QUOTE(aspYrinas @ 2016 01 06, 13:55)
Na ir ka? Susidarei? Pasiekei savo tiksla?

Nzn, as ne baba, bet ir man, kaip vyrui toks tavo poziuris i moteri atgrasus. Nieko pagirtino nematau zmogaus uzdaryme kad ir auksiniame narvelyje, ar prirakinime antrankiais prie radiatoriaus. Manau kur kas tikslingiau butu paciam but kur kas geresniam antrai pusei, ko pasekoje ji gal ir nenoretu pati zvalgytis i praeiti, ar i dabartinius gerbejus. O bandymas kontroliuot dar niekam teigiamu rezultatu nedave, jei tavo buvusi drauge butu norejusi, tai ir su tuo kaimynu, kuris pazere savo pastabas, butu galejusi tau ragus istatyt
as dabar pagalvojau. sakai, reik but geram padeti ir tt..,kad drauge pati nenoretu zvalgytis i kitus diedus, o neseniai kitur rasei, kad atsibodo buti tokiam, kuris tiktai kitiem gera daro ir save pamirsta?
QUOTE(given444 @ 2016 01 06, 14:19)
jei aspyrinas teigia kaip raso, pavydziu baltai jo draugei (dabartinei.) o ir jo amzius atitiktu manaji.
as manau, jo drauge pati sau pavydi
QUOTE(Nastya @ 2016 01 06, 14:46)
Bet jei prasidetu pastovus kavos gerimai, gimtadieniu sventimai (atskiri, nes gi nei vieno antros puses juose nebudavo?) tai tada, bent jau man tai nepatiktu

O vaikas cia gali buti tik pretekstas
vat man irgi nepatiktu. vaikas bendras, bet asmeniniai gyvenimai tai jau atskiri. nesuprasciau sventimu tokiu.
QUOTE(Monteverte @ 2016 01 06, 15:36)

ir dar kai pati pripasakojo apie buvusiojo penius. Šiaip, tokią jau tada vertėjo palikti
cia arbuzo mylimoji apie ex vyro peni pasakojo?