Įkraunama...
Įkraunama...

Patėvis

QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 06, 13:23)
smile.gif  uz lietuviu  3  turejau ,prisipazinsiu , bet algebra buvo 5 - tas gyvenime pravercia . Yra kitu savybiu direktoriaut pas save kieme tikrai tai ne rasyba ,valdiskoj istaigoj tas turi itakos.
analizuojat kiek kaidu kas padaro- man juokas ima  lotuliukas.gif
Teisingai reikia ziuret reikalavimus ,jei atvirai as daug ko neparasiau apie situacija uztat interpetaciju cia daug ,i svarbiausia kiekvienas pagal savo laipsni  biggrin.gif
babos  is pradziu kai susitarusios uzpuole -nu toks vaizdas atejo ir pradejo vaikyt visus ,niekas ten nieko nevaike ....
suauges zmogus esu ,cia forumas tikrai nuomones nepakeis- cia tik nuomone apie visus esancius gali susidaryti.

Na ir ka? Susidarei? Pasiekei savo tiksla? wink.gif Nzn, as ne baba, bet ir man, kaip vyrui toks tavo poziuris i moteri atgrasus. Nieko pagirtino nematau zmogaus uzdaryme kad ir auksiniame narvelyje, ar prirakinime antrankiais prie radiatoriaus. Manau kur kas tikslingiau butu paciam but kur kas geresniam antrai pusei, ko pasekoje ji gal ir nenoretu pati zvalgytis i praeiti, ar i dabartinius gerbejus. O bandymas kontroliuot dar niekam teigiamu rezultatu nedave, jei tavo buvusi drauge butu norejusi, tai ir su tuo kaimynu, kuris pazere savo pastabas, butu galejusi tau ragus istatyt wink.gif
Atsakyti
jei aspyrinas teigia kaip raso, pavydziu baltai jo draugei (dabartinei.) o ir jo amzius atitiktu manaji. ax.gif

p.s. translate, please, ta rusiska posaki. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2016 01 06, 12:55)
Nieko pagirtino nematau zmogaus uzdaryme kad ir auksiniame narvelyje, ar prirakinime antrankiais prie radiatoriaus.

Taigi niekas nesneka apie uzdaryma auksiniame narvelyje biggrin.gif Tiesiog nevisus tenkina pastovus antrosios puses kavos gerimai su savo exais, atskiras gimtadieniu sventimas ir t.t. ir t.t. as jau rasiau ka apie tai galvoju. Saunu kai zmones draugiskai issiskiria ir sugeba normaliai bendrauti vaiko klausimais, bet viskam turi buti ribos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 06 sausio 2016 - 13:27
QUOTE(Nastya @ 2016 01 06, 14:26)
Taigi niekas nesneka apie uzdaryma auksiniame narvelyje biggrin.gif Tiesiog nevisus tenkina pastovus antrosios puses kavos gerimai su savo exais, atskiras gimtadieniu sventimas ir t.t. ir t.t. as jau rasiau ka apie tai galvoju. Saunu kai zmones draugiskai issiskiria ir sugeba normaliai bendrauti vaiko klausimais, bet viskam turi buti ribos wink.gif

