QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 07, 18:30)
Na zinokit suderinamumas tai toksai prastokas, sakyciau netgi nuo vidutines i prastesne puse... Jusu vyrui lb rupi pinigai/seksualiniai santykiai/begalinis noras jaustis mylimam. O Jus lb ji mylit, visa laika galvojat apie savaja antraja puse... gal net jauciates siek tiek isnaudojama. Db nzn ar Jus susituoke, taciau noreciau ispeti, kad db pavojus jau beveik praejes., bet zmonems su Jusu ascendantu rekomenduojamas daug vyresnis partneris ir velesnes vedybos
Darbo sritys, vyras Jusu turetu buti lb protingas, bet nemanau, kad jis moka tas savo protibes galimybes panaudoti, kazkaip nelb matau as jam sekmes karjeroj ypatingai del neapsisprendimo... Jusu padetis darbo klausimu yra daug geresne Jums asmenybei pilnai atsiskleisti reikalingas fizinis darbas, kuris susijes su nuolatiniu jegu eikvojimu... net nzn kas tai gali buti, armija/sporto mokymas/ukininkavimas ir pan.
Piniginiai klausimai turetu taisytis po 35-36 m., nes lb nemazai neigiamu Saturno aspektu ant piniginiu namu... tad padetis taisysis tik po siu metu ir i tai reikes ideti nemazai pastangu...
Vaiku skaiciaus neimanoma pasakyti, net geriausi astrologai to nesako, tai priklauso nuo Jusu pacios, o tam yra palankus ir nepalankus periodai. Dar klausimas ar neturit kokiu moterisku ligu, kurios lyg ir turetu pradeti tvarkytis neuzkalnu...
Noreciau komentaro, Aciu
Papildyta:
Lb lauksiu Jusu komentaro, lb idomi Jusu situacija man.
Jo, pasaket daug tiesos
Mes susituoke, ilgai draugavom, tada susituokem, esam ir bande skirtis, nes toks budavo tasymasis, kai ir nori, ir galvoji, kad ne tas zmogus

buna visko, geru periodu, blogu, bet kai pagalvoju, kad skirtis, tai nelabai galiu pagalvoti, kaip butu be jo, nes myliu, turbut ta meile bus iki galo... nors aisku, nezinia, gyvenimas juk pateikia netiketumu
Del darbo, tai jo, vyras galva turi, bet daznai pagalvoja, kad dirba ne ta, kas patinka, o dirbti tai, kas jam patiktu nera galimybiu, nes tam reikia tureti pradini kapitala, o jo nera
Del mano darbo, tai nezinau, ar fizinis darbas man patiktu

dabar dirbu grynai ofisini darba, jauciu, kad esu laimingesne, kai jo turiu daugiau, kai galiu jaustis pilnaverte realizuodama zinias... dabar aisku, dirbu daugiau gal bukinanti darba, nieko idomaus, noreciau kazko sudetingesnio, bet bijau kardinaliai kazka keisti, kad nebutu blogai su finansais
Del piniginiu reikalu, tai jo, buvom gilioje duobeje, ziauru buvo, dabar po truputi baigiam atsistoti, dar skolu, bet gal pavyks jas ispresti, juolab, kad zadate po 35-36 metu

o cia mum abiem, ar tik man matote po 35-36 metu

nes vyrui bus tiek kitais metais
Del moterisku ligu, tai kaip ir nieko neturejau, nors gal reiketu nueiti tada pasitikrtinti, nes jau pries ne pilnus metus buvau nuejusi
Ka dar galetumete pasakyti apie mane ar vyra is astrologines puses