Griztat pasitestuot
                Nenumarinkit forumo moterys  

Griztat pasitestuot

Griztat pasitestuot
                As gal ryt ar poryt uzsuksiu pasitestuot 
 Turejau kitos veiklos, net savo kortu apie vestuves nesusiziurejau 
 paplepet uzsuku, bet galvos neapkraunu, kitkuo ji apkrauta 

QUOTE(Ritandra @ 2016 02 10, 21:25)
mhm, stumkite mane, stumkite. nes apatija vel sueme.
Papildyta:
QUOTE(Irony @ 2016 02 08, 20:22)
Duosiu  
 keleta dienu internete kalbu su japoniuke, gyvenancia Australijoj. Kokia tema, apie ka mes kalbame? Ka man tas  bendravimas dave/duoda? Na zodziu, sakyk bet ka, ka matai apie pati musu bendravima 
bandau. ta trecia akia atmerkti.
pats tai iskrito pent pazas.
toliau yra apie ka Jus bendraujate, tai tauriu pazas, bokstas apv, 9 taures, zynys ir pent tuzas.
mastau.
Na, manau, jog esminis dalykas kodel Jus bendraujat yra kazkoks tai su mokslu susijes dalykas. zynys ikyriai ta siulo, gal ir primityviai matau. Ir salia to pasnekat moteriskai, vaikai, liubov, diedai, darbai, sekasi nesakasi. Pirma mintis buvo visai nelogiska, tai kad Jus kuriate benra darbini projekta ar bent kokias tai fantazijas apie tai, gal planus, nezinau.
Ka Tau tas duoda:
9 lazdos, atsiskyrelis, lazdu karalius apv, 7 kardai, zynys opiat.
Nu vis tik lieku prie nuomones, kad kazkas su mokymusi susije, gal nauju dalyku mokymusi. Kurie Tau gan sudetingi. Dar kas - gal sitaip bisky pabegi nuo ikyrios problemos (nu, zinai, nuo to, ka turiu minty, tos dvi personos). Ar Tu planuoji nest mieles i tenais su 7 kardais? Netikiu
Kol kas tiek. As primityvi kaip delfis koks, taip jauciuosi interpretuodama. Taisik mania, seso
QUOTE(Amariliai @ 2016 02 11, 20:03)
mhm, stumkite mane, stumkite. nes apatija vel sueme.
Papildyta:
toliau yra apie ka Jus bendraujate, tai tauriu pazas, bokstas apv, 9 taures, zynys ir pent tuzas.
mastau.
Na, manau, jog esminis dalykas kodel Jus bendraujat yra kazkoks tai su mokslu susijes dalykas. zynys ikyriai ta siulo, gal ir primityviai matau. Ir salia to pasnekat moteriskai, vaikai, liubov, diedai, darbai, sekasi nesakasi. Pirma mintis buvo visai nelogiska, tai 1. kad Jus kuriate benra darbini projekta ar bent kokias tai fantazijas apie tai, gal planus, nezinau.
Ka Tau tas duoda:
Nu vis tik lieku prie nuomones, kad kazkas su mokymusi susije, gal nauju dalyku mokymusi. Kurie Tau gan sudetingi. Dar kas - 2. gal sitaip bisky pabegi nuo ikyrios problemos (nu, zinai, nuo to, ka turiu minty, tos dvi personos). 3. Ar Tu planuoji nest mieles i tenais su 7 kardais? Netikiu
Kol kas tiek. As primityvi kaip delfis koks, taip jauciuosi interpretuodama. Taisik mania, seso
Papildyta:
mastau.
Na, manau, jog esminis dalykas kodel Jus bendraujat yra kazkoks tai su mokslu susijes dalykas. zynys ikyriai ta siulo, gal ir primityviai matau. Ir salia to pasnekat moteriskai, vaikai, liubov, diedai, darbai, sekasi nesakasi. Pirma mintis buvo visai nelogiska, tai 1. kad Jus kuriate benra darbini projekta ar bent kokias tai fantazijas apie tai, gal planus, nezinau.
Ka Tau tas duoda:
Nu vis tik lieku prie nuomones, kad kazkas su mokymusi susije, gal nauju dalyku mokymusi. Kurie Tau gan sudetingi. Dar kas - 2. gal sitaip bisky pabegi nuo ikyrios problemos (nu, zinai, nuo to, ka turiu minty, tos dvi personos). 3. Ar Tu planuoji nest mieles i tenais su 7 kardais? Netikiu
1. Ne ne, nieko panasaus, bet ir pati ta supratai
2. Kokia cia problema, seso, tiesiog miela kasdienybe
3. Tokiu planu nera
Dabar jei trumpai, bendraujam ir apie visa kasdienybe, kur surasei. Bet is esmes bendraujam apie miailes siailes labiau is nukvakusios ezoterikos puses
Ka duoda? Nu dave tam tikrus pamastymus apie ta tolimesne persona ir santykius su ja bei privede prie vieno sprendimo jos atzvilgiu. Nors ezoterika nukvakusi, bet daug kas rezonuoja, nors ne viskas
QUOTE(Irony @ 2016 02 11, 19:29)
1. Ne ne, nieko panasaus, bet ir pati ta supratai 

