Ekspertams į paštą persiųsiu tuoj info apie problemines nuotraukas, su probleminėm nuotraukom laimėtojas yra aiškus nes yra didelis atotrūkis nuo likusių dviejų nuotraukų
Šponkiuk ačiū
parašiau apie antrą etapą ir neišsisaugojo, o telefonu baksnoti dar kartą
Ekspertams į paštą persiųsiu tuoj info apie problemines nuotraukas, su probleminėm nuotraukom laimėtojas yra aiškus nes yra didelis atotrūkis nuo likusių dviejų nuotraukų
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 09, 09:42)
Šaunuolės darbininkės
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 12 09, 09:43)
dabar isrenkam kiekvieno dalyvio is triju nuotrauku po 1 geriausia ( takmim dalyvis Ainu, is triju foto isrenkam geriausia; dalyvis Bosas, irgi išrenkam 1 is 3, ir taip visiems dalyviams). tada is tu 20 dalyviu renkam jau tas foto kas papuola i kalendoriu
Aš tai buvau supratusi, kad kiekvieno šeimininko rinksim tik vieną uodegą
Vidam, dalyvauja juk katonciai, o ne seimininkai
Aš irgi kaip Vidam busau įsivaizdavus.
Logiškiau būtų jei vieno žmogaus vienas katinas, o ne pvz tarkim jei kas turėtų 6 katinus, jie visi užima 6 mėn. jei už juos nubalsuoja
Na bet aš kai nedalyvauju tai čia tik pastebėjimas iš šalies
Logiškiau būtų jei vieno žmogaus vienas katinas, o ne pvz tarkim jei kas turėtų 6 katinus, jie visi užima 6 mėn. jei už juos nubalsuoja
Na bet aš kai nedalyvauju tai čia tik pastebėjimas iš šalies
QUOTE(Vidam @ 2015 12 09, 09:59)
Šaunuolės darbininkės
Nes dalyvių yra 20, o savininkų žymiai mažiau
Ar rinksim tik katinukus nežiūrėdamos kas kieno?
taisyklese yra limitas, kad vieno seimininko ne daugiau 2 katinai dalyvauja
Gal kažką sumaišiau, bet lig tai Magnuna buvo taip rašiusi
Dabar viskas aišku
Runcelis ir diinka jau papuola, tai iš 18 turėsim išrinkti tik 10, tikrai bus sunku
Dabar viskas aišku
Labas rytas
Magnuna, nusiunčiau tau balsus į el. paštą
Nebus taip jau baisiai sunku, nes ne visos, kad ir gražios, nuotraukos žiūrėsis kalendoriuje dėl kokybės. Čia jau ekspertai tars žodį.
Radau namie ir išgėriau vitaminų nuo tamsos (D3).
Bet Rut vistiek serga
Buvo lyg pasveikusi nuo anginų, bet po visų šaltų lakstymų ir nervų vėl atkrito:( nervinasi, kad atsiskaitymų daug, o savijauta kaip čia pasakius... vėl važiuojam pas gydytoją.
Magnuna, nusiunčiau tau balsus į el. paštą
Nebus taip jau baisiai sunku, nes ne visos, kad ir gražios, nuotraukos žiūrėsis kalendoriuje dėl kokybės. Čia jau ekspertai tars žodį.
Radau namie ir išgėriau vitaminų nuo tamsos (D3).
Bet Rut vistiek serga
Erendira - Rut sveikatos ir kad visi atsiskaitymai sklandžiai praeitų
Erendira apie kalendorių parašė tai ką norėjau pasakyti
Toliau balsavime turėsit galimybę subalsuoti taip kaip norėsite kalendoriuje matyti , ksdangireikės išskirstyti 10 vietų tai 10 nuotraukų reikės skirti balsus nuo 10 iki 1, taigi galėsite balsuoti už po vieną katinėlį nuo žmogaus, galėsite duoti balsus jūsų nuomone kokybiškiausiom nuotraukom, galėsit duoti balsus savo favoritams, žodžiu sureitinguosite nuotraukas taip kaip norėsite
dar pačioje pradžioje kalbėjome jog nuotraukos neturi būti labai buitiškos, kai kurios iš jūsų nesiuntėte nuotraukų nes manėte kad nos nėra pakankamai kokybiškos. Kadangi nuotraukų yra įvairių visom prasmėm tai balsuodamos ir galėsite išsakyti savo nuomonę kokia siztema ir kokios nuotraukos į kalendorių turėtų papulti. Už savo katinėlius kaip ir pirmam etape nebalsuosime.
Asmeniškai aš norėčiau kalendoriaus ir su Busy darytais Norvegijos vaizdais nes tiek Busy, tiek ir Šponkiukas mums dažnai demonstruoja kas tai yra kokybiškos nuotraukos
Erendira apie kalendorių parašė tai ką norėjau pasakyti
Toliau balsavime turėsit galimybę subalsuoti taip kaip norėsite kalendoriuje matyti , ksdangireikės išskirstyti 10 vietų tai 10 nuotraukų reikės skirti balsus nuo 10 iki 1, taigi galėsite balsuoti už po vieną katinėlį nuo žmogaus, galėsite duoti balsus jūsų nuomone kokybiškiausiom nuotraukom, galėsit duoti balsus savo favoritams, žodžiu sureitinguosite nuotraukas taip kaip norėsite
Asmeniškai aš norėčiau kalendoriaus ir su Busy darytais Norvegijos vaizdais nes tiek Busy, tiek ir Šponkiukas mums dažnai demonstruoja kas tai yra kokybiškos nuotraukos
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 09, 10:39)
Jei šiemet patiks rezultatas, tai kitais metais galėsim vėl daryti
O tokių rezultatų nuotraukų kokybėje kaip busy ir Šponkiuko, nesidomint fotografijoje ir turint neblogą fotiką sunku išgauti
Sveikatos Erendiros dukriukui
Viskas aišku dėl balsavimo
gaila kad metai sudaryti ne iš 20 mėn, ir dar gaila kad technologijos ne visagalės
Viskas aišku dėl balsavimo
gaila kad metai sudaryti ne iš 20 mėn, ir dar gaila kad technologijos ne visagalės
QUOTE(Vidam @ 2015 12 09, 10:56)
O tokių rezultatų nuotraukų kokybėje kaip busy ir Šponkiuko, nesidomint fotografijoje ir turint neblogą fotiką sunku išgauti
Man gautųsi nebent turint išmanųjį foto aparatą, kuris pats viską padarytų kaip reikia, prisitaikant prie aplinkybių.
Visiskai neteisa, vakare idesiu pora foto, daryta su 5megapikseliu turinciu senu telefonu, kai apie foto visiskai nesidomejau, foto darytos pries 5 metus. foto bus nekoreguotos. pakoregavus galima tikrai kazka panasau gauti
Man gražios foto gaunasi tik dienos šviejose...o kaip tą dieną pagaut kai dieną darbe, o 5 jau tamsu kaip ši**oj