Įkraunama...
Įkraunama...

Patėvis

QUOTE(Nastya @ 2016 01 06, 13:26)
Taigi niekas nesneka apie uzdaryma auksiniame narvelyje biggrin.gif Tiesiog nevisus tenkina pastovus antrosios puses kavos gerimai su savo exais, atskiras gimtadieniu sventimas ir t.t. ir t.t. as jau rasiau ka apie tai galvoju. Saunu kai zmones draugiskai issiskiria ir sugeba normaliai bendrauti vaiko klausimais, bet viskam turi buti ribos wink.gif

drinks_cheers.gif ir dar kai pati pripasakojo apie buvusiojo penius. Šiaip, tokią jau tada vertėjo palikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2016 01 06, 14:29)
O kodel tau sunku tai toleruot? Kokios nuostatos neleidzia tau taip elgtis? Kodel manai, jog tai teisingas poziuris? smile.gif

N30... apie ka tu cia?  g.gif
Tai ieina i vaiko auklejima ,dabar vaikas nevertina mamos .drebia postus visokius ,o man belikdavo klausyt . Tie postai tai tecio pasakyta kalba .kai ilga laika nesusitinka viskas gerai o gryzta is po susitikimu viskas akivaizdziai jauciasi ...ir mano pusen taip pat postas buna issaugotas .sunku paaiskint kai susiduri lengviau suprast -viena minejo ,kad reikejo det vaika i vieta ,bet -tam turi mamka pritarti ir imtis kompleksiniu veiksmu ..geriau kai EX nera tada gali daugiau valdyt situacija ,tai yra uz gera elgesi ir dovana ir t.t o dabar ciut ne konkuruot turi su EX kad i (esama objekta) graziai ziuretu. dvi barikadu puses o pats tarp ju

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 06, 14:36)
drinks_cheers.gif ir dar kai pati pripasakojo apie buvusiojo penius. Šiaip, tokią jau tada vertėjo palikti g.gif
Zmogus atsivere kaip draugui ,aisku nesuprasdama kad galiu pasislykstet ja pacia ,skaudu jai prisimint -taip supratau ..... bet kai gimtadieni svencia kartu JOS g.gif nesusiklijuoja
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 06, 14:45)
Zmogus atsivere kaip draugui ,aisku nesuprasdama kad galiu pasislykstet ja pacia  ,skaudu jai prisimint -taip supratau .....  bet kai gimtadieni svencia kartu JOS  g.gif nesusiklijuoja

Aj tai JOS gimtadieni atskirai svencia... doh.gif biggrin.gif As galvojau, kad vaiko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 01 06, 15:00)
Aj tai JOS gimtadieni atskirai svencia...  doh.gif  biggrin.gif As galvojau, kad vaiko.  biggrin.gif

Taip JOS ne vaiko ..... g.gif
Buvau geriem darbam atlikti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 06 sausio 2016 - 15:38
QUOTE(aspYrinas @ 2016 01 06, 14:31)

N30... apie ka tu cia?  g.gif
Papildyta:

Taip, kaip rasau, taip ir teigiu, taip ir galvoju, bei elgiuosi. O as pats tikrai nesu dovanele, ne bet kas galetu su manimi buti, ypac bendraamzes  bigsmile.gif

N 30 ten apie vertima is rusu kalbos ....
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2016 01 06, 13:55)
Na ir ka? Susidarei? Pasiekei savo tiksla? wink.gif Nzn, as ne baba, bet ir man, kaip vyrui toks tavo poziuris i moteri atgrasus. Nieko pagirtino nematau zmogaus uzdaryme kad ir auksiniame narvelyje, ar prirakinime antrankiais prie radiatoriaus. Manau kur kas tikslingiau butu paciam but kur kas geresniam antrai pusei, ko pasekoje ji gal ir nenoretu pati zvalgytis i praeiti, ar i dabartinius gerbejus. O bandymas kontroliuot dar niekam teigiamu rezultatu nedave, jei tavo buvusi drauge butu norejusi, tai ir su tuo kaimynu, kuris pazere savo pastabas, butu galejusi tau ragus istatyt wink.gif

as dabar pagalvojau. sakai, reik but geram padeti ir tt..,kad drauge pati nenoretu zvalgytis i kitus diedus, o neseniai kitur rasei, kad atsibodo buti tokiam, kuris tiktai kitiem gera daro ir save pamirsta?

QUOTE(given444 @ 2016 01 06, 14:19)
jei aspyrinas teigia kaip raso, pavydziu baltai jo draugei (dabartinei.) o ir jo amzius atitiktu manaji.  ax.gif

as manau, jo drauge pati sau pavydi cool.gif

QUOTE(Nastya @ 2016 01 06, 14:46)
Bet jei prasidetu pastovus kavos gerimai, gimtadieniu sventimai (atskiri, nes gi nei vieno antros puses juose nebudavo?) tai tada, bent jau man tai nepatiktu  smile.gif O vaikas cia gali buti tik pretekstas  smile.gif

vat man irgi nepatiktu. vaikas bendras, bet asmeniniai gyvenimai tai jau atskiri. nesuprasciau sventimu tokiu.

QUOTE(Monteverte @ 2016 01 06, 15:36)

cia arbuzo mylimoji apie ex vyro peni pasakojo? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 01 06, 18:02)
cia arbuzo mylimoji apie ex vyro peni pasakojo?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Tai jūs temą ar skaitote? Gi jis aiškiai viską surašė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 06, 19:15)
Tai jūs temą ar skaitote? Gi jis aiškiai viską surašė ax.gif

visu psl tikrai neskaiciau, tik pirma ir paskutinius du , bendram zvilgsniui susidaryt biggrin.gif
Atsakyti
Tai pasakykit jus man, normalu savo gimtadieni svesti tik su ex vyru ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 01 06, 21:23)
Tai pasakykit jus man, normalu savo gimtadieni svesti tik su ex vyru ar ne? biggrin.gif

man tai nelabai rolleyes.gif na nebent abu neturi antruju pusiu ax.gif
Atsakyti
Totali nesamone doh.gif
Atsakyti
sutinku su aspyrinu: problema nepasitikejime savimi ir antra puse.

aspyrine, tai niekam nesame dovaneles. man 30++, tagi ne bendraamze. bigsmile.gif

arbuze mano mielas, man rodos, palikai savo moteri tikrai ne vien del ex. siaip nebuvo tvirti santykiai, ir tiek. truko pagarbos ir kt dalyku. nesutapo vertybes. nebuvot tie "vieninteliai tam periodui" kap sakoma. suejot del buities ir silumos trukumo.
nei ji tavyje mate tvirta vyra, kuris netryscioja del tokiu dalyku kaip vaikas ir exas, nei tu joje matei savo svajoniu mergele, kuri noretu tau tik bulves skusti ar gyventi po cadra. bigsmile.gif

p.s. mylimuke, tai tu irgi simpatizuoji aspyrino postams?

p.p.s tai blyn, kas nors isvers ta arbuzo rusiska posaki? bigsmile.gif biggrin.gif man tikrai 30++. nors del sveiko gyvneimo budo atrodau 20++. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 06 sausio 2016 - 22:52