Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXIV

QUOTE(Ritandra @ 2016 02 29, 19:42)
Del dienos kortos tai diena tokia produktyvi. Darbe pasidariau ne darbo reikalus, bet darbiniai reikalai nenukentejo  cool.gif  grizus va susitvarkiau namus, liko dar pora kampu bet dzin jau. Parodyciau kaip dabar relaksuoju bet uzpavydesit  lotuliukas.gif

tai super thumbup.gif
Pas mane anyta penktadieni atkeliauja, irgi reiktu kampus apsikuopti, bet nu niekaip neprisiruosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 02 29, 20:49)
tai super thumbup.gif
Pas mane anyta penktadieni atkeliauja, irgi reiktu kampus apsikuopti, bet nu niekaip neprisiruosiu doh.gif

Tai jus uzsieni ten visi gyvenat? Galvojau tevukai ir uosviai cia 😂 maniske sake vyras skambino klause ka dovanu anukui nupirkt: garsiai pasvarste gal dvirati, gal i filma nusivest, gal pinigais... eilini kart taip pat elgias o gyvenime nera pasveikinus doh.gif totali ligone lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 02 29, 16:58)
Sugalvojau kontrolini klausima: ka kolekcionuoja teta Saule? 😉

Atsakyma be abejo as zinau wink.gif

Sveikos, kažkodėl šį kartą tik 2 kortas ištraukiau (Monetų pažas apv, III Taurės), tai žiūriu į jas ir mastau ką gali kolekcionuoti - gal kokias taures, bokalus ir pan. interpretuoju tiesiogiai, nors prie ko čia tas pažas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 02 29, 20:02)
Tai jus uzsieni ten visi gyvenat? Galvojau tevukai ir uosviai cia 😂

taip ir yra kaip galvojai mirksiukas.gif atvyksta is LT pasisveciuoti dar neaisku kokiam laikui, bet maziausiai 3 sav kazkur. Tik tiek, kad pas mus geri santykiai ir ji man kaip pagalba bus smile.gif
Gavau skambuti is new jersey ir laiska del darbo biggrin.gif Geriausios viltys neissipilde, bus dar vienas interviu sia savaite. Eina sau, kaip bijau fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 02 29, 13:57)
Singerita[/b], kai prabusiu, sumesiu patarimą, gal ką pasiūlys. Ar gal jau radai sprendimą?

Jeigu turėsi jėgų, gali bandyti sumesti. Nes realiai dar taip pat ir vargstam. doh.gif Tik jau nebežinau koks patarimas begali būti, darbo mesti nenoriu, o jokių privačių darželių ir pan. čia nėra. doh.gif Norėjau vaikų, tai va turiu ir rūpesčių. biggrin.gif
Atsakyti
Pasakysit kada pasakyt atsakyma cool.gif bet dar GabiVia52 lyg pasibando kartais. O Pavasario saule? Nebandai testinio?
Atsakyti
Ritandra, cia labai jau buitinis klausimas. Nzn kaip kitom, bet man su Taro i toki klausima be galo sunku atsakyma rasti, nes tu buitiniu reiksmiu gali but n+1 ir kortoz isjautimas nelabai pagelbes
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 02 29, 20:55)
Pasakysit kada pasakyt atsakyma  cool.gif  bet dar GabiVia52 lyg pasibando kartais. O Pavasario saule? Nebandai testinio?

Ok, paziuresiu tuoj biggrin.gif

Ka tik baigiau ziuret Amityville Horror- visai suejo toks baubukas.

Kortos:

sesi diskai, atsiskyrelis ir tauriu karaliene.

Nu, mano spejimas butu gerus darbus, ar kazka panasiai? Ko gero nusisnekejau totaliai unsure.gif arrrba... kitas variantas- pinigus?
Papildyta:
Ritandra, pasakyk- smalsu gi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 29 vasario 2016 - 20:54
ANGELUS 😉

Sakyciau pavasario saule buvai arti ane? Ji turi apie 600 angelu. Taures, puodeliai, pakabuksi, statulos, zvakides ir t.t wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 02 29, 22:02)
ANGELUS 😉

Sakyciau pavasario saule buvai arti ane? Ji turi apie 600 angelu. Taures, puodeliai, pakabuksi, statulos, zvakides ir t.t wink.gif

Oplia nu niekaip nebuciau pasakius, bet tiesa- buvau ne taip ir toli, tik pagalvojau, kad nusisneku

P.S. pries rasydama "gerus darbus" buvau parasius "zmones, kurie daro gerus darbus", tik istryniau, nes pagalvojau, kad sakysi visai kvankst- zmones, mat, kolekcionuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 29 vasario 2016 - 21:06
QUOTE(Ritandra @ 2016 02 29, 21:02)
ANGELUS 😉

Kad taures tai panasu jog irgi atspejau, bet kad ne taures svarbiausias akcentas, sunku izvegti, kokiu pavidalu jie turejo atsispindeti smile.gif

Atsakyti
Galvojau rodys jum ten kokius sventuosius lotuliukas.gif
Papildyta:
Man dienos korta truktelkit kuri rytojui wub.gif
Atsakyti