Įkraunama...
Įkraunama...

Londonas ir londonietės smagiai laukia Kalėdų

QUOTE(Limcamca @ 2015 12 06, 19:42)
Mes esam tureje Ikea egle, tikrai gera buvo  thumbup.gif
Giega, puosk kuria nors viena spalva, pvz melyna, zydra arba raudona. Turetu buti grazu.

Ai,reik tada visus zaisliukus naujus pirkt biggrin.gif
Atsakyti
Su vyru galvoj jau atskirai gyvent... Nes kazkaip va nebe labai gaunas sugyvent. As gal ant senatves bjauri palikau... So...noriu šventes perkelti kitiem metam, bet neišeis jauciu... Mergos va puosia Namus pacios, man jokio nori ner.. Jauciu kaip papuos biggrin.gif
QUOTE(giega @ 2015 12 06, 18:56)
Ai,reik tada visus zaisliukus naujus pirkt biggrin.gif

doh.gif
Atsakyti
Simkab, nu tai kas dabar nutiko? Tokia grazi seimyna, dukras dvi auginate... console.gif

Man teks naujus zaisliukus pirkt naujai eglutei. Mazute ji pas mus bus, bet tikra biggrin.gif
Atsakyti
labas vakaras, londoniukes!! smagu, kad sauniai pasibuvote, as prizadu buti gera mergaite ir kitamet sudalyvauti tikrai! (o tai reiskia, jog reikia mesti ta su.... restorana, ir apskritai, man reikia spyrio I sikna).
Giega, fantastiskos eglutes! bendrai atrodai nuostabi zmona ir mama, na, toki ispudi is tu keliu menesio bendravimo susidariau.
Gotte, saunus katikas! bendrai-as uz gyvuniukus, pati labai dziaugiuosi savo katuku. tiesa, pas mus jis paprastas misrunas, bet jau meeeeiiiiles kiek rodo-nai nai nai!
Atsakyti
Labas rytas.
Pas mane su eglute tas pats variantas kai pas Giega, treti metai vienodai atrodo, o ir dar toj pacioj vietoj biggrin.gif Vis pasizadu, kad kitais metais tai jau......

Simkab na susibaret, viskas nebemiela, dar visus senus griekus prisiminei, neskubek, issidraskyt lengviausia, bet ar po to bus lengva, pakalbekit ir issiaiskintik ka kiekvienas turetumet daryt kitaip, kur kiekvienam labiausiai skauda.

Ceroc, gali duoti jau viena naujametini pazada, " kitais metais dirbsiu maziau " smile.gif parodyk katina.
Atsakyti
Labas rytas! Po audringo savaitgalio,- i darba, dvi sunkios savaites laukia! Labai sunkios... O paskui 10 dienų atostogų!!!!!! Laukiu iki nebegalėjimo! Pati sau pavydžiu smile.gif
Papildyta:
Geros dienos visoms! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 12 07, 08:07)
Labas rytas.
Pas mane su eglute tas pats variantas kai pas Giega, treti metai vienodai atrodo, o ir dar toj pacioj vietoj  biggrin.gif  Vis pasizadu, kad kitais metais tai jau......

Simkab na susibaret, viskas nebemiela, dar visus senus griekus prisiminei, neskubek, issidraskyt lengviausia, bet ar po to bus lengva, pakalbekit ir issiaiskintik ka kiekvienas turetumet daryt kitaip, kur kiekvienam labiausiai skauda.

Ceroc, gali duoti jau viena naujametini pazada, " kitais metais dirbsiu maziau "  smile.gif  parodyk katina.

Tai kad nebemiela jau seniai. Jau siandien nebemiegojo namie... Smagios sventes nusimato. Sorry , kad as CIA taip. Ai kaip nors. Geros dieneles merginos
Atsakyti
Oi je, atostogos yra labai gerai. Iki pat Kalėdų atostogausi?

Nesuprantu, kaip man šiandien protas susišvietė, kad yra labai šalta. Apsivilkau storiausią megztinį ir dabar net pakvėpuot negaliu koks karštis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simkab @ 2015 12 07, 11:15)
Tai kad nebemiela jau seniai. Jau siandien nebemiegojo namie... Smagios sventes nusimato. Sorry , kad as CIA taip. Ai kaip nors. Geros dieneles merginos

o jergau, Simkab... ir niekaip neina issiaiskinti? verysad.gif mes kai apsizodziuojam tai as vis prisimenu, kaip labai as ji vestuviu diena mylejau, ir viskas ok wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simkab @ 2015 12 07, 10:15)

Nesmagu. O, kur jis gali miegoti? Pas draugus?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 12 07, 11:09)
Nesmagu. O, kur jis gali miegoti? Pas draugus?

Nezinau, rodė kažką vakar lyg kazkoki kambari rado... Ai nezinau... Gal pas kokia merga smile.gif gal pas draugu..
Atsakyti
QUOTE(simkab @ 2015 12 07, 14:14)
Nezinau, rodė kažką vakar lyg kazkoki kambari rado... Ai nezinau... Gal pas kokia merga smile.gif gal pas draugu..

Vaje, tai cia pas jus jau rimta. As tai prastas psichologas, nieko gudriai pasakyt nemoku, bet jei jau meiles nebera, tai kankintis neverta. Liudna labai kai griuna seima, na bet buna ir taip, laikykis Simkab console.gif
Atsakyti