Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXIV

vakar musu sprendimas kuri priememe tai globoti sita grazuolyte smile.gif Ivory labai teisingai pasake "[COLOR=red] sprendimas buvo priimtas gana greitai, čia ta prasme, kad galėjo būt taip, jog apie tokį sprendimą jūs negalvojote ir neplanavote, bet staiga apie tai pagalvojote. " suniukas mum pazistamas, jis musu draugu, ir kartais ji pasiimdavome vaikam pazaisti kol jie atostogose ar siaip namus isikuopti ramiai nori smile.gif ir nei nepagalvojom kad jis taps musu, deja jos seimininku vaikui isivyste astma nuo sunio ir sprndimas buvo staigiai priimtas del sveikatos. jie mum pasiule mes ... (na as buvau pries) 3:1 balsu persvara ja pasiemem smile.gif dabar naujas seimos narys musu tapo.

GabiVia52 na kad tai mum nauja tai faktas,,, o del nugalejimo tai aisku, vaikai myli ant lovu leidzia as aukleju,,, na zodziu naujas ziaslas smile.gif nors is principo ji baigus ir mokykla ir moka ten "numirti" "miegoti" ir pan, bet jaucia laisve nes cia dziaugsmas visiem KOLKAS kol as nesupykau lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 01 15, 21:15)
vakar musu sprendimas kuri priememe tai globoti sita grazuolyte smile.gif Ivory   labai teisingai pasake "[COLOR=red] sprendimas buvo priimtas gana greitai, čia ta prasme, kad galėjo būt taip, jog apie tokį sprendimą jūs negalvojote ir neplanavote, bet staiga apie tai pagalvojote. "  suniukas mum pazistamas, jis musu draugu, ir kartais ji pasiimdavome vaikam pazaisti kol jie atostogose ar siaip namus isikuopti ramiai nori smile.gif ir nei nepagalvojom kad jis taps musu, deja jos seimininku vaikui isivyste astma nuo sunio ir sprndimas buvo staigiai priimtas del sveikatos. jie mum pasiule mes ... (na as buvau pries) 3:1 balsu persvara ja pasiemem smile.gif dabar naujas seimos narys musu tapo.

GabiVia52 na kad tai mum nauja tai faktas,,, o del nugalejimo tai aisku, vaikai myli ant lovu leidzia as aukleju,,, na zodziu naujas ziaslas smile.gif nors is principo ji baigus ir mokykla ir moka ten "numirti" "miegoti" ir pan, bet jaucia laisve nes cia dziaugsmas visiem KOLKAS kol as nesupykau  lotuliukas.gif

Ritandra, aš Irony, ne Ivory, jau kelintą kartą painioji mirksiukas.gif

Fainas ciucikas wub.gif jaunas? Šiaip kiek teko girdėti negalima šunim leisti to, ko po to nebeketini leisti. Jei yra kažkoks draudimų sąrašas - čiupk jį iš karto ir auklėk visus, ko negalima leisti šuniukui, pvz į lovą miegoti ar kai jūs valgot po kąsnelį dalinti.

Žiūriu kortas pamiršau surašyti. Pamenu ten buvo 7 pentakliai, 6 pentakliai ir 8 lazdos klausime su kuo tai susiję. Tai tiksliai, ilgalaikis rūpestis kažkuo biggrin.gif labai taikliai kortos sukrito šį kartą.
Atsakyti
Merginos, o gal galit jus man kortas del vestuviu ismest? Kaip matot situacija? Nezinau kaip geriau elgtis, ar bandyt kukliai kur nepastebimai prabut baliu, kad neuzkliut anytai ir nervu nesigadint.
Ar nusispjaut issipustyt ir sokt iki pirmu gaidziu 😂😃 dejus ant jos wink.gif
Siaip ydomu kokia patarimu korta krenta ar kaip klostysis situacija? Zinociau kam ruostis. Nes net planuoju su masina vaziuot, nei sampano neragaut kad situacijai astrejant sesciau ir isvaziuociau.

Busiu dekinga isgirdus jusu nuomone, net ir be kortu. Labai aciu...
Atsakyti
O kada vestuvės?
Kortų dabar netrauksiu. Bet be kortų, mano nuomone, geriau būtų jos tiesiog vengti. Visų pirma jau dėl to, kad juk tai kažkieno vestuvės, šventė, svarbi diena, o nuotaka dar tokioj solidžioj padėty - tikrai konfliktas būtų tai, ko nei viena nuotaka nenorėtų. Kam tas bereikalingas negatyvas.
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 01 15, 23:30)
O kada vestuvės?
Kortų dabar netrauksiu. Bet be kortų, mano nuomone, geriau būtų jos tiesiog vengti. Visų pirma jau dėl to, kad juk tai kažkieno vestuvės, šventė, svarbi diena, o nuotaka dar tokioj solidžioj padėty - tikrai konfliktas būtų tai, ko nei viena nuotaka nenorėtų. Kam tas bereikalingas negatyvas.

