Įkraunama...
Įkraunama...

Sluoksniuotos tešlos gaminiai

Man skanu ir šalti ir šilti kepiniai.Teslos neismetu nei gabalelio,likučius iš naujo iskocioju. Kaip supjaustyti ar suvyniosi skonis nepasikeis.gali prie alaus pasidaryti mini krepšelius su kumpiu ir sūriu . Kaip kepti krepšelius yra parašyta šioje temoje. Kepiau ir mielineje tesloje ir jos tikrai nekildziau,vistiek pakilo kepant.Isbandyk visokius kepimo variantus ir atsirinksi tai kas tau labiausiai patinka pagal skonį. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, man labai patinka ši tešla, nes galima pridaryti daug greitų ir skanių užkandžių. Aš tai mėgstu daryti vyniotinius į kuriuos dedu ką tik noriu, susuku ir supjaustau norimo dydžio formomis ir gabaliukais. Patiekiu su padažais thumbup.gif
Atsakyti
Labai skanus ir paprsciausias uzkandis yra nedaug iskocioti viena sl. teslos laksta ant jos isdelioti saliamio desros gabaliukus. Susukti, supjaustyti 1-2 cm griezineliais ir aptepus kaiusiniu plakiniu sauti i orkaite. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 sausio 2013 - 15:57
QUOTE(Andrea85 @ 2013 01 24, 15:00)
Labai skanus ir paprsciausias uzkandis yra nedaug iskocioti viena sl. teslos laksta ....

nelabai supratau, tai tos saldytos teslos gabalyčius reikia kočioti prieš dedant įdarą ?... g.gif niekad to nedarau unsure.gif

Patinka pirktines sluoksniuotos bandutes su tokiu baltu kreminiu įdaru, bet va iš ko jis pagamintas nežinau smile.gif Gal yra žinančių bigsmile.gif
Atsakyti
Aš truputį pakočioju tešlą, prieš dėdama įdarą.
Atsakyti
As kartais pakocioju, kartais nea. Labai didelio skirtumo nepastebejau. Daznai darau greita pyraga, ale strudeli su obuoliais. Tesla lengvai pakocioju, ant jos lygiu sluoksniu dedu smulkiai pjaustytus obuolius maisytus su cukrum ir cinamonu. Viska susuku kaip vyniotini, aptepu kiausinio plakiniu ir i orkaite, kol graziais paruduos. Tada atsipjauni rieke sio pyrago, isidedi vaniliniu ledu ir skanauji 4u.gif
Atsakyti
Dabar jau pasteb4jau , kad te6los skirtingos. "Mantingos" ir taip plonyte, o va " Norfos" lak6tai buvo dvigubai storesni ir teko pako2ioti dedant 5dara. Jei be idaro, tik pabarstant cukrumi su cinamonu, manau butu galima ir nekocioti.

Reiks isbandyti fuzzyy pasiulyta pyraga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unera: 21 gegužės 2013 - 08:07
Va,norejau paklausti,o Mantangos meline tesla reikia kocioti? ax.gif Gal kam pasirodys kvailas klausymas,sorry blush2.gif

Aga,man irgi FUZZYY ideja patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 05 21, 10:57)
Va,norejau paklausti,o Mantangos meline tesla reikia kocioti?  ax.gif Gal kam pasirodys kvailas klausymas,sorry  blush2.gif

Aga,man irgi FUZZYY ideja patiko  thumbup.gif

As tai daznai kocioju,tik zinoma nedaug.
Atsakyti
Sveikos sluoksniuotos tešlos gerbėjos 4u.gif

Vakar nusipirkau bemielės sluoksniuotos tešlos, nepaisant to, kad pirkau Mandingos (mėlynas įpakavimas), buvo siaubinga doh.gif Visa apledėjusi, sutrūkinėjusi, laukiau kol atšils, vaizdas nepagerėjo, nieko buvo neįmanoma daryti, net lakštų nėjo atskirti doh.gif Kas jai buvo? Ar gali būti, kad pakartotinai užšaldyta? g.gif Garantija gera g.gif
Atsakyti
QUOTE(<...Neringa...> @ 2013 08 05, 18:16)
Sveikos sluoksniuotos tešlos gerbėjos  4u.gif

Vakar nusipirkau bemielės sluoksniuotos tešlos, nepaisant to, kad pirkau Mandingos (mėlynas įpakavimas), buvo siaubinga  doh.gif Visa apledėjusi, sutrūkinėjusi, laukiau kol atšils, vaizdas nepagerėjo, nieko buvo neįmanoma daryti, net lakštų nėjo atskirti  doh.gif  Kas jai buvo? Ar gali būti, kad pakartotinai užšaldyta? g.gif  Garantija gera  g.gif

greičiausiai taip ir buvo, kad ji buvo atsileidusi ir vėl sišaldyta. Nes pasitaiko, kad pirkėjai palieka prie kasų ar kitur ne šaldytuve. užjaučiu, man dar nepasitaikė tokios nusipirkti blink.gif
Atsakyti
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su nutella. Aš darau taip:
Nusiperku pakelį sluoksniuotos tešlos, kadangi būna šalta, palieku kambario temperatūroj, kol atšyla, tuomet vieną lakštą daliju į 2 arba 3 (dabar tiksliai neprisimenu) kvadratėlius ir taip su visais lakštais. Galiausiai į vidurį tepu nutellos ir užspaudžiu kraštelius kaip koldūnams. Kepti orkaitėje 220C; 10-15 min.
Atsakyti