Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXIV

Ritandra čia puikius praktinius klausimus uždavinėja, o ne su problemom kreipiasi smile.gif na, pagalvosiu, gal ir pažiūrėsiu keletą klausimų minutę turėdama... bet neprisižadu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irony: 13 sausio 2016 - 13:41
QUOTE(Irony @ 2016 01 13, 13:41)
Ritandra čia puikius praktinius klausimus uždavinėja, o ne su problemom kreipiasi smile.gif na, pagalvosiu, gal ir pažiūrėsiu keletą klausimų minutę turėdama... bet neprisižadu...

Tai taip, yra skirtumas. A jos ten visai apleistos ir pamestos jauciasi kai kurios, o as kortu i rankas paimt negaliu smile.gif vienai kitai, ir tas but puiku smile.gif juk Tu sauniai dirbi smile.gif
Atsakyti
as norejau paklausti visu merginu: gal kuri nors turite pdf knyga Mary Key Greer - "Tarot for yourself" anglu k.? ir gal turite Teresa Michelsen popierine knyga "the way to read tarot" anglu k. parduoti? nes jos nebeimanoma nusipirkti, niekur nerandu. as turiu rusu k. kazkuri is merginu pasidalino, bet labai noreciau gauti anglu k. help.gif
Atsakyti
Marods Matrica gali tureti. Pas mane viskas rusu kalba, kas tik isversta.
Ai, ir zinai ka pagalvojau. Yra merginu is senu Tarot temu, kurios tuo nebeuzsiima, arba joms nereikia. Ten pranersk, parasyk gi vienai kitai, gal turi, gal voliojas lentynoj pas kuria be jokios naudos. Nes tikrai senosios ta knyga yra paerskaiciusios, tik nezinau kuriom kalbom.

Paneles, labai aciu jums uz pagalba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 14 sausio 2016 - 10:29
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 01 13, 21:54)
as norejau paklausti visu merginu: gal kuri nors turite pdf knyga Mary Key Greer - "Tarot for yourself" anglu k.? ir gal turite Teresa Michelsen popierine knyga "the way to read tarot" anglu k. parduoti? nes jos nebeimanoma nusipirkti, niekur nerandu. as turiu rusu k. kazkuri is merginu pasidalino, bet labai noreciau gauti anglu k.  help.gif

Parsisiųsti iš čia galit: http://bookzz.org/s/...ary k greer&t=0

Aš iš čia daug knygų siunčiuosi, tai tikrai tvarkoj viskas. Be registracijos ar tai 5, ar 7 knygas per dieną leidžia siųstis, užsiregistravus daugiau.
Atsakyti
GabiVia, aš turiu pdf, brūkštelk į až savo el. adresą. mirksiukas.gif

Prašau, Amariliai 4u.gif
Atsakyti
labai aciu, merginos! 4u.gif

http://www.biddytaro...ion-mary-greer/

gal kam nors bus idomu paklausyti? smile.gif
Atsakyti
Amariliai, nera uz ka. 4u.gif manau cia puiki praktika. ir sveikatos jums, "pakraukit baterijas". smile.gif

Hmmm, nuostabi nuoroda! dekui! 4u.gif o jus buvot temoj anksciau? gal kitas nic'kas?

as turiu knygu rusu ir anglu k. sakykit jeigu kam ko reikes-atsiusiu. smile.gif
Atsakyti
klausimas praktikai:

tik nezinau kaip suformuluoti smile.gif jei paprastai tai KA SU SEIMA NUSPRENDEME IR PADAREME? KOKI SPRENDIMA PRIEMEM IR SU KUO TAI SUSIJA?

idomus toks dalykelis, ziuresime ka matysite tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Irony @ 2016 01 13, 00:04)
Aišku. Ne vestuvinės kortos sukrito man, tokios daugiau kaip sandėris, nebūtų jie matyt dar tuokiasi, jei ne nėštumas (nesakau, kad niekada to nebūtų, bet vargu ar dabar) smile.gif o Tau pačiai nebus ten skirtas koks vaidmuo? Eiliniai užstalės svečiai būsit? biggrin.gif

taip, manau nebutu tuokiasi.

na as padedu palnuoti vestuves "uzkulsiuose" bet vestuveje nevedejausiu smile.gif realiai visos idejos ir planas sugeneruotas mano, uzduotys, kvietimai ir t,t, tongue.gif bet tik tiek, as visada gi per gera dusia sau uzsikraunu reikalu ...
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 01 14, 20:46)
Hmmm, nuostabi nuoroda! dekui!  4u.gif o jus buvot temoj anksciau? gal kitas nic'kas?

Kad tik padėtų, prašom smile.gif Pati iš ten labai daug knygų siunčiuos, tai negaila pasidalint smile.gif

Aš kaip koks šešėlis šitam skyrelyje biggrin.gif Arba kaip šarka biggrin.gif Man viskas įdomu, tai dažnai skaitau ezoterikos skyrelio temas, bet pati tuo neužsiimu (neturiu gebėjimų/kantrybės/poreikio ar dar kažko smile.gif) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 01 14, 23:10)
klausimas praktikai:

tik nezinau kaip suformuluoti smile.gif jei paprastai tai KA SU SEIMA NUSPRENDEME IR PADAREME? KOKI SPRENDIMA PRIEMEM IR SU KUO TAI SUSIJA?

idomus toks dalykelis, ziuresime ka matysite tongue.gif
Papildyta:
taip, manau nebutu tuokiasi.

na as padedu palnuoti vestuves "uzkulsiuose" bet vestuveje nevedejausiu smile.gif realiai visos idejos ir planas sugeneruotas mano, uzduotys, kvietimai ir t,t, tongue.gif bet tik tiek, as visada gi per gera dusia sau uzsikraunu reikalu ...

Klausima labai abstraktus, bet pabandysiu.
Sakyčiau, kad sprendimas susijęs su materialiais dalykais - ar tai tiesiogiai pinigais, ar tai darbu, ar projektu kažkokiu tai. Ir sakyčiau, nors situacija jau tęsėsi kurį laiką, sprendimas buvo priimtas gana greitai, čia ta prasme, kad galėjo būt taip, jog apie tokį sprendimą jūs negalvojote ir neplanavote, bet staiga apie tai pagalvojote.
Jei bandyti spėti konkrečiai, manyčiau tai tikrai galėtų būti susiję su paskola ir arba jos paėmimu, arba grąžinimu.

O dėl vestuvių, tai taip ir galvojau, kad ne tik užstalės svečiu būsi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 01 14, 16:10)
klausimas praktikai:

ka nusprendet ir padaret?

pakabintasis, 7 taures, 8 monetos, lazdu tuzas, 3 kardai, 9 kardai.

manau , kad jus nusprendete pradeti kazkokia nauja veikla.visiskai neiprasta arba netiketa. bet jusu planas neisdege arba viskas pakrypo taip kaip nesitikejote. manau, kad jums nelabai isejo ta veikla pletoti.

kokia tai veikla?

tauriu pazas, 5 kardai, 8 kardai.

gal koks saudymas arba dazasvydis? gal zaidimas kur priesininka reikia nugaleti.
Atsakyti