Įkraunama...
Įkraunama...

Vedu Astrologija-PATARIMAI-PORU SUDERINAMUMAS

ok, mirksiukas.gif aciu jums uz jusu sugaista laika 4u.gif
Atsakyti
Su asmeninėm žinutėm tikrai netvarka. Aš gavau pranešimą, kad atsiųstos žinutės, bet jų nei matau, nei galiu perskaityti.

Na pagal datą, aš esu Ožiaragis, o sako, kad Saturnas ožiaragių planeta, todėl su šia planeta bandžiau kiek galėjau smulkiau susipažinti. Na gi reikia pagrindinį gyvenimo palydovą priimti į draugus, arba galima priešu jį pasidaryti, ko nelinkėčiau ir nepatarčiau niekam.

Aš pavyzdžiui, jei yra galimybė, stengiuosi visada leisti žmonėms pažiūrėti kas ir kaip vyksta poros santykiuose, nes kartais nematai arba matai viską gerai, o ten kažkur jau burbuliuoja po vandenimis bėdos. Galima visada žinant iš anksto apeiti, padėti sau ir savo artimiems.
Atsakyti
QUOTE(Sauramo @ 2015 12 01, 17:59)
Su asmeninėm žinutėm tikrai netvarka. Aš gavau pranešimą, kad atsiųstos žinutės, bet jų nei matau, nei galiu perskaityti.

Na pagal datą, aš esu Ožiaragis, o sako, kad Saturnas ožiaragių planeta, todėl su šia planeta bandžiau kiek galėjau smulkiau susipažinti. Na gi reikia pagrindinį gyvenimo palydovą priimti į draugus, arba galima priešu jį pasidaryti, ko nelinkėčiau ir nepatarčiau niekam.

Aš pavyzdžiui, jei yra galimybė, stengiuosi visada leisti žmonėms pažiūrėti kas ir kaip vyksta poros santykiuose, nes kartais nematai arba matai viską gerai, o ten kažkur jau burbuliuoja po vandenimis bėdos. Galima visada žinant iš anksto apeiti, padėti sau ir savo artimiems.

Taip Saturnas valdo Oziaragi ir Vandeni., bet cia is vakaru astro... reikia ziureti pagal ascendanta, o Jusu - berots Liutas., jeigu gerai pamenu., tad Jus daugiau valdoma saules ir dienos sviesos ir turetumet buti aktyviausia dienos metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 01 gruodžio 2015 - 19:24
QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 01, 13:23)
Taip Saturnas valdo Oziaragi ir Vandeni., bet cia is vakaru astro... reikia ziureti pagal ascendanta, o Jusu - berots Liutas., jeigu gerai pamenu., tad Jus daugiau valdoma saules ir dienos sviesos ir turetumet buti aktyviausia dienos metu

Pagal vakarų ascendentas Mergelė. Pagal vedas kitas? Suintrigavai iki begalybės, mano smalsumui dabar jau nebėra ribų ax.gif

Oi ne, aktyvumas pas mane prasideda po pietų ir daugiausiai darbų padarau naktimis. Labai norėčiau būti anksti atsikelianti ir skraidanti per dieną, bet neeeee, tik pagal reikalą keliuosi anksti. Man idealu atsikelti 9 ryte, ramiai pamedituoti, pasijoginti, tada pasivaikščioti po miškelius ir apie kokią 12 išgerti pirmos arbatukės. Tada prasideda noras veikti ką nors gero aplinkai, bet lėtai. O jau kokią 15 val, įsijungia varikliukas ir jis nurimsta tik kokią 2 val. nakties. Tada noriu eiti ilsėtis. Gyvenimas aišku savaip sudėlioja viską, bet produktyviausias laikas pas mane tai naktis, kai mirtina tyla ir visi miega. Kokia tada Dievo palaima ir kiek visko galiu nuveikti, tiksliau ir nuveikiu smile.gif
Atsakyti
Norejau parasyt Zunkelis, BET neimanoma doh.gif sau pasirasiau unsure.gif
Nenoriu kistis, bet o taciau, as kaip ir Sauramo, esu oziaragis, mano varikliukas taip pat isijungia po pietu. Tai gal cia visiems oziaragiams tas pats? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslapčia @ 2015 12 01, 13:42)
Norejau parasyt Zunkelis, BET  neimanoma  doh.gif  sau pasirasiau unsure.gif
Nenoriu kistis, bet o taciau, as kaip ir Sauramo, esu oziaragis, mano varikliukas taip pat isijungia po pietu. Tai gal cia visiems oziaragiams tas pats?  g.gif

