Toks idomus sutapimas nors jau praeita sav zinojau kad kelias dienas teks dirbt kitam mieste ir pirma kart marau zmones
Siandienos korta kvailys
Toks idomus sutapimas nors jau praeita sav zinojau kad kelias dienas teks dirbt kitam mieste ir pirma kart marau zmones
Mano šiandien dienos korta puiki, tai saikingumas. Patarimas dėl darbo šiandien - 9 lazdos, t.y. ark kai juodas jautis
Tai aš taip ir darysiu.
Nu Ritandra trumpam matyt užsukus buvo, bandau dėt, kur ji šiandien vyksta.
Ir nežinau, ar kortos kalba su manim
Nes. Į klausimą, kur Ritandra šiandien vyksta, krito 6 pent apv, kvailys apv ir 5 pent.
Ką ji ten veiks - taurių karalienė apv, kardų riteris ir kardų tūzas apv.
tai taip atrodo, kad ji važiuoja išmesti pinigų balon ir su kažkuo susipykti. Ritandra?
Nu Ritandra trumpam matyt užsukus buvo, bandau dėt, kur ji šiandien vyksta.
Ir nežinau, ar kortos kalba su manim
Ką ji ten veiks - taurių karalienė apv, kardų riteris ir kardų tūzas apv.
tai taip atrodo, kad ji važiuoja išmesti pinigų balon ir su kažkuo susipykti. Ritandra?
QUOTE(Amariliai @ 2016 03 03, 13:59)
Gerai, nedramatizuojam papildomai.
Ritandra, Tu jau buvai kažkur ten išvykus, ar dar vyksi?
Ritandra, Tu jau buvai kažkur ten išvykus, ar dar vyksi?
Dabar pakeliui
as siandien su kortom pass, tai manes nelaukit..
Na, merginos, jei bus norinciu, ismeskit kortas, kaip pasisnekuciavom su pazistama N.
QUOTE(Amariliai @ 2016 03 03, 14:15)
Pradediu nuo to kad tas pyktis turbut nes mano vaiko gimtadienis, ir trys dienos pries "mociute" svarste kaip pasveikint, gal dvirati, gal pinigais, gal nusivest kur... bet nuo ryto skambucio vyrui aisku buvo kad planu 100 ir finale jo net tel nepasveikino... nu abydna taip... kaip galima anukui net saldainio nenupirkt?! Man tik del vaiko... kaip bebutu musu santykiai bet vaikai gi nekalti.... dzin. To buvo galima tiketis 100 proc. Bet...
O kur as buvau
ne nu, kortos tobulai krito, tik as nusikalbejau. vat, P S, paziurek, kvailys su pentakliais tais mane pamove. Jos islaidos dėl taupumo, o ne nuostolis.
Su gimtadieniu aisku, pas Tave daznai sventimai visokie
QUOTE(Amariliai @ 2016 03 03, 23:10)
ne nu, kortos tobulai krito, tik as nusikalbejau. vat, P S, paziurek, kvailys su pentakliais tais mane pamove. Jos islaidos dėl taupumo, o ne nuostolis.
Va va. As taupi motera
Amariliai atgyk moterie, tavo izvalgos labai geros.
Bukit geros pasakykit man ka sakytu pararimo korta del vaiku/ anytos? Vyras piktas matau sirdi jam skaudu del vaiku. sako noreciau viska isdet (faktas jis to nepadarys jis per geras) tai viskas i mane... imtis ko ar ne? Nes as tai oho.. galiu ir skambuciu zmogu nuzudyt... galiu "kavos isgert uzsukt" galiu ir masinai padangas supjaustyt
Papildyta:
Amariliai., del tu sventimu
Čia Tavy kalba atsipalaidavę koki tai instinktai, nedaryk nieko nelegalaus, ta prasme, nežudyk, padangų nepjauk ir pan
Jeigu kyla klausimas kodėl, tai nesigilink, ryt paaiškės

nu supratau jau. Mano gyvenimo būdas realiai Tau pasirodytų panašus į voro
QUOTE(Amariliai @ 2016 03 03, 23:31)
Čia Tavy kalba atsipalaidavę koki tai instinktai, nedaryk nieko nelegalaus, ta prasme, nežudyk, padangų nepjauk ir pan
Jeigu kyla klausimas kodėl, tai nesigilink, ryt paaiškės

Voro ta prasme?
Amariliai nei langu isdauzyt negaliu 😂😂😂 ot zinai koki prikola vis rezgu??
Sodo sklypas kuriuo ana naudojas tai yra mano vyro vardu (nuosavybe) tik jie sodina ir t.t nes mum nereik toli ir pan. BET mokesty mokam mes
Ar kas nors tures upo patraukyt ir paziuret, kaip pasisnekuciavau as su N, ar nelabai?
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 03 03, 23:47)
Ar kas nors tures upo patraukyt ir paziuret, kaip pasisnekuciavau as su N, ar nelabai? 
Kodel ta sypsena man rodos susitikima su ex 😂😂😂