QUOTE(GabiVia52 @ 2016 02 04, 21:16)
Amariliai:
1. Kokie A ir E santykiai?
Amariliu mintys/jausmai/veiksmai - kardu karalius, XX Nuosprendis, 8 kardai.
E mintys/jausmai/veiksmai - XI Teisingumas, 5 monetos, 7 monetos.
bendri santykiai - 8 taures, XIV Saikingumas, 9 lazdos.
toliau paziurejau kas apskritai vyksta jusu santykiuose:
tauriu karalius, Imperatore, kardu karaliene (apv), 8 lazdos, 4 lazdos, Mirtis.
Aciu. Tau idealiai sukrito kortos, bet interpretavai svelniai. Ka galiu pasakyti: as suzinojau apie ji toki dalyka, kurio niekada neatleisiu (tai nera neistikimybe ar kokios seiles jausmines), as ji i teisma paduot galiu. Ir jis ta zino. Todel, nepaisant meiliu seiliu, kurios cia buvo is jo puses ilgai, is mano - trumpai ir nerimtai, santykiai yra kategoriskai nutraukti ir jis netgi isnese mieles is Lt, sekanti ryta po to, kai is vakaro pasakiau, ka zinau, ir pateikiau irodymus. Saikingumas yra tame, kad man gaila jo motinos, todel nusprendziau nuleisti sita tylom. Tauriu karalius taipogi yra tiesiog tai, jog man tos moters yra gaila. Kardai, imperatore, lazdos, teismas, teisingumas - tai yra mano koziriai, as pati ir mano veiksmai, as ji paemiau uz kiausiniu. Mirtis yra santykiu pabaiga, ka aiskiai rodo ir jo vargani pentakliai, jis ten kapstosi, viskas baiges, isaiskejus tam reikalui, bicas susimove ir labai ziauriai. Todel Tau ir kardu karaliene apsiverte. Sita ir tiesi nelabai svelni, o apversta - tai yra priesas. 8 taures yra nutolimas visom prasmem.
Del papildomo darbo kur klausei, as zinok neatsimenu visai, kaip buvo sukrite, tiesiog as nesu isipareigojusi, tai kai noriu darau, kai nenoriu nedarau, man tai teikia daugiau emocinio malonumo, pinigu - ne, labai mazai. Dabar nedarau nieko. Laikotarpis netinkamas.
Pazadejau atsakyma i klausima, tai klausk ka nors. Bandysiu deliot. Gal grisiu prie kortu, nepaisant visko. Man is vis naujas gyvenimo etapas prasidejo ir as dar nezinau kaip ji gyventi. Šitas E yra tik mažytė puzzlės detalė jame.