Neeee, aš pažįstų tokių ožiaragių, kurie 9 val. vakare jau lovoje, o ryte nuo 5 pilni gyvybės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauramo @ 2015 12 01, 19:50)
Neeee, aš pažįstų tokių ožiaragių, kurie 9 val. vakare jau lovoje, o ryte nuo 5 pilni gyvybės smile.gif

Mano mama irgi būtent tokia ožiaragiukė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauramo @ 2015 12 01, 20:50)

Oj, kad man taip. Keltis y darba man didziausia kancia doh.gif diena galetu prasidet nuo kokios 10 val. lotuliukas.gif as esu oziaragis link pabaigos, o Jus?
Atsakyti
Atminkite, kad vien saulės ženklas tikrai žmogui štampo neuždeda. Beveik visi zodiako ženklai kiekvienam asmeniui, jo charakteriui daro įtaką. Tiek asc, tiek Veneros, Marso ir t.t. padėtis skirtinguose ženkluose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 01 gruodžio 2015 - 20:09
Cia jau lb ne pagal tai ziurit zinokit, sakyciau tai labiau priklauso nuo Marso pozicijos horoskope, tad nenusikalbam labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 12 01, 18:58)
Atminkite, kad vien saulės ženklas tikrai žmogui štampo neuždeda. Beveik visi zodiako ženklai kiekvienam asmeniui, jo charakteriui daro įtaką. Tiek asc, tiek Veneros, Maro ir t.t. padėtis skirtinguose ženkluose smile.gif

thumbup.gif
Papildyta:
Saurimo, patikrinau Jusu marso pozicija normali jisai yra vandeni., neutralioj pozicijoj., galbut jeigu butu stiprioj kaip avino, skorpiono, liuto, saulio ar zuvu pozicijoj tada butu kitokia situacija... Gal tada butu lb didelis aktyvumas 4u.gif Bet cia taip speju wink.gif
Atsakyti
Paslapcia, Jums nuo 2013 vasaros prasidejo Saturno periodas, jisai viso truks net 19 m., lyg man taip graziai krenta nekilnojimo turto isigyjimas pirmus 3 metus sio laikotarpio bei aiskiai krenta santykiai, kazkas turi vykti ta linkme jau db... bet vestuviu nera per transitus dar... tikrai nematau nieko... ax.gif

Beja apie Saturno perioda, kuris Jus vers lb itemptai dirbti, tad bukit kantri wink.gif taciau uz ta darba tures but atlyginta su kaupu wink.gif
Dar lb aiskiai matosi, kad esat lb i seima orientuota moteris del to taip lb ir isgyvenat. Gal karjera trukdo siekti to, nepamastet? Nes mintys Jusu visada apie darba...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 02 gruodžio 2015 - 09:54
QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 02, 10:49)
Paslapcia, Jums nuo 2013 vasaros prasidejo Saturno periodas, jisai viso truks net 19 m.,  lyg man taip graziai krenta nekilnojimo turto isigyjimas pirmus 3 metus sio laikotarpio bei aiskiai krenta santykiai, kazkas turi vykti ta linkme jau db... bet vestuviu nera per transitus dar... tikrai nematau nieko... ax.gif

Beja apie Saturno perioda, kuris Jus vers lb itemptai dirbti, tad bukit kantri wink.gif taciau uz ta darba tures but atlyginta su kaupu wink.gif
Dar lb aiskiai matosi, kad esat lb i seima orientuota moteris del to taip lb ir isgyvenat. Gal karjera trukdo siekti to, nepamastet? Nes mintys Jusu visada apie darba...

Aciu LABAI labai tiksliai nusaket. Tais metais issiskyriau unsure.gif nekilnojamo turto tikrai isigijau... hmmm... taciau santykiu tikrai nera lotuliukas.gif vestuviu ir negali buti, nes mastymas kategoriskai pasikeites siuo poziuriu rolleyes.gif
karjera tokia, kad dirbu tikrai nelabai megstama darba, kurio yra laaaaaabai daug.
Labai aciu 4u.gif
bet kaip suprast? 19 metu viskas bus panasei, kaip nuo 2013?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paslapčia: 02 gruodžio 2015 - 11:40