Įkraunama...
Įkraunama...

Vedu Astrologija-PATARIMAI-PORU SUDERINAMUMAS

QUOTE(Vilmute7 @ 2015 12 07, 19:09)

O sakykit, ar vyro horoskope matosi kokia nors priklausomybe, blogos savybes ir pan?

Na kiek as suprantu tai tokie dalykai yra matomi per Saturno ir Marso padeti. Na Saturno padetis pas ji nebloga ir turetu gerokai taisytis po 36., bet jaunesniame amziuje galejo tureti ydu/blogybiu susijusiu su per burna susijusiom blogymem (gerimas, rukymas, nesvankios kalbos, vaistu vartojimas), bei lb limituotas dvasinis vidinis augimas, toksai kai zmogus dvasiskai lb varganas (pvz., nesupratimas kodel reikia aukoti/padeti prasciau gyvenantiems, negerbimas gamtos/visatos, dekingumo jausmo nejautimas ir t.t.)
Plius Marso padetis yra lb silpna, o vyrui tai nera stiprioji puse... Tokia padetis duoda manipuliavima, tinguma, nora naudotis kitais zmonemis.
Nzn., ivertinkite pati ax.gif butu malonus komentaras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 08, 14:24)
Na kiek as suprantu tai tokie dalykai yra matomi per Saturno ir Marso padeti. Na Saturno padetis pas ji nebloga ir turetu gerokai taisytis po 36., bet jaunesniame amziuje galejo tureti ydu/blogybiu susijusiu su per burna susijusiom blogymem (gerimas, rukymas, nesvankios kalbos, vaistu vartojimas), bei lb limituotas dvasinis vidinis augimas, toksai kai zmogus dvasiskai lb varganas (pvz., nesupratimas kodel reikia aukoti/padeti prasciau gyvenantiems, negerbimas gamtos/visatos, dekingumo jausmo nejautimas ir t.t.)
Plius Marso padetis yra lb silpna, o vyrui tai nera stiprioji puse... Tokia padetis duoda manipuliavima, tinguma, nora naudotis kitais zmonemis.
Nzn., ivertinkite pati  ax.gif  butu malonus komentaras  blush2.gif

Na, dziugu, kad po 36 tos bedos taisysis, nes dabar buna visko blush2.gif nera, kad daznai, i savaite karta nori su vienu draugu vis susitikti, kur, man nera prie dusios, nes susitikimai su juo nera geri, veda is kelio, kaip sakoma blush2.gif
Dabar susitvarkes galima sakyt, nera nesamoniu daznu, pradejo ziureti labiau ir i kitu norus, prasymus ax.gif gal prades suvokti, kad laikas leidziamas ne butinai bare ar su tais laipsniais g.gif
Siaip, jis ziauriai stiprus psichologas, perpranta greitai zmogu, buna net man pasako, kas as va, po kiek laiko pamatysiu ir pan, ir tai pasitvirtina g.gif Kas keisciausia, jis mane labiau pazista, nei as pati save, jis daug stipresnis vidumi nei as, bent man taip atrodo g.gif nes tarkim man pakeisti darba, tai yra psichologiskai sunkus dalykas, netikiu savimi taip, kaip jis ax.gif
Cia gal pas mane kazkas silpniau toje vietoje, netikiu taip savimi, nesu ryztinga, kaip jis blush2.gif
O sakykite, taip ziurint per tas planetas, ar busto keitimui geresnis laikas ir bus tik po 36, ar ir dabar tinkamas? Nes norim keisti dabartini busta i didesni ax.gif
Atsakyti
Zunkeli, parasiau Jums zinute, ar gavot 4u.gif e?
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2015 12 08, 15:10)
Zunkeli, parasiau Jums zinute, ar gavot 4u.gif e?

Sveiki 4u.gif

paziurejau... Nu nudziuginti lb ypatingai negaliu... tas energijos tikejimas toks tik vidutinis, suderinamumui duociau tik apie 50 proc., patikekit gali buti ir geriau. Nors Jus abu savotiskai papildot vienas kita, nes Jusu abieju menuliai valdomi Veneros, o tai reiskia, kad abu lb siekiat malonumu, kelioniu, menisku gyvenimo apraisku... Netgi sakyciau, kad jisai tikrai turetu buti lb ryskus "menukas", toksai ziurintis i gyvenima be streso... Kuo jisai uzsiima jeigu nepaslaptis, nes dazniausiai tokie zmones buna rimti menininkai...Sakyciau, kad Jus kaip moteris tokia nelb esate orientuota i seima/vaikus... vyro Jums reikia, bet del vaiku gal abejojat, nesijauciat taip?

