Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aist stiprybės tau ir Ignui. Abu laikykitės ir kuo daugiau sveikatos sūnui. 4u.gif

Vėtra ar pavyko padaryti to ryžo katino nuotraukų?
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 12 08, 22:08)
Potvynis toli, tikiuosi mūsų gražioji, sraunioji upė nepatvins 4u.gif

Erode, įtariu atsakymą gavai  4u.gif Tau griežtai draudžiama į šiaurę jeigu ką. Tu neturi saugomojo taukinio sluoksnio, pvz kaip aš, sušalsi tongue.gif O jei rimtai, linkiu atrasti ramybę

Ramybė yra, tiesiog ji man nepatinka.
Ir nežinau kodėl, liūdna ir tuščia.

Gal jūs teisios. Reikia laukti.

Magnuna, ar galiu paklausti - ar gavai balsavimą ? Man rodo žinutę sau atsiųstą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 08 gruodžio 2015 - 21:50
O vidinė ramybė visai kas kita nei išorinė drinks_cheers.gif Be linkiu rasti tai ko ieškai 4u.gif

Parodysiu monetą biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Erode - gavau žinutę 4u.gif išsiunčiau tau irgi žinutę smile.gif SM vis dar kvailioja tai siunčiant žinutę ir sau atgal gauname doh.gif
Busy - pieci kaki labai faini monetoje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 08 gruodžio 2015 - 22:15
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 08, 23:14)
Erode - gavau žinutę  4u.gif  išsiunčiau tau irgi žinutę  smile.gif  SM vis dar kvailioja tai siunčiant žinutę ir sau atgal gauname  doh.gif
Busy - pieci kaki labai faini monetoje  thumbup.gif

Gavau žinutę, išsiunčiau patikslinimą.

Tikrai, katai labai faini, gal kiek sužmoginti.

Eglę radau nualpusią trečią kartą.
Mažu nebestatyt? doh.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Erode - gal reikia kitą eglę pirkti g.gif gal drąsesnė papuls biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2015 12 08, 22:33)
Eglę radau nualpusią trečią kartą.
Mažu nebestatyt?  doh.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Is dracenos alpimo isvada daryciau, kad tai kartosis. Tvirtinti reiktu prie lubu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 12 08, 23:23)
Aist stiprybės tau ir Ignui. Abu laikykitės ir kuo daugiau sveikatos sūnui.  4u.gif
Vėtra ar pavyko padaryti to ryžo katino nuotraukų?

Nea. Ne tai kad nepavyko foto padaryti, o tai kad per darbus nepavyksta iki mamos nueiti unsure.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už palaikymą. 4u.gif
Zundyte, parašiau Tau į až. ( taip, Tavo rekomenduotas homeopatas paskyrė vaistus, kuriuos vartojam).
Atsakyti
Aist stiprybes ir dar kart stiprybes 4u.gif
Jei iseis vakarop pabalsuosiu, nes SM tiek uzdurnavojes, kad man per telefona jo isvis neduoda skaityt, ismeto arba velniai zin kaip zinutes, arba paraso "Atsiprasome.... ir t.t." doh.gif
Ziurinejau bilietu, po nauju jie labai pigus, ko gero, kad grysiu namo, nezinau kuriam laikui... naziuresiu, ir tikiuosi nenumus lektuvo kokie nors s baradoj blink.gif
Atsakyti
Tik trečią vaje tai dar baisingai gera papuolė! Mūsiškė biski kas ir alpsta į dieną po du tris kartus smile.gif Šiandien ryte ėjau į tulika ir įvarė kambarin tik pyst garsas ir girdžiu varo kažkas net prasikasdamas per laminata smile.gif žiūriu eglė jau guli visam gražume smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

Aist, sveikatos tavo suneliui ir paciai 4u.gif

Komisijos pirmininkas reikiamai atlieka savo pareigas, negalim skustis, saunuolis! thumbup.gif

Weronica, kaip sekesi pas dantista?
Man pastaruoju metu daznai tekdavo lankytis del dantu , tai zinokite nebera tokios dideles baimes, kaip is pradziu, aisku nemalonios tos proceduros, bet db. tik vaistus suleidzia ir gali daryti ka nori, bele neskauda. ax.gif

Sagytes relaksine katyte wub.gif

busycat smagi moneta! thumbup.gif

As irgi popiet, prabalsuociau uz katukus.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 09 gruodžio 2015 - 06:59