Vėtra ar pavyko padaryti to ryžo katino nuotraukų?
Aist stiprybės tau ir Ignui. Abu laikykitės ir kuo daugiau sveikatos sūnui.
QUOTE(busycat @ 2015 12 08, 22:08)
Potvynis toli, tikiuosi mūsų gražioji, sraunioji upė nepatvins 
Erode, įtariu atsakymą gavai
Tau griežtai draudžiama į šiaurę jeigu ką. Tu neturi saugomojo taukinio sluoksnio, pvz kaip aš, sušalsi
O jei rimtai, linkiu atrasti ramybę
Erode, įtariu atsakymą gavai
Ramybė yra, tiesiog ji man nepatinka.
Ir nežinau kodėl, liūdna ir tuščia.
Gal jūs teisios. Reikia laukti.
Magnuna, ar galiu paklausti - ar gavai balsavimą ? Man rodo žinutę sau atsiųstą.
Erode - gavau žinutę
išsiunčiau tau irgi žinutę
SM vis dar kvailioja tai siunčiant žinutę ir sau atgal gauname 
Busy - pieci kaki labai faini monetoje
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 08, 23:14)
Erode - gavau žinutę
išsiunčiau tau irgi žinutę
SM vis dar kvailioja tai siunčiant žinutę ir sau atgal gauname 
Gavau žinutę, išsiunčiau patikslinimą.
Tikrai, katai labai faini, gal kiek sužmoginti.
Eglę radau nualpusią trečią kartą.
Mažu nebestatyt?
Erode - gal reikia kitą eglę pirkti
gal drąsesnė papuls
QUOTE(Erode @ 2015 12 08, 22:33)
Is dracenos alpimo isvada daryciau, kad tai kartosis. Tvirtinti reiktu prie lubu
QUOTE(Colomba @ 2015 12 08, 23:23)
Aist stiprybės tau ir Ignui. Abu laikykitės ir kuo daugiau sveikatos sūnui.
Nea. Ne tai kad nepavyko foto padaryti, o tai kad per darbus nepavyksta iki mamos nueiti
Ačiū, merginos, už palaikymą.
Zundyte, parašiau Tau į až. ( taip, Tavo rekomenduotas homeopatas paskyrė vaistus, kuriuos vartojam).
Zundyte, parašiau Tau į až. ( taip, Tavo rekomenduotas homeopatas paskyrė vaistus, kuriuos vartojam).
Aist stiprybes ir dar kart stiprybes
Jei iseis vakarop pabalsuosiu, nes SM tiek uzdurnavojes, kad man per telefona jo isvis neduoda skaityt, ismeto arba velniai zin kaip zinutes, arba paraso "Atsiprasome.... ir t.t."
Ziurinejau bilietu, po nauju jie labai pigus, ko gero, kad grysiu namo, nezinau kuriam laikui... naziuresiu, ir tikiuosi nenumus lektuvo kokie nors s baradoj
Jei iseis vakarop pabalsuosiu, nes SM tiek uzdurnavojes, kad man per telefona jo isvis neduoda skaityt, ismeto arba velniai zin kaip zinutes, arba paraso "Atsiprasome.... ir t.t."
Ziurinejau bilietu, po nauju jie labai pigus, ko gero, kad grysiu namo, nezinau kuriam laikui... naziuresiu, ir tikiuosi nenumus lektuvo kokie nors s baradoj
Tik trečią vaje tai dar baisingai gera papuolė! Mūsiškė biski kas ir alpsta į dieną po du tris kartus
Šiandien ryte ėjau į tulika ir įvarė kambarin tik pyst garsas ir girdžiu varo kažkas net prasikasdamas per laminata
žiūriu eglė jau guli visam gražume
Labas rytas
Aist, sveikatos tavo suneliui ir paciai
Komisijos pirmininkas reikiamai atlieka savo pareigas, negalim skustis, saunuolis!
Weronica, kaip sekesi pas dantista?
Man pastaruoju metu daznai tekdavo lankytis del dantu , tai zinokite nebera tokios dideles baimes, kaip is pradziu, aisku nemalonios tos proceduros, bet db. tik vaistus suleidzia ir gali daryti ka nori, bele neskauda.
Sagytes relaksine katyte
busycat smagi moneta!
As irgi popiet, prabalsuociau uz katukus..
Aist, sveikatos tavo suneliui ir paciai
Komisijos pirmininkas reikiamai atlieka savo pareigas, negalim skustis, saunuolis!
Weronica, kaip sekesi pas dantista?
Man pastaruoju metu daznai tekdavo lankytis del dantu , tai zinokite nebera tokios dideles baimes, kaip is pradziu, aisku nemalonios tos proceduros, bet db. tik vaistus suleidzia ir gali daryti ka nori, bele neskauda.
Sagytes relaksine katyte
busycat smagi moneta!
As irgi popiet, prabalsuociau uz katukus..