Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXIV

QUOTE(GabiVia52 @ 2016 02 05, 02:02)
Cia gera mintis tik fb taip pat nera tu besimokanciuju taro. Buvau sukurusi grupe, tai niekas absoliuciai nebendravo nors ir  buvo kalbinta n kartu. Ateina belekas. Nebent padaryti slapta SM Taro grupe. Tik neaisku ar kas nors isdris pasirodyti smile.gif ir jeigu iseim I fb, tai SM taro tema numirs.

Aciu tau uz nupasakojima, net mano vyrui patiko lotuliukas.gif na ryt duosiu jum info kaip kas, nes tikrai turesiu kur kampe laiko pasijungti.

Del FB tai taip, visos temos ten persikele, mezgimo, nerimo, maisto gaminimo. Ir patogiau ir sisteminti galima.

Kazkada SM tikrai buvo rimtas forumas drinks_cheers.gif
Atsakyti
GabiVia52, ar galiu dar kartą paprašyti, kad išmestum kortas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2016 02 05, 08:37)
GabiVia52, ar galiu dar kartą paprašyti, kad išmestum kortas? 4u.gif

konsultaciju temoj nebent. smile.gif
Papildyta:
o as bandysiu dar feedback'us susizvejoti. biggrin.gif

Andro, kazkada ziurejau del jusu drauges darbo ir projekto.
Amariliai, jums kazkada ziurejom taip pat del naujo darbo su jusu kolega.
Gal jau kas nors paaiskejo? Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal ir man kas išmestų kortas blush2.gif
Kokie santykiai su M? Ar būsime kartu ar gyvensime kas sau? wub.gif
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 02 04, 21:16)
Amariliai:

1. Kokie A ir E santykiai?

Amariliu mintys/jausmai/veiksmai - kardu karalius, XX Nuosprendis, 8 kardai.

E mintys/jausmai/veiksmai - XI Teisingumas, 5 monetos, 7 monetos.

bendri santykiai - 8 taures, XIV Saikingumas, 9 lazdos.

toliau paziurejau kas apskritai vyksta jusu santykiuose:

tauriu karalius, Imperatore, kardu karaliene (apv), 8 lazdos, 4 lazdos, Mirtis.

Aciu. Tau idealiai sukrito kortos, bet interpretavai svelniai. Ka galiu pasakyti: as suzinojau apie ji toki dalyka, kurio niekada neatleisiu (tai nera neistikimybe ar kokios seiles jausmines), as ji i teisma paduot galiu. Ir jis ta zino. Todel, nepaisant meiliu seiliu, kurios cia buvo is jo puses ilgai, is mano - trumpai ir nerimtai, santykiai yra kategoriskai nutraukti ir jis netgi isnese mieles is Lt, sekanti ryta po to, kai is vakaro pasakiau, ka zinau, ir pateikiau irodymus. Saikingumas yra tame, kad man gaila jo motinos, todel nusprendziau nuleisti sita tylom. Tauriu karalius taipogi yra tiesiog tai, jog man tos moters yra gaila. Kardai, imperatore, lazdos, teismas, teisingumas - tai yra mano koziriai, as pati ir mano veiksmai, as ji paemiau uz kiausiniu. Mirtis yra santykiu pabaiga, ka aiskiai rodo ir jo vargani pentakliai, jis ten kapstosi, viskas baiges, isaiskejus tam reikalui, bicas susimove ir labai ziauriai. Todel Tau ir kardu karaliene apsiverte. Sita ir tiesi nelabai svelni, o apversta - tai yra priesas. 8 taures yra nutolimas visom prasmem.

Del papildomo darbo kur klausei, as zinok neatsimenu visai, kaip buvo sukrite, tiesiog as nesu isipareigojusi, tai kai noriu darau, kai nenoriu nedarau, man tai teikia daugiau emocinio malonumo, pinigu - ne, labai mazai. Dabar nedarau nieko. Laikotarpis netinkamas.

