QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 05, 02:43)
Na Jusu darbo namas yra valdomas vezio, o tai reiskia kad darbas turetu buti susijes su rupinimusi kitais zmonemis, vaikais, seimomis..., kazkas gali buti susije su labai daug kalbejimo/mokymo/saviraiskos darbe per kalba. Jeigu man taip reiketu ivardinti sriti tai sakyciau vaiku darzelio aukletoja/medicinos sesele ar pan sritys butu tinkamiausios saves atradimui 4u.gif
Labai ačiū, kad radote man laiko.

Nežinojau ar komentuoti, bet kadangi mokotės, tai manau gal reiktų pasisakyti, kad gal kažką ne taip pažiūrėjote ar supratote. Jūs pažiūrėjote profesijas tiesiog pagal mano zodiako ženklą, o ne pagal mano gimimo datą. Mano išsilavinimas ir darbo patirtis yra absoliučiai kitose srityse, turiu dar įdėjų, bet jos taip pat nesusijųsios su jūsų paminėtomis. Žinau jog labai nenorėčiau, o ir negalėčiau dirbti būtent darbo su žmonėmis, aišku darbas vistiek vienaip ar kitaip bus suijęs su žmonėmis, bet negalėčiau dirbti kur reikia aktyvaus bendravimo, mokymo ir pan... Tiesiog neturiu tam sugebėjimų, kantrybės ir manau noro.

Tokioms profesijoms manau reikia pašaukimo iš prigimties.

Sėkmės jums, aš tikrai ne piktybiškai, bet jeigu mokotės, negaliu aklai pritarti jeigu pažiūrėjote ne visai teisingai.