QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 01, 13:23)
Taip Saturnas valdo Oziaragi ir Vandeni., bet cia is vakaru astro... reikia ziureti pagal ascendanta, o Jusu - berots Liutas., jeigu gerai pamenu., tad Jus daugiau valdoma saules ir dienos sviesos ir turetumet buti aktyviausia dienos metu
Pagal vakarų ascendentas Mergelė. Pagal vedas kitas? Suintrigavai iki begalybės, mano smalsumui dabar jau nebėra ribų
Oi ne, aktyvumas pas mane prasideda po pietų ir daugiausiai darbų padarau naktimis. Labai norėčiau būti anksti atsikelianti ir skraidanti per dieną, bet neeeee, tik pagal reikalą keliuosi anksti. Man idealu atsikelti 9 ryte, ramiai pamedituoti, pasijoginti, tada pasivaikščioti po miškelius ir apie kokią 12 išgerti pirmos arbatukės. Tada prasideda noras veikti ką nors gero aplinkai, bet lėtai. O jau kokią 15 val, įsijungia varikliukas ir jis nurimsta tik kokią 2 val. nakties. Tada noriu eiti ilsėtis. Gyvenimas aišku savaip sudėlioja viską, bet produktyviausias laikas pas mane tai naktis, kai mirtina tyla ir visi miega. Kokia tada Dievo palaima ir kiek visko galiu nuveikti, tiksliau ir nuveikiu