Heida, as iki 11 jau viska busiu aplekus

QUOTE(giega @ 2015 12 07, 20:29)
...
Puga,o tai kas ten sugede tau buvo?Mes ir kelis kartus kvietemes tuos AA.Karta turbina nusprogo..BAnde ten kazka ieskot kur pataisyt,bet prie Pezo variklio taip paprastai neprieisi,tai tik su recoveriu namo partempe...Sia vasara prie juros buvom,jau vaziuot namo,o masina rakto neatpazista
Pasirodo iskrito kazkokia mikroschema,kuria ne taip jau ir paprasta is to rakto istraukt
Dar karta sunus raktus masinoj uztrenke,tai ir kvietem,atvaziavo,atidare masina
Puga,o tai kas ten sugede tau buvo?Mes ir kelis kartus kvietemes tuos AA.Karta turbina nusprogo..BAnde ten kazka ieskot kur pataisyt,bet prie Pezo variklio taip paprastai neprieisi,tai tik su recoveriu namo partempe...Sia vasara prie juros buvom,jau vaziuot namo,o masina rakto neatpazista

Dar karta sunus raktus masinoj uztrenke,tai ir kvietem,atvaziavo,atidare masina

Prieš kokis 7m tai kai dar fiesta turėjau, tai laidas nedasijunge į akuma gerai, neuzsivede, ir nerado gedimo, tempė į garažą, o vakar stabdžio kažkas užsikirto, kadangi pas mane automatinė tai nesivede ir, nutempė į garažą, mano meistrai per 15min sutvarkė, kol AA vakar valanda problemos ieškojo, o aš salau naktį lauke

Simkab aš su Mainly sutinku, nesueina keliai tai kam draskytis...
Labas rytas, zadintuvas galvojau subludijo ir skamba vidury nakties
Zinau kad cia kepeju nelabai yra, bet paklausiu, gal kuri netycia yra atradusi angliskus miltus kurie atitiktu lietuviskus Extra? Man kolkas nepavyko rast nieko panasaus nors bandau ir bandau.

Zinau kad cia kepeju nelabai yra, bet paklausiu, gal kuri netycia yra atradusi angliskus miltus kurie atitiktu lietuviskus Extra? Man kolkas nepavyko rast nieko panasaus nors bandau ir bandau.
QUOTE(Heida @ 2015 12 07, 21:03)
Na zinai mes megstam pamiegot, be 11 is lovos nepakilsim
tai Romforde apie pietus busim.
Papildyta:
Mainly, kaip tau suknele, patiko?

Papildyta:
Mainly, kaip tau suknele, patiko?
Nepatiko, supakuota gražinimui. Antroji suknele vakar irgi atvažiavo, bet taip toli nuo realybes foto, nei modelis, nei medžiaga net nepanasu ...ebay...'ko norėt, tai irgi parašiau, kad gražinti noriu, tai pasiūlė atiduoti babkes ir suknele pasilikti kaip kompensacija, tai dar gerai kad patys supranta, kad mano laikas brangus ir neturiu kada po pastus lakstyti...

Labas rytas.

QUOTE(Mainly @ 2015 12 08, 11:14)
Nepatiko, supakuota gražinimui. Antroji suknele vakar irgi atvažiavo, bet taip toli nuo realybes foto, nei modelis, nei medžiaga net nepanasu ...ebay...'ko norėt, tai irgi parašiau, kad gražinti noriu, tai pasiūlė atiduoti babkes ir suknele pasilikti kaip kompensacija, tai dar gerai kad patys supranta, kad mano laikas brangus ir neturiu kada po pastus lakstyti...
ne pačios geriausios nuotaikos jiems vakar pavyko su manim kalbėt.
Labas rytas.

Labas rytas.

Labas rytas visom.
Prieskaledinio darbo negaliu atsiginti.Jau net akyse tamsu.Vakar pripakavau dovanas,kurias pripirkau sekmadieni,nuslavus puse Brent Crosso ir TK Max.Su tom suknelem taip ir buna,jeigu kokia nezinoma firma,tai buna Sssssss.Panos,man reikia valytojos.Gal zinot kas siaures Londona tvarko?Trim val penktadieniui.Nesu savaja patenkinta,taip kad po nauju noreciau kitos.
Simkab,nesiklijuoja jums ir nereikia.Per prievarta mielas nebusi.Mano mama laike teva laike,gyveno istisai ant nervu,kol nepagydoma liga gavo.Po siai dienai gailisi kad taikesi.Zodziu.....
Labas,
Kažkokia panika šiandien visiems.
Pas mano vaikį koncertas Chanuka šventės proga, bus įdomu pamatyti, nes nesu mačiusi žydų tradicijų gyvai.
AA recovery nesame turėję (nors šiaip turim abiem mašinom), nes esu skaičiusi, kad nelabai jie geri.
Aš visada perku self raising ir viskas.
Taigi ebay tik pardavėjų platforma. Kad jau ebay, tai nereiškia, kad š.. niekam tikęs. Gal kokia kinietiška sukne, no name buvai išsirinkus? Šitų tai jau aš atsisveikinau su visam
Siaubas
Kažkokia panika šiandien visiems.

