Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Na ir prigąsdinai, Nikuna... rolleyes.gif Ir ką patart nežinau.
Nelogiškai ir paniškai bijau tik vorų, bet kai turi 5 katinus, ne taip jau paprasta su jais susidurti akis į 8 akis smile.gif rolleyes.gif

Zuziuka labai atsipūtusi katė biggrin.gif Jau su Pedru vaikšto vienas aplink kitą - mato potencialius žaidimo draugus. thumbup.gif

O šiandien ryte vietoje Bižū tamsoje ant palangės paglosčiau Matildą. Ta atsitraukė, bet nepabėgo biggrin.gif Išvis pradėjo po visą namą daugiau migruoti, ne tik pas Rut po lova gyvena thumbup.gif
Atsakyti
Matildos pasiekimai thumbup.gif

Atsiprašau, kad išgąsdinau.... ax.gif bet tikrai man sunku.... vyras negali dirbti.... o man vienai.... ech... pratrūkai.... Nieko, tuoj viskas (viduje) susitvarkys ir vėl bus gerai... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 08 gruodžio 2015 - 12:00
QUOTE(Nikuna @ 2015 12 08, 12:29)
turiu bėdų su mažosios dantimis.... ieškau kas ir kur gali padaryti viską su narkoze.... nes ilgai ir brangiai tvarkytą dantį reikia rauti, kitą tokį patį pertaisyti šaknis ir dar įgedo priekinis.... stomatologų bijo, kaip maro.... nuo menkiausio krepštelėjimo šoka iš kėdės.... stomatologas, kuris taisė jos dantis nebeapsiima, nes neįmanoma.... paprašė atsisėsti į kėdę tik parodyti dantis - ją iškart išmušė raudonomis dėmėmis ir nors žinojo, jog nieko netaisys, atsisėdo didelėmis akimis, visa po prakaitu...  cry.gif  kaip jai perduoti savo nebaimę????

mes šiandien su G irgi einam pas dantistą. Žiauriai bijau kad ir mums bus taip kaip tau... O pora dantuku jau gal reiktų pataisyt kad neuzleist. O aš kai pati didelė bailė šioj srity tai eina peklon. Viską atiduočiau kad tik G taip nebijotų.
O ji dar maža, tai sunku susitart, bet pagal jos planą tai viskas gražiai atrodo: abu su tėčiu laikysim ją už rankų, ji atsisės, išsižios ir miegos, ir lauks kol gaus mėlyną plombą biggrin.gif bet aš labai abejoju tokia šios dienos istorijos baigtimi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 12 08, 11:59)
mes šiandien su G irgi einam pas dantistą. Žiauriai bijau kad ir mums bus taip kaip tau... O pora dantuku jau gal reiktų pataisyt kad neuzleist. O aš kai pati didelė bailė šioj srity tai eina peklon. Viską atiduočiau kad tik G taip nebijotų.
O ji dar maža, tai sunku susitart, bet pagal jos planą tai viskas gražiai atrodo: abu su tėčiu laikysim ją už rankų, ji atsisės, išsižios ir miegos,  ir lauks kol gaus mėlyną plombą biggrin.gif bet aš labai abejoju tokia šios dienos istorijos baigtimi doh.gif

svarbiausia pati patikėk, kad taip bus 4u.gif
Atsakyti
Nikuna, susitvarkau, bet mna tai kainuoja daug prakaito laseliu. Pries tvarkyma, stomatologa moz 10 kartu perpseju, kad bijau labai biggrin.gif Jei stomatologas supratingai linkcioja ir sypsosi, itampa sumazeja, jei stomatologas akmeniniu veidu ir gelezinem rankom, zinau kad ten nebegrisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 12 08, 12:29)
turiu bėdų su mažosios dantimis....

Aš irgi baisiai didelė dantistų bijotoja unsure.gif
Ne per seniausiai turėjau rimtesnę procedūrą, tai gydytoja bijojo prie manęs ir liestis, kokia visa įsitempusi ir besidaužančia širdimi atsisėdau doh.gif Tada paprašė sesutės lašiukų padaryti... Kaip jie man patiko rolleyes.gif Taip atpalaidavo, kad vos neužmigau išsižiojus cool.gif
Aš tik tikiuosi, kad ne pirma suaugėlė buvau, kuriai tokių prireikė g.gif Bet aj...
Nežinau, ar vaikams tokių galima, bet gal, jei kokie homeopatiniai.
Atsakyti
Man po sovietinių laikų stomatologų, šiuolaikiniai stomotologai vienas malonumas smile.gif poliklinikoje pas stomatologą jau nepamenu kada bebuvau einu į privačias klinikas tai dar neteko pataikyti kaip Busy rašė ant gydytojo akmeniniu veidu ir geležinėm rankom biggrin.gif su mažais vaikais aišku visai kita istorija.
Weronica - sėkmės tau su G šiandien pas stomatologą 4u.gif
Kai buvau visai spirgas man mama buvo pažadėjusi nupirkti čielą arbūzą jeigu ramiai pas stomatologą sėdėsiu. Tais laikais ar ūzas buvo didis lobis, sėdėjau kaip pelytė ir nė cypt taip to arbūzo norėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 08, 13:49)
Kai buvau visai spirgas man mama buvo pažadėjusi nupirkti čielą arbūzą jeigu ramiai pas stomatologą sėdėsiu. Tais laikais ar ūzas buvo didis lobis, sėdėjau kaip pelytė ir nė cypt taip to arbūzo norėjau  smile.gif

biggrin.gif
Kad tu žinotum kiek aš visko prižadėjau... doh.gif
Atsakyti
Griki mokinuosi tavo relaksaciniu pozu smile.gif
[URL=http://www.part.lt/perziura/4e6b65901d4433d96355638af5d78911296.jpg]user posted image[/URL

Atsakyti
Giliukas geras mokinys wub.gif thumbup.gif

Mums su Rut gerą paslaugą ortodontas atliko - Rut jis patiko, nieko skaudžiai nedarė, pilną burną juokingos košės pridėjo, leido pasirinkti plokštelės spalvas ir t.t. ir pan. tai kai atėjo laikas dantuką paremontuot, visai be panikos pasidavė mūsų odontologei biggrin.gif
Atsakyti
Giliukas jau galima įteikti relaksinių pozų magistro diplomą thumbup.gif
Weronica - įsivaizduoju kad šiais laikais vaikų arbūzais neužganėdinsi 7 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 08, 15:40)
Giliukas jau galima įteikti relaksinių pozų magistro diplomą  thumbup.gif

Na geras mokytojas docentas nobelio premijų lauretas Grikis smile.gif

Weronika man teko imtis psichologinio smurto blush2.gif Ale sėdėjo issiziojus visą laiką smile.gif
Atsakyti