Vilmute7, as Jums sakau, kad pas ji Marsas pacioj silpniausioj pozicijoj ir duoda jam ta ypatinga gudruma, kaip viska padaryti greiciau su maziausiu kiekiu pastangu... is ten ir ateina tas suvokimas/perpratimas kitu zmoniu... Nes naturali Marso pozicija saziningai eiti ir kariauti bei paklusti nustatytoms normoms., o kai ji pacioj silpniausioj pozicijoj elgiasi visiskai priesinga/gudriai... Zinokit Jus bukit atsargi, nes pvz., skyrybu ar pan., atvejais jisai tikrai pagalvojes kaip cia padaryti, kad tik jam viskas liktu ir kad tik jam geriau butu...Vyrui realiai mano akim ziurint tai nera yra lb neigiama pozicija tureti gyvenime, nes jisai gali ir gudriai isdavineti Jus ir t.t., nes jis nepaklusta visuomenes nustatytoms normoms unsure.gif

Del busto keitimo tai man per Jusu asmenini horoskopa rodo, kad kazkas vyks su fiziniais namais nuo 2018 rugpj - 2019 birzelio., bet as negaliu pasakyti kas, taciau demesys bus koncentruotas ties tuo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 08 gruodžio 2015 - 18:57
[quote=Zunkelis,2015 12 08, 19:36]
Sveiki 4u.gif

paziurejau... Nu nudziuginti lb ypatingai negaliu... tas energijos tikejimas toks tik vidutinis, suderinamumui duociau tik apie 50 proc., patikekit gali buti ir geriau. Nors Jus abu savotiskai papildot vienas kita, nes Jusu abieju menuliai valdomi Veneros, o tai reiskia, kad abu lb siekiat malonumu, kelioniu, menisku gyvenimo apraisku... Netgi sakyciau, kad jisai tikrai turetu buti lb ryskus "menukas", toksai ziurintis i gyvenima be streso... Kuo jisai uzsiima jeigu nepaslaptis, nes dazniausiai tokie zmones buna rimti menininkai...Sakyciau, kad Jus kaip moteris tokia nelb esate orientuota i seima/vaikus... vyro Jums reikia, bet del vaiku gal abejojat, nesijauciat taip?

g.gif vyras uzima atsakingas pareigas, su menu visiskai neturi jokio rysio ir net gabumu sakyciau ax.gif stiprus loginis mastymas, vadovavimas, uzsibreztu tikslu siekimas, tiesa, kantrybes daug turi, optimistas, tad be streso I daugeli situaciju reaguoja, kas visiskai priesinga man doh.gif
vaiku turim, man jie pirmoje vietoje, tik va karjera irgi domina, tik sioje srityje kazkodel nesiseka. Pagal Vakaru astrologija turiu sioje srityje neigiamu aspektu. O kaip yra pagal Vedu? Koks darbas man tiktu?
Siaip bendrai musu santykiai yra geri, net keista, kad tik 50proc duotumete g.gif
Atsakyti
[quote=marlen,2015 12 08, 17:59]
[quote=Zunkelis,2015 12 08, 19:36]
Sveiki 4u.gif

g.gif vyras uzima atsakingas pareigas, su menu visiskai neturi jokio rysio ir net gabumu sakyciau ax.gif stiprus loginis mastymas, vadovavimas, uzsibreztu tikslu siekimas, tiesa, kantrybes daug turi, optimistas, tad be streso I daugeli situaciju reaguoja, kas visiskai priesinga man doh.gif
vaiku turim, man jie pirmoje vietoje, tik va karjera irgi domina, tik sioje srityje kazkodel nesiseka. Pagal Vakaru astrologija turiu sioje srityje neigiamu aspektu. O kaip yra pagal Vedu? Koks darbas man tiktu?
Siaip bendrai musu santykiai yra geri, net keista, kad tik 50proc duotumete g.gif
[/quote]

Na ir nurasiau, gal data bloga paraset... Nu mano pacios ziniom., ir daug tokiu zmoniu esu sutikus., tokie lb megejai plaukti pasroviui blush2.gif idomiai., gal persiuskite dar karta data 4u.gif
Atsakyti
pakartojau, gal suklydau pati 4u.gif del vyro-jo asc liute, tai galvoju, kad vat jis ir suteikia jam tokius liutiskus bruozus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 08, 19:36)
Sveiki  4u.gif

paziurejau... Nu nudziuginti lb ypatingai negaliu... tas energijos tikejimas toks tik vidutinis, suderinamumui duociau tik apie 50 proc., patikekit gali buti ir geriau. Nors  Jus abu savotiskai papildot vienas kita,  nes Jusu abieju menuliai valdomi Veneros, o tai reiskia, kad abu lb siekiat malonumu, kelioniu, menisku gyvenimo apraisku... Netgi sakyciau, kad jisai tikrai turetu buti lb ryskus "menukas", toksai ziurintis i gyvenima be streso... Kuo jisai uzsiima jeigu nepaslaptis, nes dazniausiai tokie zmones buna rimti menininkai...Sakyciau, kad Jus kaip moteris tokia nelb esate orientuota i seima/vaikus... vyro Jums reikia, bet del vaiku gal abejojat, nesijauciat taip?
Vilmute7, as Jums sakau, kad pas ji Marsas pacioj silpniausioj pozicijoj ir duoda jam ta ypatinga gudruma, kaip viska padaryti greiciau su maziausiu kiekiu pastangu... is ten ir ateina tas suvokimas/perpratimas kitu zmoniu... Nes naturali Marso pozicija saziningai eiti ir kariauti bei paklusti nustatytoms normoms., o kai ji pacioj silpniausioj pozicijoj elgiasi visiskai priesinga/gudriai... Zinokit Jus bukit atsargi, nes pvz., skyrybu ar pan., atvejais jisai tikrai pagalvojes kaip cia padaryti, kad tik jam viskas liktu ir kad tik jam geriau butu...Vyrui realiai mano akim ziurint tai nera yra lb neigiama pozicija tureti gyvenime, nes jisai gali ir gudriai isdavineti Jus ir t.t., nes jis nepaklusta visuomenes nustatytoms normoms  unsure.gif