Na nzn, man tai kvepia dideliu nepasitikejimu savimi ir antraja puse. Todel isivaizduoju, jog taip besielgiantys zmones tikrai noretu apribot savo antrasias puses, kad netycia neatsirastu koks pretekstas nuslyst i kaire. Bet juk tokie dalykai nutinka ne del tu gundytoju, o pagrinde del tu paciu ribotoju kaltes, nes aisku, paprasciau kazko neleist, nei paciam kazka grazaus padaryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2016 01 06, 12:55)
Na ir ka? Susidarei? Pasiekei savo tiksla? wink.gif Nzn, as ne baba, bet ir man, kaip vyrui toks tavo poziuris i moteri atgrasus. Nieko pagirtino nematau zmogaus uzdaryme kad ir auksiniame narvelyje, ar prirakinime antrankiais prie radiatoriaus. Manau kur kas tikslingiau butu paciam but kur kas geresniam antrai pusei, ko pasekoje ji gal ir nenoretu pati zvalgytis i praeiti, ar i dabartinius gerbejus. O bandymas kontroliuot dar niekam teigiamu rezultatu nedave, jei tavo buvusi drauge butu norejusi, tai ir su tuo kaimynu, kuris pazere savo pastabas, butu galejusi tau ragus istatyt wink.gif
Tai as ne apie uzdaryma kazkoki turejau galvoje o apie tai kad reikia pradet auklet vaika ir riboti EX zona ..
ten gaunas moteris ir du jos vyrai vienas dabrtinis o kitas EX ... nera dabartinio atvaziuoja pasisedi EX ... nu as kazkaip vistiek linkstu prie to jei turi jau (kazka termino nesugalvoju ir t.t) gerbk ji ir atsiribok nuo EX ,juk su juo issisikyrei .klausimas pasistoja man -pas mane nera tokiu EX kurios verziasi buna pasedi ,leidziu gimtadienius su jomis ,gano vaikus -tas buvo kai man buvo 25 metai ,tai kokio B... man tai toleruoti ..
Kitas dalykas pats vaikas po susitikimu su EX pripumpuotas neigiamos itakos -mamai priekaistai kad lekstes neplautos -langas nenuvalytas.. o galu gale man po sunkiu gerbuvio darbu -vemia postus nuo kuriu reikia isikibt ir pabegt smile.gif
Tai ir gime klausimas -APIE RIBAS O NE APIE MOKUMA BARSKINIMASI IR DAR .....NEZINAU KA
Nebuvo tinkamo is mamos puses pasiruosimo ar tai buvau kazkelintas eileje kai kaip kuri sake-kad vaikas vel kita babaju pamatys ir vel kazka sakys ...
o ir is EX nelinkejimas gero gal norejimas vel gryzti i prarasta pozicija .

Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2016 01 06, 13:26)
Teisingai.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2016 01 06, 13:38)
Na nzn, man tai kvepia dideliu nepasitikejimu savimi ir antraja puse. Todel isivaizduoju, jog taip besielgiantys zmones tikrai noretu apribot savo antrasias puses, kad netycia neatsirastu koks pretekstas nuslyst i kaire. Bet juk tokie dalykai nutinka ne del tu gundytoju, o pagrinde del tu paciu ribotoju kaltes, nes aisku, paprasciau kazko neleist, nei paciam kazka grazaus padaryt  rolleyes.gif

As visiskai suprantu, kad pas visus tos ribos skirtingos wink.gif
Mano vyras laisvai gali eit su kazkuo gert kavos, per balius sokt su moterimis, atsibuciuot i zandus ar plepet visa vakara su mano draugem jei jis to nori biggrin.gif Galu gale jis pas mane tikrai laisvas zmogus ir as nestradalinu jei 20min grizta veliau ar savaitgali praleidzia tik su savo draugais.
Bet jei prasidetu pastovus kavos gerimai, gimtadieniu sventimai (atskiri, nes gi nei vieno antros puses juose nebudavo?) tai tada, bent jau man tai nepatiktu smile.gif O vaikas cia gali buti tik pretekstas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2016 01 06, 13:38)
Na nzn, man tai kvepia dideliu nepasitikejimu savimi ir antraja puse. Todel isivaizduoju, jog taip besielgiantys zmones tikrai noretu apribot savo antrasias puses, kad netycia neatsirastu koks pretekstas nuslyst i kaire. Bet juk tokie dalykai nutinka ne del tu gundytoju, o pagrinde del tu paciu ribotoju kaltes, nes aisku, paprasciau kazko neleist, nei paciam kazka grazaus padaryt  rolleyes.gif
doh.gif as ten tiek grazaus padariau

Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2016 01 06, 13:46)
As visiskai suprantu, kad pas visus tos ribos skirtingos wink.gif
Mano vyras laisvai gali eit su kazkuo gert kavos, per balius sokt su moterimis, atsibuciuot i zandus ar plepet visa vakara su mano draugem jei jis to nori biggrin.gif Galu gale jis pas mane tikrai laisvas zmogus ir as nestradalinu jei 20min grizta veliau ar savaitgali praleidzia tik su savo draugais.
Bet jei prasidetu pastovus kavos gerimai, gimtadieniu sventimai (atskiri, nes gi nei vieno antros puses juose nebudavo?) tai tada, bent jau man tai nepatiktu  smile.gif O vaikas cia gali buti tik pretekstas  smile.gif

