Įkraunama...
Įkraunama...

Patėvis

QUOTE(given444 @ 2016 01 06, 22:47)
sutinku su aspyrinu: problema nepasitikejime savimi ir antra puse.
aspyrine, tai niekam nesame dovaneles. man 30++, tagi ne bendraamze.  bigsmile.gif

Nesijauciu nepasitikintis savimi ,man svarbu ar galiu pasitiketi antra puse.... o ten nesutapimai ..
Tai jei jum 30++ rusu kalba turetumet moketi tongue.gif
Del laikinumo, tai jei nera jausmu nera ir igeidziu ,tinka , svarbu kad silta ir sotu mirksiukas.gif
p.s jus nesupykit kad skyrybu nesudedu kartais nepasispaudzia mygtukas ,nerasysit gal neigiamo pazymio ar drausmines nuobaudos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 06 sausio 2016 - 23:16
nemoku.
prasau isverst.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 01 06, 23:47)
p.s. mylimuke, tai tu irgi simpatizuoji aspyrino postams?

aha, manau labai geras poziuris, ir jau turejau progos isitikinti, kad ir praktiskai gerai veikia rolleyes.gif

QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 07, 00:02)
Nesijauciu nepasitikintis savimi ,man svarbu ar galiu pasitiketi antra puse.... o ten nesutapimai ..
Tai jei jum 30++  rusu kalba turetumet moketi  tongue.gif

man dar nera 30, tai prasau bent man isversti cool.gif
o pasitikejimas savimi ir kitais yra labai glaudziai susijes.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 01 06, 23:24)
nemoku.
prasau isverst.

Rusiskai geriau skamba ,,i LT vertimas ne toks dusevnas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2016 01 06, 23:34)
aha, manau labai geras poziuris, ir jau turejau progos isitikinti, kad ir praktiskai gerai veikia  rolleyes.gif
man dar nera 30, tai prasau bent man isversti  cool.gif
o pasitikejimas savimi ir kitais yra labai glaudziai susijes.
isdrysiu papriestaraut kaip susijes pasitikejimas savimi ir kitais .... tai jei kitas zmogus paveda tai ir nera pasitikejimo ...
o tai irase automatini verteja neina isversti ??

Papildyta:
Svarbiausia dalis daviau jai nuoroda i cia .... tegu paskaito kaip zmones masto ax.gif
Gal zmogus pasikeis ir jai lengviau bus surasti ta tikra zmogu ..atsisakyti zalingu iprociu biggrin.gif
Aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 07, 00:44)
Rusiskai geriau skamba ,,i LT vertimas ne toks dusevnas  mirksiukas.gif
Papildyta:
isdrysiu papriestaraut kaip susijes pasitikejimas savimi  ir kitais ....  tai jei kitas zmogus paveda tai ir nera pasitikejimo ...

Papildyta:
Svarbiausia dalis daviau jai nuoroda i cia ....  tegu paskaito kaip zmones masto  ax.gif
Gal zmogus pasikeis ir jai lengviau bus surasti ta tikra zmogu ..atsisakyti zalingu iprociu  biggrin.gif
Aciu uz palaikyma  4u.gif

jeigu jai gerai, kodel turetu keistis ji? jus keiskites, arba pats viduje, arba kito, tinkamesnio zmogaus ieskokites.
purvinai pasielget, isviesinot ir dar jai parodet.
ir kam tada buti su zmogum, kuris pavede? nugi nebukit ir viskas.
Atsakyti
Verčiu posakį NEPONIATNA I NEACIUTYMA ,Nesuprantama ir nepajaučiama.
Ir labai linksma skaityti didelių berniukų verkšlenimus. ax.gif
Ačiū, vis pralinksminot šaltą žiemos dieną 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 sausio 2016 - 07:15
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 06, 23:44)
Rusiskai geriau skamba ,,i LT vertimas ne toks dusevnas  mirksiukas.gif
Papildyta:
isdrysiu papriestaraut kaip susijes pasitikejimas savimi  ir kitais ....  tai jei kitas zmogus paveda tai ir nera pasitikejimo ...

Papildyta:
Svarbiausia dalis daviau jai nuoroda i cia ....  tegu paskaito kaip zmones masto  ax.gif
Gal zmogus pasikeis ir jai lengviau bus surasti ta tikra zmogu ..atsisakyti zalingu iprociu  biggrin.gif
Aciu uz palaikyma  4u.gif

oho.. Cia jau elgiesi kaip brudas. Kokia tu teise turi mokyt kita zmogu?! Kiekvienas gyvena kaip moka, kaip iseina - netiko, tai issikyret.. Visai neaisku, ka ji apie tave mano - vien tavo geros nuomones apie save neuztenka.
Labiausiai moteris nervina, kai koks nors kvailas zasinas, su kuriuo neimanoma gyventi, kuris pats nieko vertas, "pamoko" kaip kitas gyventi turiu biggrin.gif
Atsakyti
arbuze, tau ner 30? bernui tai tolygu buti 15meciu pagal moters prota. bigsmile.gif bye bye, iki uzaugimo.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 01 07, 07:14)
Verčiu posakį NEPONIATNA I NEACIUTYMA  ,Nesuprantama ir nepajaučiama.
Ir labai linksma skaityti didelių berniukų verkšlenimus. ax.gif
Ačiū, vis pralinksminot šaltą žiemos dieną 4u.gif

Prasom ,ne ta isvertet ...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 01 06, 23:24)
nemoku.
prasau isverst.

Kur tas postas? Atnešk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2016 01 07, 08:42)
oho.. Cia jau elgiesi kaip brudas. Kokia tu teise turi mokyt kita zmogu?! Kiekvienas gyvena kaip moka, kaip iseina - netiko, tai issikyret.. Visai neaisku, ka ji apie tave mano - vien tavo geros nuomones apie save neuztenka.
  Labiausiai moteris nervina, kai koks nors kvailas zasinas, su kuriuo neimanoma gyventi, kuris pats nieko vertas, "pamoko" kaip kitas gyventi turiu biggrin.gif
Tai kad ne viska isviesinau ax.gif

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2016 01 07, 08:51)
arbuze, tau ner 30? bernui tai tolygu buti 15meciu pagal moters prota.  bigsmile.gif bye bye, iki uzaugimo.... rolleyes.gif

Taip ne 30 ir ne 15 lotuliukas.gif rusu kalba mokinkites o tai gal rusu graziu augalotu paduos nesusisnekesit ir mokesit tik viena zodi sa....t jokios romantikos
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2016 01 07, 08:42)

Nesutinku. O kas išmatavo kuris iš jų žąsinas ar kuri žąsis?
Atsakyti