Įkraunama...
Įkraunama...

Londonas ir londonietės smagiai laukia Kalėdų

QUOTE(*nova* @ 2015 12 23, 16:03)

Ka cia rodei?

Lotuliuk,grazus amariliai bigsmile.gif Man jos tokios ziemines geles bigsmile.gif

Limcamca,va rase,kad i pardes ieit neimanoma,drauge skambina,kad baisu kas daros,o as East hamo Sainsbury be jokiu stumdymusi,be jokiu paniku graziai apsipirkau mirksiukas.gif Taip,kasos visos dirba,bet kaip priejau,tai pries mane esanciai jau skaiciavo,kai man pradejo skaiciuot,uz manes kazkas atsistojo..Vnz be jokiu pykciu ir nervu biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad gal 80 % East hamo gyventuju Kaledu nesvencia , tai ir parduotuvese grusciu nera hihihi.gif As siandien parduotuvej nebuvau, nezinau kas darosi pas mus, bet teks jauciu iki lietuviskos pardes vaziuot, MB nori darytis silkes pataluos, o tam reikalui nera silkes namie.
Atsakyti
Giega, nieko nerodziau mirksiukas.gif is darbo rasiau, du kartus tas pats postas issisiunte doh.gif

Heida, drinks_cheers.gif ta pati norejau rasyt del East Hamo gyventoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2015 12 23, 19:34)
Giega, nieko nerodziau  mirksiukas.gif  is darbo rasiau, du kartus tas pats postas issisiunte  doh.gif 

Heida,  drinks_cheers.gif  ta pati norejau rasyt del East Hamo gyventoju  biggrin.gif

As tai uzsisakiau maista i namus,nes neturesiu laiko stoveti eilese pries naujus.
Atsakyti
Naujiems tai svarbiausia sampano kad nepritruktu, o maistas tai jau baike irnesakyk.gif
Atsakyti
Mes likucius damusem Aldi, pakankamai greitai. Vsio viskas ready. Namus prasiurbiu, pati pasigrazint, ryt lieka maistas ir stalas. Smaaagu wub.gif
Is temos visos Londone liekat? Na, I.Elija tai zinau, kad LT.
Atsakyti
Normaliai tu svencianciu Kaledas tam East hame cool.gif Rinkites mazesnes pardes ir nebus minios zmoniu mirksiukas.gif

Per Kucias namie,per Kaledas isvarom i Swindona.Siokia diena apie 2h vaziavimo,bet manau per Kaledas gatves bus potuscios,tai greiciau nuleksim mirksiukas.gif Vesiuos avies koja-jau uzmarinavau.Tik galvoju kaip cia protingiau padaryt g.gif Veztis ir kept ten,bet drauge keps kalakuta,orkaite bus uzimta,o ir lauk,kol 2h iskeps...Iskept namie,kol nusivesiu,atsals...Gal kokia valanda namie pakept,o paskui pas ja pabaigt g.gif

Einu pakuot dovanu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 12 23, 21:54)
Normaliai tu svencianciu Kaledas tam East hame cool.gif Rinkites mazesnes pardes ir nebus minios zmoniu mirksiukas.gif

Per Kucias namie,per Kaledas isvarom i Swindona.Siokia diena apie 2h vaziavimo,bet manau per Kaledas gatves bus potuscios,tai greiciau nuleksim mirksiukas.gif Vesiuos avies koja-jau uzmarinavau.Tik galvoju kaip cia protingiau padaryt g.gif Veztis ir kept ten,bet drauge keps kalakuta,orkaite bus uzimta,o ir lauk,kol 2h iskeps...Iskept namie,kol nusivesiu,atsals...Gal kokia valanda namie pakept,o paskui pas ja pabaigt g.gif

Einu pakuot dovanu cool.gif

As tai orkaiteje sudedu trim aukstais ir paskui juos keiciu.Viskas iskepa vienu metu ir buna keli karsti.Tokia koja gi vistiek dengi folga,tai ir dek ant orkaites dugno.Issunta buna super.
Atsakyti
As i savo orkaite,net ir noredama dvieju dideliu patiekalu nuikisciau lotuliukas.gif Maza mano orkaite...O kokia pas drauge,ne nepamenu...Bet vistiek atvaziavus i svecius jau ir noris sest prie stalo,o ne dar kepimais uzsiimt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 12 23, 20:06)
Mes likucius damusem Aldi, pakankamai greitai. Vsio viskas ready. Namus prasiurbiu, pati pasigrazint, ryt lieka maistas ir stalas. Smaaagu  wub.gif
Is temos visos Londone liekat? Na, I.Elija tai zinau, kad LT.

Padariau morku uzpila ir grybu uzpila silkei.Uzmarinavau lasisa.Uzsudziau skumbre.Iskepiau burokus.Rytoj iskepsiu stinta ir bus viskas.Nenoriu daug maisto ir tu dideliu valgymu.
Atsakyti
Man atrodo kad as kepto buroko nesu valgiusi g.gif

Mane tai erzina kad vienu metu reikia paruost maista ir kucioms, ir kaledoms, labai jau skirtingi reikalai.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 12 23, 22:48)
Man atrodo kad as kepto buroko nesu valgiusi  g.gif

Mane tai erzina kad vienu metu reikia paruost maista ir kucioms, ir kaledoms, labai jau skirtingi reikalai.

Suviniok i folga ir uzpilk aliejaus biski ir i orkaite.Superiniai burokai gaunasi.Paskui nunerk skura ir pirmyn.Super!Rusiskas receptas!
Mama uzmarinavo kalakuta.Nieko daugiau nedarysim.
Atsakyti