QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 08, 14:24)
Na kiek as suprantu tai tokie dalykai yra matomi per Saturno ir Marso padeti. Na Saturno padetis pas ji nebloga ir turetu gerokai taisytis po 36., bet jaunesniame amziuje galejo tureti ydu/blogybiu susijusiu su per burna susijusiom blogymem (gerimas, rukymas, nesvankios kalbos, vaistu vartojimas), bei lb limituotas dvasinis vidinis augimas, toksai kai zmogus dvasiskai lb varganas (pvz., nesupratimas kodel reikia aukoti/padeti prasciau gyvenantiems, negerbimas gamtos/visatos, dekingumo jausmo nejautimas ir t.t.)
Plius Marso padetis yra lb silpna, o vyrui tai nera stiprioji puse... Tokia padetis duoda manipuliavima, tinguma, nora naudotis kitais zmonemis.
Nzn., ivertinkite pati

butu malonus komentaras
Na, dziugu, kad po 36 tos bedos taisysis, nes dabar buna visko

nera, kad daznai, i savaite karta nori su vienu draugu vis susitikti, kur, man nera prie dusios, nes susitikimai su juo nera geri, veda is kelio, kaip sakoma
Dabar susitvarkes galima sakyt, nera nesamoniu daznu, pradejo ziureti labiau ir i kitu norus, prasymus

gal prades suvokti, kad laikas leidziamas ne butinai bare ar su tais laipsniais
Siaip, jis ziauriai stiprus psichologas, perpranta greitai zmogu, buna net man pasako, kas as va, po kiek laiko pamatysiu ir pan, ir tai pasitvirtina

Kas keisciausia, jis mane labiau pazista, nei as pati save, jis daug stipresnis vidumi nei as, bent man taip atrodo

nes tarkim man pakeisti darba, tai yra psichologiskai sunkus dalykas, netikiu savimi taip, kaip jis
Cia gal pas mane kazkas silpniau toje vietoje, netikiu taip savimi, nesu ryztinga, kaip jis
O sakykite, taip ziurint per tas planetas, ar busto keitimui geresnis laikas ir bus tik po 36, ar ir dabar tinkamas? Nes norim keisti dabartini busta i didesni