Įkraunama...
Įkraunama...

Vedu Astrologija-PATARIMAI-PORU SUDERINAMUMAS

Zunkeli, atsiunčiau Jums patikslintas datas su tiksliu laiku, ar gavote žinutę ax.gif Klausiu, nes čia paskaičiau, kad ne visų žinutės nusisiunčia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmute7 @ 2015 12 07, 07:42)
Zunkeli, atsiunčiau Jums patikslintas datas su tiksliu laiku, ar gavote žinutę  ax.gif Klausiu, nes čia paskaičiau, kad ne visų žinutės nusisiunčia  blush2.gif

Ne, negavau ax.gif bandykit dar karta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 07, 13:20)
Ne, negavau  ax.gif  bandykit dar karta  blush2.gif

Kazkokia nesamone su tom zinutem verysad.gif
Siunciu ir pati gaunu, o Jus nieko negaunat doh.gif Jau 2 pakartotinas zinutes siunciau doh.gif
Atsakyti
Zunkelis,gal parasykit savo el.p, niekaip neiseina issiust zinutes
Atsakyti
Aha... tijrai lb blogai su zinutem :/ rasau adresa cionais vaida83@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 07, 17:04)
Aha... tijrai lb blogai su zinutem :/ rasau adresa cionais vaida83@gmail.com

Parasiau Jums i el.pasta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmute7 @ 2015 12 07, 15:13)
Parasiau Jums i el.pasta  4u.gif

Na zinokit suderinamumas tai toksai prastokas, sakyciau netgi nuo vidutines i prastesne puse... Jusu vyrui lb rupi pinigai/seksualiniai santykiai/begalinis noras jaustis mylimam. O Jus lb ji mylit, visa laika galvojat apie savaja antraja puse... gal net jauciates siek tiek isnaudojama. Db nzn ar Jus susituoke, taciau noreciau ispeti, kad db pavojus jau beveik praejes., bet zmonems su Jusu ascendantu rekomenduojamas daug vyresnis partneris ir velesnes vedybos wink.gif

Darbo sritys, vyras Jusu turetu buti lb protingas, bet nemanau, kad jis moka tas savo protibes galimybes panaudoti, kazkaip nelb matau as jam sekmes karjeroj ypatingai del neapsisprendimo... Jusu padetis darbo klausimu yra daug geresne Jums asmenybei pilnai atsiskleisti reikalingas fizinis darbas, kuris susijes su nuolatiniu jegu eikvojimu... net nzn kas tai gali buti, armija/sporto mokymas/ukininkavimas ir pan.

Piniginiai klausimai turetu taisytis po 35-36 m., nes lb nemazai neigiamu Saturno aspektu ant piniginiu namu... tad padetis taisysis tik po siu metu ir i tai reikes ideti nemazai pastangu...
Vaiku skaiciaus neimanoma pasakyti, net geriausi astrologai to nesako, tai priklauso nuo Jusu pacios, o tam yra palankus ir nepalankus periodai. Dar klausimas ar neturit kokiu moterisku ligu, kurios lyg ir turetu pradeti tvarkytis neuzkalnu...
Noreciau komentaro, Aciu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(onagope @ 2015 12 07, 12:20)
Zunkelis,gal parasykit savo el.p, niekaip neiseina issiust zinutes

Lb lauksiu Jusu komentaro, lb idomi Jusu situacija man.
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 07, 18:30)
Na zinokit suderinamumas tai toksai prastokas, sakyciau netgi nuo vidutines i prastesne puse... Jusu vyrui lb rupi pinigai/seksualiniai santykiai/begalinis noras jaustis mylimam. O Jus lb ji mylit, visa laika galvojat apie savaja antraja puse... gal net jauciates siek tiek isnaudojama. Db nzn ar Jus susituoke, taciau noreciau ispeti, kad db pavojus jau beveik praejes., bet zmonems su Jusu ascendantu rekomenduojamas daug vyresnis partneris ir velesnes vedybos wink.gif

Darbo sritys, vyras Jusu turetu buti lb protingas, bet nemanau, kad jis moka tas savo protibes galimybes panaudoti, kazkaip nelb matau as jam sekmes karjeroj ypatingai del neapsisprendimo... Jusu padetis darbo klausimu yra daug geresne Jums asmenybei pilnai atsiskleisti reikalingas fizinis darbas, kuris susijes su nuolatiniu jegu eikvojimu... net nzn kas tai gali buti, armija/sporto mokymas/ukininkavimas ir pan.

