Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Krūva stiprybės balionų, Aist 4u.gif
Atsakyti
Aist- linkiu vilties išsipildymo.. laikykitės.Visa šeima laikykitės. 4u.gif
Atsakyti
Aist,laikykitės 4u.gif Ar buvot pas homeopatą? Jei ne - bandykite,čia šiaudas,bet pasitelkus kantrybę,nes gydymas ilgas,tikrai galima išsikapstyti,aš klausiau savo homeopatės ,tai sako-įmanoma išgydyti ,bet čia ne mėnesių ir net ne metų klausimas,bet tikrai įmanoma pasveikti... console.gif
Atsakyti
Nemiegam, nemiegam, kas dar nebalsavote už nuotraukas - prašom prabalsuoti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Aist stiprybes 4u.gif

Magnuna, ar rytoj dar priimami balsai? ax.gif
Susirasiau balus ant lapo, ir norejau parasyti i az, bet labai nepatogu per telefona blush2.gif ryt is is darbo parasyciau
Atsakyti
Taip, balsavimas vyksta iki rytojaus vakaro. Ryt vakare susumuosiu balsus ir skelbsiu atrinktas nuotraukas ir kartu pradėsime antrą balsavimo etapą, nebent balsų skaičiavimo komisija (aš) nepareis laiku namo, tumet balsavimas prasitęs dar vienai dienai smile.gif
Atsakyti
Balsavimo komisija negali nepareiti laiku, paprasčiausiai neturi tokios teisės umn.gif aggressive.gif biggrin.gif
Atsakyti
Komisija pažada dėti visas pastangas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 08, 21:12)
Taip, balsavimas vyksta iki rytojaus vakaro

Tada gerai, spesiu biggrin.gif

Busy, ar potvynis toli nuo Jusu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 12 08, 12:40)
Zinai 4u.gif Tereikia paklaust saves ir sulaukti atsakymo  ax.gif

verysad.gif
Tada man reikia išvažiuoti į šiaurę ir užsikasti bent metams amžino įšalo žemėj ir sniege.
Atsakyti
Potvynis toli, tikiuosi mūsų gražioji, sraunioji upė nepatvins 4u.gif

Erode, įtariu atsakymą gavai 4u.gif Tau griežtai draudžiama į šiaurę jeigu ką. Tu neturi saugomojo taukinio sluoksnio, pvz kaip aš, sušalsi tongue.gif O jei rimtai, linkiu atrasti ramybę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 08 gruodžio 2015 - 21:24
Komisijos pirmininkas apžiūri balsų skaičiavimo kambarį
user posted image
user posted image
Busy - gerai, kad potvynis toli, tikiuosi ten ir liks 4u.gif
Erode - nevažiuok į šiaurę, šiaurėje mintys sustingsta. O kartais sunkius periodus tiesiog reikia pralaukti laukimo būdu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti