Įkraunama...
Įkraunama...

Vedu Astrologija-PATARIMAI-PORU SUDERINAMUMAS

QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 03, 17:29)
Merginos, lb svarbus Tikslus laikas, prasau siusti datas sutiksliu laiku, val ir minutem  4u.gif  bei gimimo vieta.

Laba diena, gal galetumet parasyt savo el.pasta, nes per sm neina nieko issiust ax.gif
Atsakyti
Zunkeli, gal galit tada mano paziuret, tikslia data su laiku ir vieta atsiunciau jums. Mane domina ar ivyks skyrybos ir daugmaz kada, jeigu taip ir ar matosi nauja santuoka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2015 12 04, 09:47)
Zunkeli, gal galit tada mano paziuret, tikslia data su laiku ir vieta atsiunciau jums. Mane domina ar ivyks skyrybos ir daugmaz kada, jeigu taip ir ar matosi nauja santuoka  4u.gif

Nu del vestuviu gal ka ir izvelciau, bet skyrybu tikrai nea... nes astro ne taro kortos supraskit... Astro matosi sekmingi ir blogesni periodai... as nzn kas per juos ivyks cia jau Jus savo gyvenimo kalviai wink.gif
Atsakyti
Supratau smile.gif aš taip užklausiau, nes viena pažįstama buvo pas astrologę, tai jai sakė apie skyrybas, santuokas. Bet kokiu, atveju ačiū už sgaištą laiką 4u.gif
Atsakyti
rieduliukas, paziurejau Jusu meiles situacija, zinokit man atrodo, kad didzioji Jusu nesekmiu problema yra susijusi su Jusu Marso padetimi santykiu name., nes Jus tokia lb ieskote kazko su kuo galetumete susitarti, gauti atitinkama nauda ir netgi tuo manipuliuoti. Jus lb isikabinat i sutikta zmogu per stipriai ir panasu, kad ji "uzdusinat" kontroliavimu ir begaliniu noru but salia jo...visa tai sukuria lb barnius ir pykcius... Reikia stengti ir dirbti su savimi bei atpalaiduoti ka tokia kontrole 4u.gif Yra lb didele tikimybe tuoktis keleta kartu su tokia planetu padetimi blush2.gif

Jeigu tai Jusu pirmu namu isigyjimas., nes paskui viskas susimaiso tai zinokit per transitus greiciausias laikas matosi tik 2023 blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, gal būtų galima užduoti klausimą labiau apie darbinę sritį ? Šiuo metu nedirbu, bet jau ir norėtųsi, ir reikėtų. Labai domintų darbo perspektyvos pavasariui, vasarai. Nors ir šiaip bendrai būtų galima pažiūrėti kokioje sirtyje save "atrasti". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 12 04, 15:07)
Sveiki, gal būtų galima užduoti klausimą labiau apie darbinę sritį ? Šiuo metu nedirbu, bet jau ir norėtųsi, ir reikėtų. Labai domintų darbo perspektyvos pavasariui, vasarai. Nors ir šiaip bendrai būtų galima pažiūrėti kokioje sirtyje save "atrasti".  4u.gif

Zinoma, kad galima, bet man reikia Jusu tikslios datos, nes as Ne aiskiarege ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 04 gruodžio 2015 - 17:34
QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 04, 17:32)
Zinoma, kad galima, bet man reikia Jusu tikslios datos, nes as Ne aiskiarege  ax.gif

Suprantu, parašysiu Jums data i az. 4u.gif
Atsakyti
Zunkeli, o gavot mano duomenis vakar?
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 12 04, 17:04)
Suprantu, parašysiu Jums data i az.  4u.gif

Na Jusu darbo namas yra valdomas vezio, o tai reiskia kad darbas turetu buti susijes su rupinimusi kitais zmonemis, vaikais, seimomis..., kazkas gali buti susije su labai daug kalbejimo/mokymo/saviraiskos darbe per kalba. Jeigu man taip reiketu ivardinti sriti tai sakyciau vaiku darzelio aukletoja/medicinos sesele ar pan sritys butu tinkamiausios saves atradimui 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(jurgita.ar @ 2015 12 04, 18:31)
Zunkeli, o gavot mano duomenis vakar?

nematau ax.gif atsiuskite dar karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 04, 12:28)
rieduliukas, paziurejau Jusu meiles situacija, zinokit man atrodo, kad didzioji Jusu nesekmiu problema yra susijusi su Jusu Marso padetimi santykiu name., nes Jus tokia lb ieskote kazko su kuo galetumete susitarti, gauti atitinkama nauda ir netgi tuo manipuliuoti. Jus lb isikabinat i sutikta zmogu per stipriai ir panasu, kad ji "uzdusinat" kontroliavimu ir begaliniu noru but salia jo...visa tai sukuria lb barnius ir pykcius... Reikia stengti ir dirbti su savimi bei atpalaiduoti ka tokia kontrole  4u.gif  Yra lb didele tikimybe tuoktis keleta kartu su tokia planetu padetimi  blush2.gif

Jeigu tai Jusu pirmu namu isigyjimas., nes paskui viskas susimaiso tai zinokit per transitus greiciausias laikas matosi tik 2023  blush2.gif

hmm na gal ir taip... niekad apie tai nesusimąsčiau, atrodo kad kaip tik daug laisvės suteikiu... šiaip susituokus nebuvau, bet turėjau dvejus santykius, kuriuos galėčiau prilygint santuokai (gyvenom kartu) ir tikrai ne po kelis mėnesius
o dėl būsto tai taip pirmas būtų vadinasi nėr ko čia man drąskytis smile.gif ir geriau koncentruotis į kitką

ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rieduliukas: 05 gruodžio 2015 - 16:10
QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 05, 02:43)
Na Jusu darbo namas yra valdomas vezio, o tai reiskia kad darbas turetu buti susijes su rupinimusi kitais zmonemis, vaikais, seimomis..., kazkas gali buti susije su labai daug kalbejimo/mokymo/saviraiskos darbe per kalba. Jeigu man taip reiketu ivardinti sriti tai sakyciau vaiku darzelio aukletoja/medicinos sesele ar pan sritys butu tinkamiausios saves atradimui 4u.gif

Labai ačiū, kad radote man laiko. 4u.gif Nežinojau ar komentuoti, bet kadangi mokotės, tai manau gal reiktų pasisakyti, kad gal kažką ne taip pažiūrėjote ar supratote. Jūs pažiūrėjote profesijas tiesiog pagal mano zodiako ženklą, o ne pagal mano gimimo datą. Mano išsilavinimas ir darbo patirtis yra absoliučiai kitose srityse, turiu dar įdėjų, bet jos taip pat nesusijųsios su jūsų paminėtomis. Žinau jog labai nenorėčiau, o ir negalėčiau dirbti būtent darbo su žmonėmis, aišku darbas vistiek vienaip ar kitaip bus suijęs su žmonėmis, bet negalėčiau dirbti kur reikia aktyvaus bendravimo, mokymo ir pan... Tiesiog neturiu tam sugebėjimų, kantrybės ir manau noro. biggrin.gif Tokioms profesijoms manau reikia pašaukimo iš prigimties. 4u.gif Sėkmės jums, aš tikrai ne piktybiškai, bet jeigu mokotės, negaliu aklai pritarti jeigu pažiūrėjote ne visai teisingai. 4u.gif
Atsakyti