Įkraunama...
Įkraunama...

Vedu Astrologija-PATARIMAI-PORU SUDERINAMUMAS

QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 12 05, 19:31)
Labai ačiū, kad radote man laiko.  4u.gif Nežinojau ar komentuoti, bet kadangi mokotės, tai manau gal reiktų pasisakyti, kad gal kažką ne taip pažiūrėjote ar supratote. Jūs pažiūrėjote profesijas tiesiog pagal mano zodiako ženklą, o ne pagal mano gimimo datą. Mano išsilavinimas ir darbo patirtis yra absoliučiai kitose srityse, turiu dar įdėjų, bet jos taip pat nesusijųsios su jūsų paminėtomis. Žinau jog labai nenorėčiau, o ir negalėčiau dirbti būtent darbo su žmonėmis, aišku darbas vistiek vienaip ar kitaip bus suijęs su žmonėmis, bet negalėčiau dirbti kur reikia aktyvaus bendravimo, mokymo ir pan... Tiesiog neturiu tam sugebėjimų, kantrybės ir manau noro.  biggrin.gif Tokioms profesijoms manau reikia pašaukimo iš prigimties.  4u.gif  Sėkmės jums, aš tikrai ne piktybiškai, bet jeigu mokotės, negaliu aklai pritarti jeigu pažiūrėjote ne visai teisingai.  4u.gif

Sveiki, malonu, kad pakomentavote 4u.gif Nu zinokite tikrai nepaziurejau pagal Jusu zodiako zenkla, ziurejau pagal ascendanta, O Jusiskis yra - Svarstykles, tas Jusu darbo (10 namas) valdomas vezio ir Menulis kaip to namo valdytojas nukeliauja i 2 nama., kuris susijes su pradiniu kokymu bei kalbinemis galimybemis... ax.gif
Atsakyti
Labiausiai domintu mane poru suderinamumo astro, tad jeigu ka domina... galeciau patikrinti, o Jus patvirtintumete kiek tame tiesos 4u.gif
Atsakyti
Gal galite, zunkeli, atsiųsti savo kokį el.paštą, parašyčiau poros duomenis, per čia kiek siunčiau,kažkodėl negaudavot
Atsakyti
Masha, zinokit paziurejau... Na nudziuginti lb daug kuo negaliu, zinokit neteisingas energijos judejimas doh.gif Nepasiekia jisai Jusu savomis mintimis, nejaucia ko Jums reikia... ir dar be viso to turetu buti daug aktyvesnis, labiau besimegaujantis gyvenimu nei Jus... Nemanau, kad ateitis galima siuo sapektu. Be viso to pas Jus matoma lb stipri saves spaudimo ir zeminimo itaka ant pacios saves blush2.gif Nebuna depresijos periodu gyvenime. Noreciau, kad pakomentuotumete 4u.gif
Atsakyti
Zunkelis, na pataiket tikrai sad.gif
Jau musu santykiu pradzioje pastebejau jog jis apskritai nera empatiskas kitiems, net savo seimai, domisi tik savimi ir ne isklausyt nemegina kai bandau kalbeti, paaiskinti ko truksta, kas ne taip.. Taciau dabar panasu jog musu santykiai priejo akligatvi ir jau net nebera galimybes ka aiskintis, nes nenori ir negali isklausyti ir matyti savo klaidu.
Del to aktyvumo tai irgi tiesa, nors atrodytu tokio amziaus vyras turetu buti "issilakstes" ir ziureti rimciau i gyvenima, taciau labai daznai svarbiausi lieka vakareliai ir draugai, o namu, buities sfera nedomina visiskai. Tai nereiskia jog as to nemegstu, taciau kai pasiulau kaip nors kitaip aktyviai praleisti laisvalaiki (sportuoti, pasivaikscioti, prie juros) visada atsitrenkiu kaip i siena doh.gif Atrodo jog tai vienintelis budas zmogui megautis gyvenimu.
Del spaudimo tikrai daug galvojau ir negaliu vienareiksmiskai atsakyti. Tiek jis, tiek buve mano partneriai psichologiskai stengdavosi mazinti mano saviverte, nerodo jums ten is ko tai kyla?
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 06, 01:16)
Sveiki, malonu, kad pakomentavote  4u.gif  Nu zinokite tikrai nepaziurejau pagal Jusu zodiako zenkla, ziurejau pagal ascendanta, O Jusiskis yra - Svarstykles, tas Jusu darbo (10 namas) valdomas vezio ir Menulis kaip to namo valdytojas nukeliauja i 2 nama., kuris susijes su pradiniu kokymu bei kalbinemis galimybemis...  ax.gif

