Man spaudimas sukiles ..
Kur burtininkes dingusios
Man spaudimas sukiles ..
gulineju. Ka jusu savaitgalis?
Man spaudimas sukiles ..
QUOTE(Ritandra @ 2016 03 06, 20:14)
Pas mama buvau vakar nulekus- siandien grizau. Ir tik grizus supratau, kad savo Krouli tai as palikau
Merginos, kas turit jegu- istraukit kortas, kaip to dingusio klaipediecio reikalai? Pasti bandau ziuret (su Waitu)
mano kortos: 10 pentakliu apv, vezimas, pentakliu riteris apv ir astuoni kardai apv
Labai idomi kombinacija- kortos, kurios turetu rodyt sastingi (riteris, kardai) apverstos, o vezimas stacias. Gal, sakyciau, ji kazkas gabena kuo toliau nuo gimtuju vietu dabar? Bent jau taip interpretuociau tuos 10 pent. apv ir paskui einanti vezima, bei kitas kortas. Jei turit ideju pataisykit mano interpretacija
beje, butu labai idomu suzinot, ka kitoms rodo ju kortos, nes as savo waitu nelabai pasitikiu
mano kortos: 10 pentakliu apv, vezimas, pentakliu riteris apv ir astuoni kardai apv
Labai idomi kombinacija- kortos, kurios turetu rodyt sastingi (riteris, kardai) apverstos, o vezimas stacias. Gal, sakyciau, ji kazkas gabena kuo toliau nuo gimtuju vietu dabar? Bent jau taip interpretuociau tuos 10 pent. apv ir paskui einanti vezima, bei kitas kortas. Jei turit ideju pataisykit mano interpretacija
Pavasario saulw, istrauk man rytojui kortas? Aciuuu.
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 03 06, 20:39)
Merginos, kas turit jegu- istraukit kortas, kaip to dingusio klaipediecio reikalai? Pasti bandau ziuret (su Waitu)
beje, butu labai idomu suzinot, ka kitoms rodo ju kortos, nes as savo waitu nelabai pasitikiu 
Man jis irgi vis neišeina iš minčių. Aš manau jis dar gali būti gyvas, bet yra patyręs stiprius fizinius sužalojimus. O apverstas pentaklių riteris, greičiausiai, apie galvos traumą kalba.
QUOTE(Ritandra @ 2016 03 06, 21:51)
Pavasario saulw, istrauk man rytojui kortas? Aciuuu.
Bet trauksiu su waitu, taip, kad priimk su didziule doze druskos- mano waitas, kai uzsimano, rodo valandas
keturi pentakliai- sakyciau nenoresi kazkuo dalintis su kitais- ar informacija, ar kazkokiais daiktais. Tokia atsigrezus i save busi.
QUOTE(Pavasario saulė @ 2016 03 07, 00:31)
Bet trauksiu su waitu, taip, kad priimk su didziule doze druskos- mano waitas, kai uzsimano, rodo valandas
keturi pentakliai- sakyciau nenoresi kazkuo dalintis su kitais- ar informacija, ar kazkokiais daiktais. Tokia atsigrezus i save busi.
Ryt planuoju issiaiskint brudnus reikalus su vienu zmogu.. galvoju tinkama diena ar ne.
Kaip sakai reikia man issiaiskint bet nepriduot kito zmogaus is kur gavau info. Manau kazka panasaus kaip sakai. Ir turima info pateikt ir kazkaip per save o ne tekst kas kaip.
Ydomu kaip man seksis
siandie dar spaudimas sukiles, ir sirdis idomiai musasi, jetau kaip as itampos nepernesu negaliu
QUOTE(Irony @ 2016 03 04, 12:54)
Ka, bandysiu kita savaite pas jus grizti
Ar kas naudojat lenormand kortas, uzsisakiau laukiu kol atsius, bet ziuriu informacijos lietuviskai praktiskai nera 😉
Kur visos prapuole?? Liudna
Vyras uzbegdamas uz akiu geliu parveze
po valentino... kad ryt neverkciau pirti ir nerukyciau sudrekusios cigaretes
QUOTE(Ritandra @ 2016 03 07, 19:18)
Kur visos prapuole?? Liudna
po valentino... kad ryt neverkciau pirti ir nerukyciau sudrekusios cigaretes 
Papildyta:
Pastebejau kad megstat uzfuok klausimus , noriu ir as pabandyt,pasakykis kur ryt treciadieni ir ketvirtadieni einu, kaip seksis zinau ir zinau kad verta, o kokia jusu nuomone butu