Pazadejau atsakyma i klausima, tai klausk ka nors. Bandysiu deliot. Gal grisiu prie kortu, nepaisant visko. Man is vis naujas gyvenimo etapas prasidejo ir as dar nezinau kaip ji gyventi. Šitas E yra tik mažytė puzzlės detalė jame.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 06 vasario 2016 - 04:29
QUOTE(Amariliai @ 2016 02 05, 22:19)
Aciu. Tau idealiai sukrito kortos, bet interpretavai svelniai. Ka galiu pasakyti: as suzinojau apie ji toki dalyka, kurio niekada neatleisiu (tai nera neistikimybe ar kokios seiles jausmines), as ji i teisma paduot galiu. Ir jis ta zino. Todel, nepaisant meiliu seiliu, kurios cia buvo is jo puses ilgai, is mano - trumpai ir nerimtai, santykiai yra kategoriskai nutraukti ir jis netgi isnese mieles is Lt, sekanti ryta po to, kai is vakaro pasakiau, ka zinau, ir pateikiau irodymus. Saikingumas yra tame, kad man gaila jo motinos, todel nusprendziau nuleisti sita tylom. Tauriu karalius taipogi yra tiesiog tai, jog man tos moters yra gaila. Kardai, imperatore, lazdos, teismas, teisingumas - tai yra mano koziriai, as pati ir mano veiksmai, as ji paemiau uz kiausiniu. Mirtis yra santykiu pabaiga, ka aiskiai rodo ir jo vargani pentakliai, jis ten kapstosi, viskas baiges, isaiskejus tam reikalui, bicas susimove ir labai ziauriai. Todel Tau ir kardu karaliene apsiverte. Sita ir tiesi nelabai svelni, o apversta - tai yra priesas. 8 taures yra nutolimas visom prasmem.
Pazadejau atsakyma i klausima, tai klausk ka nors. Bandysiu deliot. Gal grisiu prie kortu, nepaisant visko. Man is vis naujas gyvenimo etapas prasidejo ir as dar nezinau kaip ji gyventi. Šitas E yra tik mažytė puzzlės detalė jame.

Nu va,matot, kai zinoma visa situacija, tai visai kitaip tos kortos interpretuojasi. as galvojau, kad cia paprasti santykiai, tai todel ir interpretavau ta potekste. is tikruju galvojau, kad meile-seile rodo.. dziaugiuosi, kad kortos teisingai viska parode. Waitas nenuvyle. biggrin.gif Linkiu, kad viskas susitvarkytu, su happy end'u 4u.gif
siuo metu neturiu jokiu klausimu deliojimui, bet aciu. smile.gif gal kada veliau kreipsiuosi su prasymu padelioti. 4u.gif
Atsakyti
As grizau cool.gif be smurto zymiu, nenupestais plaukais ir sukneles padalkos sveikos lotuliukas.gif

zodziu esme kad vestuve vykus buvo bendrai paemus, linksminosi visi ir t,t,

Kadangi jaunuju turejau prasyma pasodinti mane kuo toliau nuo uosviu tai mus pasodino su jaunimeliu, na mum buvo tikrai linksma kompanija. Na atgarsiai tokie kad anyta liko nesuprasta kodel mes ne prie seimos..

Nuo anytos laikiausi atstumo, visiskai nebendravau, pora kart priejus bande kalbint bet tiesiog nugesindavau ir nueidavau tongue.gif o ji kaip ta muse apie suda... vis sukosi sukosi. tai jei ne sitas cirkas butu visai smagu tose vestuvese, aisku as negeriau ivertinus situacija tai dar didelis pliusas.

kiek zinau buvo vienas apsizodziavimas tarp sveciu bet nemaciau savo akim sad.gif

jei interpretuoti jusu metimus tai tas pasakymas kad "atsedesi viska atidirbus " labiausia tiko, labai prie visu padekojo uz mano indeli i vestuves (nes labai daug ruosiau visko, atributiku, zaidimu, saldumynu) tai dar buvo duris anytai i pasirdzius smile.gif beja zaidziau zaidimus lotuliukas.gif ne balionus su uzpakaliu sprogdinau bet tarp papu laikiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nezinau kaip perzvelgus kortas interpretuosite zinant situacija.

Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 02 08, 09:02)
As grizau  cool.gif  be smurto zymiu, nenupestais plaukais ir sukneles padalkos sveikos  lotuliukas.gif 

zodziu esme kad vestuve vykus buvo bendrai paemus, linksminosi visi ir t,t,

Kadangi jaunuju turejau prasyma pasodinti mane kuo toliau nuo uosviu tai mus pasodino su jaunimeliu, na mum buvo tikrai linksma kompanija. Na atgarsiai tokie kad anyta liko nesuprasta kodel mes ne prie seimos..