Del busto keitimo tai man per Jusu asmenini horoskopa rodo, kad kazkas vyks su fiziniais namais nuo 2018 rugpj - 2019 birzelio., bet as negaliu pasakyti kas, taciau demesys bus koncentruotas ties tuo  4u.gif

Na del turtiniu dalyku, tai zinokit nesutikciau ax.gif nes buvo pas mus toks atvejis, kad bandem skirstytis, tai jis viska man palikinejo, tiksliau, vaikams ax.gif jis yra tas, kuris vaikams viska atiduotu, nu tai jo silpnybe, jis del vaiku daug ka gali ax.gif tad, manau, jei vel kada sudurniuotume ir skirtumemes, vel butu tas pats, jis pakuotusi daiktus ir iseitu, o ne as... nors bustas jo skaitytusi, bet jis del to saziningas ax.gif net alga ir ta visa lig cento atiduoda, ir praso, kad as pinigus tvarkyciau, nes jam sudetinga su jais g.gif
Atsakyti
http://balarama.lt/a...zastis-v-dalis/
Vilmute7, prabilot apie didziasias seimos paslaptis wink.gif O ji tikraii tikiu jog gali buti sita., nes buvau situacijoj kur virs dvieju metu pati viska pirkau ir maitinau ji... kol pasijauciau visiskai issunkta., nes prasyti man buvo per zemas lygis., tas prasymas pasibaigdavo barniu: "kaip tu nesupranti¿"

Atsakyti
sveiki, parasiau i el. pasta Jums.
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2015 12 09, 13:08)
sveiki, parasiau i el. pasta Jums.

Sveiki 4u.gif

Paziurejau... Na Jus savo mastymu turetumete buti lb panasus., nes Menulis Jusu po tuo paciu zenklu... Taciau vyras energetiniu pajautimu neprieina prie Jusu, Jus lb gerai jauciat ko jam reikia, kad ji patenkinti, kad jaustusi geriau, jam gera salia Jusu trumpai tariant... O vat Jus jauciates visiskai nesuprasta, jam per ilgas atrologinis kelias pasiekti jusu vidinius reikalavimus... Trumpai kalbant visiskas apsikeitimas energija., Santykiai galimi., bet jus jaustes isgrezta/isnaudota ir issekinta juose. Nebus Jums vyras autoritetas, nes jis nebus salia kada Jums jo labiausiai reikes schmoll.gif bet nebus jis salia, kad ne todel, kad nenores buti... bet jisai tiesiog Jusu nepasiekia astro lygmenyje... Dar vyras turetu buti toksai lb ekstravertiskesnis nei Jus, tai gali taip pat varginti ax.gif

Pas abu matosi, kad kazkuriam gyvenimo taske galite tureti lb daug skolu, tad bukit atsargus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 09, 15:19)
Sveiki  4u.gif

Paziurejau... Na Jus savo mastymu turetumete buti lb panasus., nes Menulis Jusu po tuo paciu zenklu... Taciau vyras energetiniu pajautimu neprieina prie Jusu, Jus lb gerai jauciat ko jam reikia, kad ji patenkinti, kad jaustusi geriau, jam gera salia Jusu trumpai tariant... O vat Jus jauciates visiskai nesuprasta, jam per ilgas atrologinis kelias pasiekti jusu vidinius reikalavimus... Trumpai kalbant visiskas apsikeitimas energija., Santykiai galimi., bet jus jaustes isgrezta/isnaudota ir issekinta juose. Nebus Jums vyras autoritetas, nes jis nebus salia kada Jums jo labiausiai reikes  schmoll.gif  bet nebus jis salia, kad ne todel, kad nenores buti... bet jisai tiesiog Jusu nepasiekia astro lygmenyje... Dar vyras turetu buti toksai lb ekstravertiskesnis nei Jus, tai gali taip pat varginti  ax.gif

Pas abu matosi, kad kazkuriam gyvenimo taske galite tureti lb daug skolu, tad bukit atsargus  4u.gif

aciu, skolu tai nenoriu... sad.gif isnaudota nesijauciu, bet truksta silumos, svelnumo, demesio ir t.t. vyras to nesupranta jam uztenka, kad rupinas seima ir pan. jei uzgriuva kazkokios bedos jis visad palaiko, bet tarkim tu visu dvasiniu mano pergyvenimu nesuvokia, pagal ji cia as is neturejimo ka veikt prisigalvoju ir per daug i kitu gyvenimus dairaus 4u.gif
Atsakyti