Atsakyma be abejo as zinau
                Sugalvojau kontrolini klausima: ka kolekcionuoja teta Saule? 😉

QUOTE(Ritandra @ 2016 02 29, 17:58)
Sugalvojau kontrolini klausima: ka kolekcionuoja teta Saule? 😉
Nejau cia apie mane?
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 02 29, 19:37)
QUOTE(Ritandra @ 2016 02 29, 18:39)
Aaaa... Dabar jau ir as zinau
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 02 29, 19:45)
O rimtai, ka kolekcionuoji? Ar irgi tegu merginos paziuri ka kortos rodo 😉
                O as nieko nesupratau is jusu dialogo 
Kortos sako, kad teta Saule kolekcionuoja apversta velnia su papildomom apv 9 pentakliais ir apv menuliu.
Zinok net pasimeciau kaip interpretuot... jei imant taip, kaip iskrito, nu *****, sakyciau buvusius meiluzius
  bet as cia juokauju, realiai tikrai nezinau, ka man cia kortos nori pasakyt 
 o dar visos apverstos iskrito, tai kaip ir norisi tiesias interpretuot veikloje, bet tuomet net pajuokavimo isspaust negaliu 

Kortos sako, kad teta Saule kolekcionuoja apversta velnia su papildomom apv 9 pentakliais ir apv menuliu.
Zinok net pasimeciau kaip interpretuot... jei imant taip, kaip iskrito, nu *****, sakyciau buvusius meiluzius
QUOTE(Ritandra @ 2016 02 29, 18:53)
O rimtai, ka kolekcionuoji? Ar irgi tegu merginos paziuri ka kortos rodo 😉
Taro kalades "kolekcionuoju"- ir tos noriu, ir ana grazi, tai dar sita visai nieko...
QUOTE(Irony @ 2016 02 29, 18:56)
O as nieko nesupratau is jusu dialogo 
  bet as cia juokauju, realiai tikrai nezinau, ka man cia kortos nori pasakyt 
 o dar visos apverstos iskrito, tai kaip ir norisi tiesias interpretuot veikloje, bet tuomet net pajuokavimo isspaust negaliu 
Apverstas velnias, tai cia, ko gero, bus tai, kad as daugybes taro kaladziu noriu, ale kazkaip laikaus nesusipirkus ju Kortos sako, kad teta Saule kolekcionuoja apversta velnia su papildomom apv 9 pentakliais ir apv menuliu.
Papildyta:
O is meiluziu visai neblogai butu kolekcija sugebet pasidaryt
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 02 29, 19:13)
Taro kalades "kolekcionuoju"- ir tos noriu, ir ana grazi, tai dar sita visai nieko... 
 bet, kaip jau sakiau,kol kas tik noru sarasas begalinis, o realioj "kolekcijoj" du egzemplioriai- Waitas ir Kroulis  

Apverstas velnias, tai cia, ko gero, bus tai, kad as daugybes taro kaladziu noriu, ale kazkaip laikaus nesusipirkus ju
 apversti pentakliai, ko gero, rodo tai, kad neperku, nes ner pinigu. O apv. menulis, kad situacija vertinu blaiviai, kitaip tariant, suvokiu kad tu pinigu ner, taigi ir kolekcija tik noru lygyje 
Papildyta:
 Tik mano atveju kolekcija irgi skysta butu  
Apverstas velnias, tai cia, ko gero, bus tai, kad as daugybes taro kaladziu noriu, ale kazkaip laikaus nesusipirkus ju
Papildyta:
Kad as ant Ritandros tetos Saules traukiau
QUOTE(Irony @ 2016 02 29, 19:14)
Cho, as galvojau cia ji mane taip mondrai ivardijo
                Pareis namo, tures pasiaiskint 
 bet manau kazka kita minty turejo 

QUOTE(Irony @ 2016 02 29, 19:18)
Ritandra, susipainiojau galutinai per Tave- matai, kas gavos?
                Ne ne as turejau savo teta saule 
 p.s beja su vyrais pas ja irgi kaip kolekcija  
  3 santuokos dabar su 4 bet nesusituokus  
  bet kolekcionuoja ji ne juos (tikiuos) bet gal tau cia apie ja iskrito kaip zmogu kortos. 
Dar nesakysiu pabando dar kuri mest ka ji kolekcionuoja. Man atrodo jum labai aiskiai turetu rodyt

Papildyta:
Ismesk ir tu, ka kolekcionuoja mano teta saule
 praktikai  
Papildyta:
Del dienos kortos tai diena tokia produktyvi. Darbe pasidariau ne darbo reikalus, bet darbiniai reikalai nenukentejo
  grizus va susitvarkiau namus, liko dar pora kampu bet dzin jau. Parodyciau kaip dabar relaksuoju bet uzpavydesit  

Dar nesakysiu pabando dar kuri mest ka ji kolekcionuoja. Man atrodo jum labai aiskiai turetu rodyt
Papildyta:
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 02 29, 20:22)
Ismesk ir tu, ka kolekcionuoja mano teta saule
Papildyta:
Del dienos kortos tai diena tokia produktyvi. Darbe pasidariau ne darbo reikalus, bet darbiniai reikalai nenukentejo