Mano ascedentas tikrai skorpione, ne svarstyklėse, šitą tikrai žinau. mirksiukas.gif Pasinagrinėkite, gal programa klaidingai rodo, arba neteisingai ją suprantate. 4u.gif Todėl manau ir kiti būstai nustatyti klaidingai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 12 06, 14:51)
Mano ascedentas tikrai skorpione, ne svarstyklėse, šitą tikrai žinau.  mirksiukas.gif Pasinagrinėkite, gal programa klaidingai rodo, arba neteisingai ją suprantate.  4u.gif Todėl manau ir kiti būstai nustatyti klaidingai.  mirksiukas.gif

Jusu ascendantas svarstykles pagal vedu., cia yra ne vakaru astro... Ten kitaip skaiciuojasi viskas.
Vakaru vs Vedu reiksmiu palyginimai:
https://en.m.wikiped...t_of_Nakshatras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 06 gruodžio 2015 - 17:31
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 12 06, 16:51)
Mano ascedentas tikrai skorpione, ne svarstyklėse, šitą tikrai žinau.  mirksiukas.gif Pasinagrinėkite, gal programa klaidingai rodo, arba neteisingai ją suprantate.  4u.gif Todėl manau ir kiti būstai nustatyti klaidingai.  mirksiukas.gif

As iskeliau sau ta pati klausima, tik neissakiau to Zunkelis. Norejau is pradziu pati paieskot atsakymo ir, panasu, kad radau ji cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2015 12 06, 16:51)
As iskeliau sau ta pati klausima, tik neissakiau to Zunkelis. Norejau is pradziu pati paieskot atsakymo ir, panasu, kad radau ji cia  mirksiukas.gif

Aciu Irony wink.gif

O Klaudija, tai nereiskia, kad ta sritis Jums is karto turi patikti, neteiskit dar nepabande, ta sritis Jums turetu buti sekmingiausia ir padeti atrasti save wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 06 gruodžio 2015 - 18:41
QUOTE(Zunkelis @ 2015 12 06, 18:39)
Aciu Irony wink.gif

O Klaudija, tai nereiskia, kad ta sritis Jums is karto turi patikti, neteiskit dar nepabande, ta sritis Jums turetu buti sekmingiausia ir padeti atrasti save wink.gif

Aisku, vadinasi cia visai kita sistema. Esu bandziusi, tiek tiesioginio darbo su zmonemis, tiek su vaikais, todel taip uztikrintai ir sakau, tokie darbai ne man, nejauciu jiems potraukio, o ir sekasi sunkiai. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 12 06, 17:55)
Aisku, vadinasi cia visai kita sistema. Esu bandziusi, tiek tiesioginio darbo su zmonemis, tiek su vaikais, todel taip uztikrintai ir sakau, tokie darbai ne man, nejauciu jiems potraukio, o ir sekasi sunkiai. sad.gif

Ismasciau kaip cia gali buti, nes tai valdoma menulio 2 name, o menulis tada pas Jus gaunasi skorpione., o jam tai pati silpniausia pozicija... jisai buna lb prarades ramybe ir sunkiai buna kontroliuojamas... Cia gal ir yra atsakymas,bet tai kaip tada karjerai? Bus ypac sunku surasti kazka tinkamo, bet cia tik speju...
Atsakyti
Zinoma, gali ir taip buti, sekmes Jums wink.gif
Atsakyti