Atsibuciuot -o kai parnes pusleline ir toliau isleisit palakstyt su svetimu kolektyvu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 06 sausio 2016 - 13:53
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 06, 14:44)
Tai as ne apie uzdaryma kazkoki turejau galvoje o apie  tai kad reikia pradet auklet vaika ir riboti EX zona .. 
ten gaunas moteris ir du jos vyrai vienas dabrtinis o kitas EX ...  nera dabartinio atvaziuoja pasisedi EX  ...  nu as kazkaip vistiek linkstu prie to jei turi jau (kazka termino nesugalvoju ir t.t)  gerbk ji ir atsiribok nuo EX ,juk su juo issisikyrei .klausimas pasistoja man -pas mane nera tokiu EX kurios verziasi buna pasedi ,leidziu gimtadienius su jomis ,gano vaikus -tas buvo kai man buvo 25 metai ,tai kokio B... man tai toleruoti ..
Kitas dalykas pats vaikas po susitikimu su EX pripumpuotas neigiamos itakos -mamai priekaistai kad lekstes neplautos -langas nenuvalytas..  o galu gale man po sunkiu gerbuvio darbu -vemia postus nuo kuriu reikia isikibt ir pabegt  smile.gif 
Tai ir gime klausimas -APIE RIBAS O NE APIE MOKUMA BARSKINIMASI IR DAR .....NEZINAU KA
Nebuvo tinkamo is mamos puses pasiruosimo ar tai buvau kazkelintas eileje kai kaip kuri sake-kad vaikas vel kita babaju pamatys ir vel kazka sakys ... 
o ir is EX nelinkejimas gero gal norejimas vel gryzti i prarasta pozicija .
Papildyta:
Teisingai.

Na bet tu suvok. Tu galejai but tik pateviu. Tikras tevas vaikui visada isliks tikru, nes kaip matau jis ne nebando atsiribot nuo savo vaiko, kaip tik stengiasi palaikyt rysius, kas siais laikais net labai girtina yra. Nzn, jei jau istikro jis ta vaika nustatineja pries tave, tai irgi jam garbes nedaro, pralaimet irgi reikia moket, o ne kisti pagalius i ratus, bet kaip ir minejau, paskaicius pirmus tavo komentarus, tu labiau akcentavai tai, kad ka galvoja ir sneka tavo drauges kaimynai, todel naturalu, kad as tai suvokiu kaip ir pagrindine problema, o visos kitos tik pridetines smile.gif
Kitas dalykas, ir daba kalbejai apie nasle, bei pabrezei, jog saunu kad nebus kazkokiu ex, kurie trukdytu tau gyvent, nors net nezinai, ar jei butu tas ex tikrai ir vel bandytu kazka pries tave nustatinet. Mano drauge irgi turi vaika is ankstesnes santuokos ir as tikrai buciau tik uz, kad jos ex atvaziuotu i svecius, bei bandytu sprest su ja problemas susijusias su ju bendru vaiku, ir tai ne todel, kad as pats noriu nuo to atsiribot, bet zinau, koks priesas galiu tapt jos seimai vien jau issakydamas savo pastabas, jau nekalbant apie bandyma padet auklejime.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 06, 14:52)
doh.gif  as ten tiek grazaus padariau

Papildyta:

Atsibuciuot -o kai parnes pusleline ir toliau isleisit palakstyt  su svetimu kolektyvu  lotuliukas.gif

Tai jei daug grazaus padarei, ko cia pergyvent tada? Juk ir vertins tave uz tai, ar manai kad ta moteris tikrai kazkokia besmegene butybe, kuriai tik pamacius dieda kojos pacios skestis pradeda? g.gif
Na nzn, musu draugu tarpe tikrai priimta susitikus su moterim pasibuciuot ir tai tikrai neturi kazkokiu pasleptu poteksciu.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2016 01 06, 13:58)
Na bet tu suvok. Tu galejai but tik pateviu. Tikras tevas vaikui visada isliks tikru, nes kaip matau jis ne nebando atsiribot nuo savo vaiko, kaip tik stengiasi palaikyt rysius, kas siais laikais net labai girtina yra. Nzn, jei jau istikro jis ta vaika nustatineja pries tave, tai irgi jam garbes nedaro, pralaimet irgi reikia moket, o ne kisti pagalius i ratus, bet kaip ir minejau, paskaicius pirmus tavo komentarus, tu labiau akcentavai tai, kad ka galvoja ir sneka tavo drauges kaimynai, todel naturalu, kad as tai suvokiu kaip ir pagrindine problema, o visos kitos tik pridetines smile.gif
Kitas dalykas, ir daba kalbejai apie nasle, bei pabrezei, jog saunu kad nebus kazkokiu ex, kurie trukdytu tau gyvent, nors net nezinai, ar jei butu tas ex tikrai ir vel bandytu kazka pries tave nustatinet. Mano drauge irgi turi vaika is ankstesnes santuokos ir as tikrai buciau tik uz, kad jos ex atvaziuotu i svecius, bei bandytu sprest su ja problemas susijusias su ju bendru vaiku, ir tai ne todel, kad as pats noriu nuo to atsiribot, bet zinau, koks priesas galiu tapt jos seimai vien jau issakydamas savo pastabas, jau nekalbant apie bandyma padet auklejime.
Papildyta:

