QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 06, 14:44)
Tai as ne apie uzdaryma kazkoki turejau galvoje o apie tai kad reikia pradet auklet vaika ir riboti EX zona ..
ten gaunas moteris ir du jos vyrai vienas dabrtinis o kitas EX ... nera dabartinio atvaziuoja pasisedi EX ... nu as kazkaip vistiek linkstu prie to jei turi jau (kazka termino nesugalvoju ir t.t) gerbk ji ir atsiribok nuo EX ,juk su juo issisikyrei .klausimas pasistoja man -pas mane nera tokiu EX kurios verziasi buna pasedi ,leidziu gimtadienius su jomis ,gano vaikus -tas buvo kai man buvo 25 metai ,tai kokio B... man tai toleruoti ..
Kitas dalykas pats vaikas po susitikimu su EX pripumpuotas neigiamos itakos -mamai priekaistai kad lekstes neplautos -langas nenuvalytas.. o galu gale man po sunkiu gerbuvio darbu -vemia postus nuo kuriu reikia isikibt ir pabegt
Tai ir gime klausimas -APIE RIBAS O NE APIE MOKUMA BARSKINIMASI IR DAR .....NEZINAU KA
Nebuvo tinkamo is mamos puses pasiruosimo ar tai buvau kazkelintas eileje kai kaip kuri sake-kad vaikas vel kita babaju pamatys ir vel kazka sakys ...
o ir is EX nelinkejimas gero gal norejimas vel gryzti i prarasta pozicija .
Papildyta:
Teisingai.
Na bet tu suvok. Tu galejai but tik pateviu. Tikras tevas vaikui visada isliks tikru, nes kaip matau jis ne nebando atsiribot nuo savo vaiko, kaip tik stengiasi palaikyt rysius, kas siais laikais net labai girtina yra. Nzn, jei jau istikro jis ta vaika nustatineja pries tave, tai irgi jam garbes nedaro, pralaimet irgi reikia moket, o ne kisti pagalius i ratus, bet kaip ir minejau, paskaicius pirmus tavo komentarus, tu labiau akcentavai tai, kad ka galvoja ir sneka tavo drauges kaimynai, todel naturalu, kad as tai suvokiu kaip ir pagrindine problema, o visos kitos tik pridetines

Kitas dalykas, ir daba kalbejai apie nasle, bei pabrezei, jog saunu kad nebus kazkokiu ex, kurie trukdytu tau gyvent, nors net nezinai, ar jei butu tas ex tikrai ir vel bandytu kazka pries tave nustatinet. Mano drauge irgi turi vaika is ankstesnes santuokos ir as tikrai buciau tik uz, kad jos ex atvaziuotu i svecius, bei bandytu sprest su ja problemas susijusias su ju bendru vaiku, ir tai ne todel, kad as pats noriu nuo to atsiribot, bet zinau, koks priesas galiu tapt jos seimai vien jau issakydamas savo pastabas, jau nekalbant apie bandyma padet auklejime.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 01 06, 14:52)

as ten tiek grazaus padariau
Papildyta:
Atsibuciuot -o kai parnes pusleline ir toliau isleisit palakstyt su svetimu kolektyvu
Tai jei daug grazaus padarei, ko cia pergyvent tada? Juk ir vertins tave uz tai, ar manai kad ta moteris tikrai kazkokia besmegene butybe, kuriai tik pamacius dieda kojos pacios skestis pradeda?
Na nzn, musu draugu tarpe tikrai priimta susitikus su moterim pasibuciuot ir tai tikrai neturi kazkokiu pasleptu poteksciu.