Simkab, nera to blogo, kas neiseitu i gera

Kur babulkos pasikavojot visos?
O as jau pirma Kaledine dovana gavau va
sampano, likerio ir ferrero dideli rinkini.

QUOTE(Heida @ 2015 12 07, 19:27)

Is kur tie geriai?

Sveikos

Vakar AA antra kart čia gyvenant kviečiau, nu ir tokios paprastos problemos, bet ne sutvarkė/nerado. Yra kam pasiseke kad sutaisytu? Dar vakarykštis meistras Ale pažįstamas, ji žinojau kaip apsauginį, bet sako metai jau šitą darbą dirbu, kaži kokie reikalavimai tokiam darbui?

QUOTE(Heida @ 2015 12 07, 19:27)

Dirba babulkos

Nuo ko cia tokia ankstyva dovana

Bandysiu sestadieni i Romforda vaziuot dovanas pradet pirkt. Bet jauciu zmoniu

Simkab, laikykis

Mes( as,Limcamca,Mainly,Elija,Simkab,Nova) tai jau praejusi sestad kaledinem dovanom pasikeitem
Nova,vaziuok anksciau ryte,kai tik atsidaro pardes,maziau zmoniu buna...O jau kokia 12,jau mases
Simkab
Gal dar verta pabandyt issaugot seima,bet jei matai,akd nieko gero nebus,tai neverta...
Puga,o tai kas ten sugede tau buvo?Mes ir kelis kartus kvietemes tuos AA.Karta turbina nusprogo..BAnde ten kazka ieskot kur pataisyt,bet prie Pezo variklio taip paprastai neprieisi,tai tik su recoveriu namo partempe...Sia vasara prie juros buvom,jau vaziuot namo,o masina rakto neatpazista
Pasirodo iskrito kazkokia mikroschema,kuria ne taip jau ir paprasta is to rakto istraukt
Dar karta sunus raktus masinoj uztrenke,tai ir kvietem,atvaziavo,atidare masina

Nova,vaziuok anksciau ryte,kai tik atsidaro pardes,maziau zmoniu buna...O jau kokia 12,jau mases

Simkab

Puga,o tai kas ten sugede tau buvo?Mes ir kelis kartus kvietemes tuos AA.Karta turbina nusprogo..BAnde ten kazka ieskot kur pataisyt,bet prie Pezo variklio taip paprastai neprieisi,tai tik su recoveriu namo partempe...Sia vasara prie juros buvom,jau vaziuot namo,o masina rakto neatpazista

Dar karta sunus raktus masinoj uztrenke,tai ir kvietem,atvaziavo,atidare masina

Giega, tu zinai mane
as jau 9 sedesiu Romforde
kolege buvo praejusi sestadieni tai sake baisu kas darosi. Tik nepaklausiau kokiu laiku buvo, tikiuosi ne is pacio ryto
Klausyk, o is kvepaliniu niekas neuzeina
diedas tas

Klausyk, o is kvepaliniu niekas neuzeina

QUOTE(*nova* @ 2015 12 07, 20:34)
O,jau senai nebeateina...Ir nebedirba ten jis jau...
DAr tokia bobelka vis sako,kad turi,bet pas ja kainos dideles...Aisku pigiau nei pardej,bet vistiek nemazos kainos..
QUOTE(giega @ 2015 12 07, 20:38)
O,jau senai nebeateina...Ir nebedirba ten jis jau...
DAr tokia bobelka vis sako,kad turi,bet pas ja kainos dideles...Aisku pigiau nei pardej,bet vistiek nemazos kainos..
Aha zinau ta bobelka. Davei tu man jos numeri. Kad nelabai pas ja ko gero yra. Va tas diedelis tai turejo. MB atsidziaugt negali

QUOTE(Pūga_ @ 2015 12 07, 21:51)
QUOTE(*nova* @ 2015 12 07, 22:20)
Nuo ko cia tokia ankstyva dovana

Bandysiu sestadieni i Romforda vaziuot dovanas pradet pirkt
Ai cia mano buvus bose mane apdovanojo, nors dabar tik siaip is draugiskumo truputi su vaikais padedu.
Mes ir planuojam sestadieni i Romforda

Heida, smagu klausyk, kai seni bosai prisimena
Kelinta jus planuojates ten but? Gal susimatyt pavyks

Kelinta jus planuojates ten but? Gal susimatyt pavyks

Aš gal busiu nepopuliari, bet jei nemiela, tai bėk kuo greiciau , kol jauna, senos tavęs niekam nereikes, o jei namie barniai, patikek, vaikai užaugę irgi ačiū nepasakys. Gyvenk kol laikas, o ne dėl kažko aukokis, gyvenimas tik vienas. Turi ji gyventi dabar! Ir nieko nelaukti. Nėra tam laiko.
Limcamca, aš darbar iki Kalėdų arsiu, kaip jautis, o nuo Kalėdų nuo 24d iki sausio 4 laisva !!!!!
Limcamca, aš darbar iki Kalėdų arsiu, kaip jautis, o nuo Kalėdų nuo 24d iki sausio 4 laisva !!!!!

QUOTE(*nova* @ 2015 12 07, 22:47)
Na zinai mes megstam pamiegot, be 11 is lovos nepakilsim

Papildyta:
Mainly, kaip tau suknele, patiko?