3. Tokiu planu nera
Dabar jei trumpai, bendraujam ir apie visa kasdienybe, kur surasei. Bet is esmes bendraujam apie miailes siailes labiau is nukvakusios ezoterikos puses
 as tau AZ parasysiu konkreciai 
Ka duoda? Nu dave tam tikrus pamastymus apie ta tolimesne persona ir santykius su ja bei privede prie vieno sprendimo jos atzvilgiu. Nors ezoterika nukvakusi, bet daug kas rezonuoja, nors ne viskas
 tik vat tie 7K duoda minti, kad vistik nusiplausiu nuo to priimto sprendimo 
 arba po to elgsiuos taip, tarsi nieko neivyko 
3. Tokiu planu nera
Aciu, seso. Gerai, vadinasi maziau reik man kapstit gilei kol kas, pabut sau primityviai, trecia akia bunda, bet dar vis sudinoji zynes puse galioja, tai gilus kapstimai tik klaidina. Okay, zinau kuria linkme stengtis ir reik reguliariai praktikuotis, kol ta akia atsidarys. Aciuks
QUOTE(Amariliai @ 2016 02 11, 20:41)
Aciu, seso. Gerai, vadinasi maziau reik man kapstit gilei kol kas, pabut sau primityviai, trecia akia bunda, bet dar vis sudinoji zynes puse galioja, tai gilus kapstimai tik klaidina. Okay, zinau kuria linkme stengtis ir reik reguliariai praktikuotis, kol ta akia atsidarys. Aciuks 
Prasau
                Turiu rimta prasyma. Gal zinot ar yra kokia forumiete kuri susidurus ar turi info nusimano apie uzkalbejimus. Nu kaip nori blogo ar pakenkt zmogui? Cia ne man, tiesiog kaikas vyksta draugei ir noretusi paklaust mum ar tai gali but susija su blogais dalykais? Labai prasau NESIJUOKT nesu kazkokia paranoike bet tai vyksta kuri laika o po paskutiniu nutikimu susimastem kad kazkas netaip. 
Tiesiog noretume papasakot kas vyksta ir paklaust ka tai galetu reikst.
Zmogus jau ir baznycioj buvo. Ryt zvakes degs kazkokias spec. Baznytelej. Liepiau ir vandens sventinto parsinest. Zinot kaip buna kaip siaudo griebiesi.

Tiesiog noretume papasakot kas vyksta ir paklaust ka tai galetu reikst.
Zmogus jau ir baznycioj buvo. Ryt zvakes degs kazkokias spec. Baznytelej. Liepiau ir vandens sventinto parsinest. Zinot kaip buna kaip siaudo griebiesi.
                Ritandra, ar gavai mano vakarykštį meilės laišką į AŽ? Nesuprantu, kodėl man žinutės to iššisiunčia, to ne. Vienai narei parašiau jau du kartus, o iš jos 4 kartus gavau tą patį laišką ir nesuprantu, ar sistema durniuoja, ar kas čia yra.

QUOTE(Amariliai @ 2016 02 12, 11:31)
Ritandra, ar gavai mano vakarykštį meilės laišką į AŽ? Nesuprantu, kodėl man žinutės to iššisiunčia, to ne. Vienai narei parašiau jau du kartus, o iš jos 4 kartus gavau tą patį laišką ir nesuprantu, ar sistema durniuoja, ar kas čia yra.
Gavau . Aciu. Parasiau tau truputi.
                Ritandra, kraujo ištroškai, kad į būrėjų temą nukeliavai? 
 Grįžk namo geriau, papasakok ką nors mums 

O aš prie kortų taip ir neprisėdau, nusprendžiau šią savaitę laiką skirti astrologijos pasimokymui

O aš prie kortų taip ir neprisėdau, nusprendžiau šią savaitę laiką skirti astrologijos pasimokymui
QUOTE(Irony @ 2016 02 12, 22:52)
Ritandra, kraujo ištroškai, kad į būrėjų temą nukeliavai? 
 Grįžk namo geriau, papasakok ką nors mums 

Sekas man gerai, vakar pirtelej prisikaitinom su bonikem, vyrai isvanojo
Eisiu kokiu geliu pasesiu ale pasidaigint. Gal koki pomidora, paprika... na siaip kad tureciau ka paskui ismest
                As taip pat kortas nustuiau i sali. siuo metu uzejo spalvinimo manija  
 nusipirkau knygu, piestuku.. tai dabar sedziu vakarais ir spalvinu. 
 matyt reikia petraukos taro kortoms. tiksliau man nuo ju.