Nuo anytos laikiausi atstumo, visiskai nebendravau, pora kart priejus bande kalbint bet tiesiog nugesindavau ir nueidavau tongue.gif o ji kaip ta muse apie suda... vis sukosi sukosi. tai jei ne sitas cirkas butu visai smagu tose vestuvese, aisku as negeriau ivertinus situacija tai dar didelis pliusas.

kiek zinau buvo vienas apsizodziavimas tarp sveciu bet nemaciau savo akim sad.gif

jei interpretuoti jusu metimus tai tas pasakymas kad "atsedesi viska atidirbus " labiausia tiko, labai prie visu padekojo uz mano indeli i vestuves (nes labai daug ruosiau visko, atributiku, zaidimu, saldumynu) tai dar buvo duris anytai i pasirdzius smile.gif beja zaidziau zaidimus  lotuliukas.gif  ne balionus su uzpakaliu sprogdinau bet tarp papu laikiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

nezinau kaip perzvelgus kortas interpretuosite zinant situacija.

as tai net nezinau. pas mane nelabai kas atitiko. gal tik tiek, kad rode, jog nereikia su kazkuo bendrauti (uosviene). ir seimos rata, t.y. pacias vestuves. nors 10 monetu nera vestuvine korta... greiciau laiko leidimas tarp artimuju. o daugiau nezinau. tyngiu pritempineti.. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 02 08, 15:02)
be smurto zymiu

O boze, o boze doh.gif lotuliukas.gif Baisus gyvenimas, i putina panasus, bet ateit cia kartais tikrai gerai smile.gif Beje, as jau keliu raga savo uosvienei. Nu cia po tu ivykiu. Ji yra reikalinga kaip tarpininke, VBS klubas, bet dabar labai reikalingas. Nekreipiu demesio i demencijos apraiskas. Ji irgi nebevadina manes protiskai neissivysciusia, nes paaiskejo, kad as buvau teisi, tik negalejau tiksliai ivardinti, kas vyksta, nes nezinojau gi ant tiek tiksliai, net negalvojau apie butent tai. Paaugle, karoc... Rimti dalykai.

Gabivia, kai turesi ko paklaust, tai klausk, as Tau skoloj.

Siaip tai man reiketu klausimo praktikai, gal ne vieno. Nu tik ne is tu "ka valgiau siryt" arba "ka man diedasas nupirko", bet ka nors normalesnio ir kur patikrint galima butu. Praktikos reik. Negaliu gi rizikuot temoj mergiotems, kai pribursiu, tai... Anyway, kortos ir man idealiai sukrenta, bet su interpretavimu sunku pasidare, bet labai noriu perlauzt save, duokit ka nors man. Apie meile, darba, apie koki zmogena gal ka sudet. Kad atsakymas zinomas butu.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 02 08, 21:12)
O boze, o boze  doh.gif  lotuliukas.gif Baisus gyvenimas, i putina panasus, bet ateit cia kartais tikrai gerai smile.gif Beje, as jau keliu raga savo uosvienei. Nu cia po tu ivykiu. Ji yra reikalinga kaip tarpininke, VBS klubas, bet dabar labai reikalingas. Nekreipiu demesio i demencijos apraiskas. Ji irgi nebevadina manes protiskai neissivysciusia, nes paaiskejo, kad as buvau teisi, tik negalejau tiksliai ivardinti, kas vyksta, nes nezinojau gi ant tiek tiksliai, net negalvojau apie butent tai. Paaugle, karoc... Rimti dalykai.
Gabivia, kai turesi ko paklaust, tai klausk, as Tau skoloj.

Siaip tai man reiketu klausimo praktikai, gal ne vieno. Nu tik ne is tu "ka valgiau siryt" arba "ka man diedasas nupirko", bet ka nors normalesnio ir kur patikrint galima butu. Praktikos reik. Negaliu gi rizikuot temoj mergiotems, kai pribursiu, tai... Anyway, kortos ir man idealiai sukrenta, bet su interpretavimu sunku pasidare, bet labai noriu perlauzt save, duokit ka nors man. Apie meile, darba, apie koki zmogena gal ka sudet. Kad atsakymas zinomas butu.

Duosiu 4u.gif keleta dienu internete kalbu su japoniuke, gyvenancia Australijoj. Kokia tema, apie ka mes kalbame? Ka man tas bendravimas dave/duoda? Na zodziu, sakyk bet ka, ka matai apie pati musu bendravima mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai, Amariliai painterpretavimui.

Justinas ir Jurgita jie yra pora/seima ir pan (matysi ka matysi) . Nezinau kaip formuluot, na ju santykiai ir kodel jie "kliuna aplinkiniam " kas toj poroj kitaip, na nestandartiska vadinkim wink.gif

Atsakyma as tikrai gerai zinau 😂😃
Atsakyti
Amariliai, su gimtadieniu 4u.gif Retai prisijungiu tai praleidau. verysad.gif O klausimo jei norisi praktikai - siuo metu turiu didele problema, rupesti, kas tai, su kuo susije ? Koks butu patarimas ka daryti ? Tik aisku del patarimo atsakymo nezinau, galiu tik apibudinti pacia problema. smile.gif Gali ir bet kas padelioti, jeigu tik yra noro. smile.gif
Atsakyti