Piniginiai klausimai turetu taisytis po 35-36 m., nes lb nemazai neigiamu Saturno aspektu ant piniginiu namu... tad padetis taisysis tik po siu metu ir i tai reikes ideti nemazai pastangu...
Vaiku skaiciaus neimanoma pasakyti, net geriausi astrologai to nesako, tai priklauso nuo Jusu pacios, o tam yra palankus ir nepalankus periodai. Dar klausimas ar neturit kokiu moterisku ligu, kurios lyg ir turetu pradeti tvarkytis neuzkalnu...
Noreciau komentaro, Aciu wink.gif
Papildyta:

Lb lauksiu Jusu komentaro, lb idomi Jusu situacija man.

Jo, pasaket daug tiesos drinks_cheers.gif
Mes susituoke, ilgai draugavom, tada susituokem, esam ir bande skirtis, nes toks budavo tasymasis, kai ir nori, ir galvoji, kad ne tas zmogus blush2.gif buna visko, geru periodu, blogu, bet kai pagalvoju, kad skirtis, tai nelabai galiu pagalvoti, kaip butu be jo, nes myliu, turbut ta meile bus iki galo... nors aisku, nezinia, gyvenimas juk pateikia netiketumu ax.gif
Del darbo, tai jo, vyras galva turi, bet daznai pagalvoja, kad dirba ne ta, kas patinka, o dirbti tai, kas jam patiktu nera galimybiu, nes tam reikia tureti pradini kapitala, o jo nera verysad.gif
Del mano darbo, tai nezinau, ar fizinis darbas man patiktu g.gif dabar dirbu grynai ofisini darba, jauciu, kad esu laimingesne, kai jo turiu daugiau, kai galiu jaustis pilnaverte realizuodama zinias... dabar aisku, dirbu daugiau gal bukinanti darba, nieko idomaus, noreciau kazko sudetingesnio, bet bijau kardinaliai kazka keisti, kad nebutu blogai su finansais doh.gif
Del piniginiu reikalu, tai jo, buvom gilioje duobeje, ziauru buvo, dabar po truputi baigiam atsistoti, dar skolu, bet gal pavyks jas ispresti, juolab, kad zadate po 35-36 metu g.gif o cia mum abiem, ar tik man matote po 35-36 metu blush2.gif nes vyrui bus tiek kitais metais blush2.gif
Del moterisku ligu, tai kaip ir nieko neturejau, nors gal reiketu nueiti tada pasitikrtinti, nes jau pries ne pilnus metus buvau nuejusi ax.gif
Ka dar galetumete pasakyti apie mane ar vyra is astrologines puses 4u.gif
Atsakyti
Na taip ir matosi, kad nera jau taip tragiskai blogai, bet bera ir lb gerai.. sakyciau tas suderinamumas vidutiniskas tiktai ir galite save kankinti ir gyventi taip, bet pilnatves visisko supratimo niekada ir nebus, nes astroliginiu modeliu jisai Jusu nepasiekia... Akivaizdiai matoma, kad Jus ji mylit daug labiau nei jis jus., tuose santykiuose jums jo reikia del to Jus visko ir nenutraukiat., nes vyrai tokiemszingsniams lb retai ryztasi... jie silpnesni siuo aspektu.

Su pinigais ten sunkumai abiems, Saturnas turetu viska biski atpalaiduoti po 36 ir ta sritis turetu pagereti.

Dabar dar kas liecia Jus tai man rodo, kad kazkuriam savo gyvenimo taske turetumete buti lb didelese skolose... tad protingai elkites su banku dalinamom paskolom;) vyrui to aspekto nelb matau... pas ji lyg taip nebus

Turetimete lb myleti gyvunus ir lb auksta dvasini lygi palaikyti su priesais bei buti lb atlaidi negeriems zmonems wink.gif

Nepastebejot Godumo apraisku savo vyre? Jisai turetu toksai buti prie tingesnio tipo, kuris butinai suras budu kaip atlikti darbus su minimaliom pastangom., toksai gudrus, bet gudrus tiktai sau... Nepatinka man tai jo horo... atsiprasau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 07 gruodžio 2015 - 18:42
QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 07, 19:33)
Na taip ir matosi, kad nera jau taip tragiskai blogai, bet bera ir lb gerai..  sakyciau tas suderinamumas vidutiniskas tiktai ir galite save kankinti ir gyventi taip, bet pilnatves visisko supratimo niekada ir nebus, nes astroliginiu modeliu jisai Jusu nepasiekia... Akivaizdiai matoma, kad Jus ji mylit daug labiau nei jis jus., tuose santykiuose jums jo reikia del to Jus visko ir nenutraukiat., nes vyrai tokiemszingsniams lb retai ryztasi... jie silpnesni siuo aspektu.

Su pinigais ten sunkumai abiems, Saturnas turetu viska biski atpalaiduoti po 36 ir ta sritis turetu pagereti.