Pas mano vaikį koncertas Chanuka šventės proga, bus įdomu pamatyti, nes nesu mačiusi žydų tradicijų gyvai.
AA recovery nesame turėję (nors šiaip turim abiem mašinom), nes esu skaičiusi, kad nelabai jie geri.
QUOTE(Heida @ 2015 12 08, 08:05)
Aš visada perku self raising ir viskas.
QUOTE(Mainly @ 2015 12 08, 08:14)
ne pačios geriausios nuotaikos jiems vakar pavyko su manim kalbėt.
Labas rytas.

Labas rytas.

Taigi ebay tik pardavėjų platforma. Kad jau ebay, tai nereiškia, kad š.. niekam tikęs. Gal kokia kinietiška sukne, no name buvai išsirinkus? Šitų tai jau aš atsisveikinau su visam

QUOTE(Heida @ 2015 12 08, 09:32)
Siaubas

Panos help!! Gal žinot patikimus vežėjus kurie artimiausiu metu į Šiaulius vežtų siuntas???

LAbukas
Transpaule
Jie klaipedieciai,i Kauna tai 100% veza,o i kitus miestus nezinau,reiktu pasiklaust 
As su jais jau beveik 10m draugauju
Nuotraukos tai kraupios
FB kazkur panasus rinkinukas vaiksciojo...
Na tas AA mums visai neiko-paslauga suteike...Aisku laukem irgi apie gera valanda,nu bet ne mes veini gi suluzom...
PAsirodo as 2 men be draudimo vazinejau
Jau MB kaip iskoliojo draudimo kompanija
Tie draudima nueme nuo mano masinos,o paliko ant parduodamo Galaxio
Ir tepasake-Sorry
Tai MB rekt pradejo-o jei rimtai butu kokia avarija ar kas,tai ir tik Sorry butu
QUOTE(gotte @ 2015 12 08, 11:19)
Panos help!! Gal žinot patikimus vežėjus kurie artimiausiu metu į Šiaulius vežtų siuntas??? 

Transpaule

As su jais jau beveik 10m draugauju

Nuotraukos tai kraupios

Na tas AA mums visai neiko-paslauga suteike...Aisku laukem irgi apie gera valanda,nu bet ne mes veini gi suluzom...
PAsirodo as 2 men be draudimo vazinejau

GOTTE, nu mes i šiauliečiai, bet kaip žinia su kroviniais dirbam. Galim ir tašę prigriebti, bet skaičiuojam kg ir turės pasiimti iš sandėlio Pramonės g.
GIEGA, eik tu sau
ir dar gerai, kad policija nesustabdė, taigi ir mašiną paimtų ir baudos balų gautum
Aš vakar čiut nuo kėdės irgi nenuvirtau. Mūsų mašinai, renew insurancą paskaičiavo 1600
kai mes už darbinę mašiną su visais liability, CMR, cargo insurancais mokam mažiau
O čia už mažą forduką

GIEGA, eik tu sau

Aš vakar čiut nuo kėdės irgi nenuvirtau. Mūsų mašinai, renew insurancą paskaičiavo 1600

Sveikos
Gerai kad as masinos neturiu. Nei islaidu, nei galvos skausmo
Giega, lagaminas i LT jau suruostas stovi kampe

Gerai kad as masinos neturiu. Nei islaidu, nei galvos skausmo

Giega, lagaminas i LT jau suruostas stovi kampe

QUOTE(Limcamca @ 2015 12 08, 12:31)
GIEGA, eik tu sau

Butent

O del tu draudimu,tai reikia kas metus 2 keist draudimo kompanija...Nes jie taaaip kainas uzkelai

QUOTE(*nova* @ 2015 12 08, 14:27)
Oi ne

I kelione tik dovanos suruostos,nors dar galvoju tu celebrate saldainiu deze nupirksiu.O rubu net nepersimatavus,gal isaugus

https://scontent-lhr...amp;oe=56DEAD38
Nei is sio,nei is to pradejo plastaka skaudet