nei gabalelio,likučius iš naujo iskocioju. Kaip supjaustyti ar suvyniosi skonis nepasikeis.gali prie alaus pasidaryti mini krepšelius su kumpiu ir sūriu . Kaip kepti krepšelius yra parašyta šioje temoje. Kepiau ir mielineje tesloje ir jos tikrai nekildziau,vistiek pakilo kepant.Isbandyk visokius kepimo variantus ir atsirinksi tai kas tau labiausiai patinka pagal skonį.

Sveikos, man labai patinka ši tešla, nes galima pridaryti daug greitų ir skanių užkandžių. Aš tai mėgstu daryti vyniotinius į kuriuos dedu ką tik noriu, susuku ir supjaustau norimo dydžio formomis ir gabaliukais. Patiekiu su padažais

Labai skanus ir paprsciausias uzkandis yra nedaug iskocioti viena sl. teslos laksta ant jos isdelioti saliamio desros gabaliukus. Susukti, supjaustyti 1-2 cm griezineliais ir aptepus kaiusiniu plakiniu sauti i orkaite.

QUOTE(Andrea85 @ 2013 01 24, 15:00)
Labai skanus ir paprsciausias uzkandis yra nedaug iskocioti viena sl. teslos laksta ....
nelabai supratau, tai tos saldytos teslos gabalyčius reikia kočioti prieš dedant įdarą ?...


Patinka pirktines sluoksniuotos bandutes su tokiu baltu kreminiu įdaru, bet va iš ko jis pagamintas nežinau


Aš truputį pakočioju tešlą, prieš dėdama įdarą.
As kartais pakocioju, kartais nea. Labai didelio skirtumo nepastebejau. Daznai darau greita pyraga, ale strudeli su obuoliais. Tesla lengvai pakocioju, ant jos lygiu sluoksniu dedu smulkiai pjaustytus obuolius maisytus su cukrum ir cinamonu. Viska susuku kaip vyniotini, aptepu kiausinio plakiniu ir i orkaite, kol graziais paruduos. Tada atsipjauni rieke sio pyrago, isidedi vaniliniu ledu ir skanauji

Va,norejau paklausti,o Mantangos meline tesla reikia kocioti?
Gal kam pasirodys kvailas klausymas,sorry
Aga,man irgi FUZZYY ideja patiko


Aga,man irgi FUZZYY ideja patiko

QUOTE(juliciukas666 @ 2013 05 21, 10:57)
Va,norejau paklausti,o Mantangos meline tesla reikia kocioti?
Gal kam pasirodys kvailas klausymas,sorry
Aga,man irgi FUZZYY ideja patiko


Aga,man irgi FUZZYY ideja patiko

As tai daznai kocioju,tik zinoma nedaug.
Sveikos sluoksniuotos tešlos gerbėjos
Vakar nusipirkau bemielės sluoksniuotos tešlos, nepaisant to, kad pirkau Mandingos (mėlynas įpakavimas), buvo siaubinga
Visa apledėjusi, sutrūkinėjusi, laukiau kol atšils, vaizdas nepagerėjo, nieko buvo neįmanoma daryti, net lakštų nėjo atskirti
Kas jai buvo? Ar gali būti, kad pakartotinai užšaldyta?
Garantija gera

Vakar nusipirkau bemielės sluoksniuotos tešlos, nepaisant to, kad pirkau Mandingos (mėlynas įpakavimas), buvo siaubinga




QUOTE(<...Neringa...> @ 2013 08 05, 18:16)
Sveikos sluoksniuotos tešlos gerbėjos
Vakar nusipirkau bemielės sluoksniuotos tešlos, nepaisant to, kad pirkau Mandingos (mėlynas įpakavimas), buvo siaubinga
Visa apledėjusi, sutrūkinėjusi, laukiau kol atšils, vaizdas nepagerėjo, nieko buvo neįmanoma daryti, net lakštų nėjo atskirti
Kas jai buvo? Ar gali būti, kad pakartotinai užšaldyta?
Garantija gera 

Vakar nusipirkau bemielės sluoksniuotos tešlos, nepaisant to, kad pirkau Mandingos (mėlynas įpakavimas), buvo siaubinga




greičiausiai taip ir buvo, kad ji buvo atsileidusi ir vėl sišaldyta. Nes pasitaiko, kad pirkėjai palieka prie kasų ar kitur ne šaldytuve. užjaučiu, man dar nepasitaikė tokios nusipirkti

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su nutella. Aš darau taip:
Nusiperku pakelį sluoksniuotos tešlos, kadangi būna šalta, palieku kambario temperatūroj, kol atšyla, tuomet vieną lakštą daliju į 2 arba 3 (dabar tiksliai neprisimenu) kvadratėlius ir taip su visais lakštais. Galiausiai į vidurį tepu nutellos ir užspaudžiu kraštelius kaip koldūnams. Kepti orkaitėje 220C; 10-15 min.
Nusiperku pakelį sluoksniuotos tešlos, kadangi būna šalta, palieku kambario temperatūroj, kol atšyla, tuomet vieną lakštą daliju į 2 arba 3 (dabar tiksliai neprisimenu) kvadratėlius ir taip su visais lakštais. Galiausiai į vidurį tepu nutellos ir užspaudžiu kraštelius kaip koldūnams. Kepti orkaitėje 220C; 10-15 min.