Tai jei daug grazaus padarei, ko cia pergyvent tada? Juk ir vertins tave uz tai, ar manai kad ta moteris tikrai kazkokia besmegene butybe, kuriai tik pamacius dieda kojos pacios skestis pradeda?  g.gif
Na nzn, musu draugu tarpe tikrai priimta susitikus su moterim pasibuciuot ir tai tikrai neturi kazkokiu pasleptu poteksciu.

Suprantu as ta dalyka kad sunku aukleti ,bet taip kalbi kad noretum kad atvaziuotu -bet kai atvaziuotu gautusi trintis,ir po to galvotum kad geriau tegu nevaziuoja ..
Yra namai ir ju taisykles visiem ,taip sveikintina kad tevas vaika myli .. problema kaip ir sakiau nesupratimas ar nenorejimas suprasti,pozicijos susigrazinimas .
Taip tam vaikui nebusi tikras tevas bet pagarba bent turi buti kaip i vyresni zmogu.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 06, 15:06)
Suprantu as ta dalyka kad sunku aukleti ,bet taip kalbi kad noretum kad atvaziuotu  -bet kai atvaziuotu gautusi trintis,ir po to galvotum kad geriau tegu nevaziuoja ..
Yra namai ir ju taisykles visiem ,taip sveikintina kad tevas vaika myli  .. problema kaip ir sakiau nesupratimas ar nenorejimas suprasti,pozicijos susigrazinimas .
Taip tam vaikui nebusi tikras tevas bet pagarba bent turi buti kaip i vyresni zmogu.

Pagarba privalo but, ne kitaip. Bet kiek supratau, tas tevas juk nesededavo kas vakara pas savo vaika wink.gif Na tarkim karta i savaite, visai normalu, o kad trinties nebutu, galima paciam kokios veiklos susigalvot, kad namie nebut. Nors as visvien laikausi tos nuomones, kad mano manymu sveikuose santykiuose nieko baisaus jei susitinka buve partneriai, pabendrauja. Vien savo draugu susibegimuose tai matau ir niekam del to problemu nekyla, nes visi suvokia, jog yra praeitis ir yra dabartis.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2016 01 06, 14:14)
Pagarba privalo but, ne kitaip. Bet kiek supratau, tas tevas juk nesededavo kas vakara pas savo vaika wink.gif Na tarkim karta i savaite, visai normalu, o kad trinties nebutu, galima paciam kokios veiklos susigalvot, kad namie nebut. Nors as visvien laikausi tos nuomones, kad mano manymu sveikuose santykiuose nieko baisaus jei susitinka buve partneriai, pabendrauja. Vien savo draugu susibegimuose tai matau ir niekam del to problemu nekyla, nes visi suvokia, jog yra praeitis ir yra dabartis.

Nieko blogo ..jei tai toleruoja abi puses ..
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2016 01 06, 13:19)
jei aspyrinas teigia kaip raso, pavydziu baltai jo draugei (dabartinei.) o ir jo amzius atitiktu manaji.  ax.gif

Ten N30 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 06, 15:22)
Nieko blogo ..jei tai toleruoja abi puses ..
Papildyta:

Ten N30  lotuliukas.gif

O kodel tau sunku tai toleruot? Kokios nuostatos neleidzia tau taip elgtis? Kodel manai, jog tai teisingas poziuris? smile.gif

N30... apie ka tu cia? g.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2016 01 06, 14:19)
jei aspyrinas teigia kaip raso, pavydziu baltai jo draugei (dabartinei.) o ir jo amzius atitiktu manaji.  ax.gif

Taip, kaip rasau, taip ir teigiu, taip ir galvoju, bei elgiuosi. O as pats tikrai nesu dovanele, ne bet kas galetu su manimi buti, ypac bendraamzes bigsmile.gif
Atsakyti