Vasario men. Na as tikrai ne ta kur akis draskau ar mustis pradesiu wink.gif jei turesi laiko ismesk ka matai.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 01 15, 22:42)
Vasario men. Na as tikrai ne ta kur akis draskau ar mustis pradesiu wink.gif jei turesi laiko ismesk ka matai.

Bet anyta, kiek supratau, būtent tokia. Tai ir menkiausias kabliukas gali išprovokuoti.
Ok, jei vasario, tai pažiūrėsiu kitą savaitę, galvojau gal jau šį ar kitą savaitgalį biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, ar naudojat taisyklę per velnio taip vadinamas dienas kortų nemesti? smile.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai vadovaujuosi kita taisyklę: jei jaučiu, kad tiesiog nenoriu ar negaliu kortų imti į rankas, tai ir neimu. O į dienas dėmesio nekreipiu 4u.gif
Atsakyti
supratau, ačiū Irony 4u.gif aš visada stengiausi per tas dienas neburti, galvojau, kad bus netikslu, bet vienąkart neapsižiūrėjus išmečiau ir labai tiksliai viskas buvo, tai tada ir suabejojau g.gif Pradėjau mesti dienos kortas tris, rytui, pietums, vakarui ir dar joms papildomas, labai patiko, greičiau mokausi ir labai dažnai viskas tikslu ir taiklu, tai va tokia pažanga, kuria labai džiaugiuosi, jau bandysiu ir jūsų užduodamus klausimus pasipraktikuoti, oi užkabino biggrin.gif Avietinė delčia nepasirodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2016 01 16, 12:59)
Merginos, ar naudojat taisyklę per velnio taip vadinamas dienas kortų nemesti? smile.gif

Aš truputėlį prietaringa, tai susilaikau per dvi iš tų pavojingų dienų. Jeigu esu "kondicijoj" burti, tai viskas gerai sukrenta, bet vis gaunu "pliaukšt" iš klientės. Paskui sugrįžta, sako soriukas biggrin.gif Bet į tą momentą nėr malonu. Tik manau, kad pati užsiprogramavus esu dėl to. Nes tokių dalykų nebuvo, kai pradėjau su žmonėmis, a tai nei kreipdavau dėmesio, anei skaitydavau apie tas dienas. Ėmiau domėtis, nu tai ėmė ir reikštis. Gryniausia programėlė, savo pačios užsidėta. Hekatės diena ir voro - nu vat šitos mane prastai veikia. Grynai asmeniniai įsitikinimai. Aš taip manau.
Atsakyti
Sveikos, ar teko kada girdeti toki prietara, jog skaitant kortas po to skaitytojui 7 metus nesiseks? Vis pamastau apie siu kortu isigijima, nes tailabai idomu, taciau atgraso visokie bobuciu prietarai. Ar yra kazkoks apciuopiamas salutinis poveikis apie kuri jums teko girdeti jeigu buri TARO kortomis?
Atsakyti
QUOTE(mergytea90 @ 2016 01 18, 14:39)
Sveikos, ar teko kada girdeti toki prietara, jog skaitant kortas po to skaitytojui 7 metus nesiseks? Vis pamastau apie siu kortu isigijima, nes tailabai idomu, taciau atgraso visokie bobuciu prietarai. Ar yra kazkoks apciuopiamas salutinis poveikis apie kuri jums teko girdeti jeigu buri TARO kortomis?

Ne, tikrai taip nėra. Mažiau klausykit bobučių visokių. Čia galioja tik vienas dalykas - tai nuosavi įsitikinimai. Vat jeigu bijosit, galit užsiprogramuoti, kaip aš su savo dviem prastom mėnulio parom. O kortos niekuo dėtos. Ypatingai tas galioja pranašavimo lygmenyje. Jeigu Tarot naudojam kitiem dalykam, kaip pasaulio ir savęs pažinimui, o ne pranašavimui, tuomet taip, laukia iššūkiai. Bet tuo mažai kas užsiima ir paprastai tai ateina gerokai vėliau, kai bobutės ir prietarai yra pamiršti seniausiai.
Atsakyti