Dabar dar kas liecia Jus tai man rodo, kad kazkuriam savo gyvenimo taske turetumete buti lb didelese skolose... tad protingai elkites su banku dalinamom paskolom;) vyrui to aspekto nelb matau... pas ji lyg taip nebus

Turetimete lb myleti gyvunus ir lb auksta dvasini lygi palaikyti su priesais bei buti lb atlaidi negeriems zmonems wink.gif

Nepastebejot Godumo apraisku savo vyre? Jisai turetu toksai buti prie tingesnio tipo, kuris butinai suras budu kaip atlikti darbus su minimaliom pastangom., toksai gudrus, bet gudrus tiktai sau... Nepatinka man tai jo horo... atsiprasau  ax.gif

O cia su pinigais man dar tik bus kazkas negerai, kur raset, kad su bankais atsargiau? Nes busto paskola tai vyro vardu, as siai dienai nelabai turiu paskolu savo vardu g.gif
Del vyro tinguma, tas tiesa, jis pas mane palepes blush2.gif na, mes tokie tradicine senovine seima, kur vyras uzdirba pinigus, o as laikau visus namu kampus blush2.gif gal todel taip rodo, kad jis prie tinginio g.gif nes kas liecia darbine sriti, tai jis dirba daug, del seimos labai stengiasi, jam svarbu, akd vaikai turetu geresne vaikyste, kad mum visko uztektu ax.gif gal kiek godus jis santykiu prasme, nori, kad butu myluojamas, kad demesys butu jam, maziau nori duoti nei, kad gauti blush2.gif ir moka viska pakreipti taip, kad jei pykstames, jis visada teisus, moka gincytis, as tiek kantrybes neturiu, kaip sakoma, numoju ranka ir darau savaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmute7 @ 2015 12 07, 18:41)
O cia su pinigais man dar tik bus kazkas negerai, kur raset, kad su bankais atsargiau? Nes busto paskola tai vyro vardu, as siai dienai nelabai turiu paskolu savo vardu  g.gif
Del vyro tinguma, tas tiesa, jis pas mane palepes  blush2.gif na, mes tokie tradicine senovine seima, kur vyras uzdirba pinigus, o as laikau visus namu kampus  blush2.gif gal todel taip rodo, kad jis prie tinginio  g.gif nes kas liecia darbine sriti, tai jis dirba daug, del seimos labai stengiasi, jam svarbu, akd vaikai turetu geresne vaikyste, kad mum visko uztektu  ax.gif gal kiek godus jis santykiu prasme, nori, kad butu myluojamas, kad demesys butu jam, maziau nori duoti nei, kad gauti  blush2.gif ir moka viska pakreipti taip, kad jei pykstames, jis visada teisus, moka gincytis, as tiek kantrybes neturiu, kaip sakoma, numoju ranka ir darau savaip  blush2.gif

Aha... Jus turetumetbut nekonfliktiska labai ir del ramybes seimoje galite paminti savo ego... manau tai gali but tas faktorius kas laiko seima kartu
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 07, 21:00)
Aha... Jus turetumetbut nekonfliktiska labai ir del ramybes seimoje galite paminti savo ego... manau tai gali but tas faktorius kas laiko seima kartu

Zinote, gal tiesiog kai nusprendem tuoktis, kurti seima, daug kalbejom del pasiskirstymo vaidmenim, zinojau, akd namuose, jis bus kaip svecias, kuris grizta is darbo ir laukia siltos vakarienes g.gif nesakau, kad jis nepadeda, kai turi laiko, noro, tai padeda ir virtuveje ir vaiku prieziuroje, bet aisku, yra pas ji tas egoizmas... bet kai paklausau draugiu, tai pas kitas tas pats, vyras irgi nori but lepinamas, kaip vaikas blush2.gif as daznai sakau, akd turiu tris vaikus, du mazus ir viena dideli lotuliukas.gif
man tas rupestingosios vaidmuo patinka, gal todel ir netrenkiu durimis ir nesakau, viskas, gana g.gif kazkaip jauciu is jo palaikyma, siluma, is jo siuo metu gal net daugiau ir to demesio, nei is manes blush2.gif as dabar daugiau i vaikus susikoncentravusi, vyras nuosaliau blush2.gif
O sakykit, ar vyro horoskope matosi kokia nors priklausomybe, blogos savybes ir pan?
Papildyta:
O del konfliktiskumo, tai taip, as nesu konfliktiska, stengiuosi viska taikiai spresti ax.gif kaip sakoma, tempiu, kol nepradedu jausti, kad nori uzlipt ir liaudiskai tariant apkakot blush2.gif
Tiek darbe, tiek asmeniniam gyvenime stengiuosi be barniu, rekimu viska spresti ax.gif aisku, darbineje srityje esu ta nuolankioji, o namuose buna visko, kartais pasitrankau durim, kai jau kantrybe perpildyta, bet taip, noriu visda, kad butu taika ir ramybe, tada jauciuosi saugi ir rami ax.gif
Atsakyti