Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Oi biggrin.gif Ziuresim koks gausis rezultatas, kai musu ideja nuguls ant popieriaus. Nes vienas dalykas kompo langas, kitas dalykas popierius. Plius esu apribota maketuose, stengsiuosi isgauti tinkamiausia varianta. Jei busim visos patenkintos galutiniu rezultatu, tuomet kitais metais leisim sau fantazuoti dar labiau thumbup.gif O siu metu kalendoriui mintis jau yra, beliko sulaukti nugaletoju nuotrauku ir kibti i darba. Maketus derinsiu su komisijos nariais, taigi tai nebus tik vieno zmogaus vizija drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 12 09, 12:11)
Oi biggrin.gif Ziuresim koks gausis rezultatas, kai musu ideja nuguls ant popieriaus. Nes vienas dalykas kompo langas, kitas dalykas popierius. Plius esu apribota maketuose, stengsiuosi isgauti tinkamiausia varianta. Jei busim visos patenkintos galutiniu rezultatu, tuomet kitais metais leisim sau fantazuoti dar labiau thumbup.gif O siu metu kalendoriui mintis jau yra, beliko sulaukti nugaletoju nuotrauku ir kibti i darba. Maketus derinsiu su komisijos nariais, taigi tai nebus tik vieno zmogaus vizija drinks_cheers.gif

Čia ir apie Grikį? biggrin.gif

Aš tik nesu tikra, ar viršelines nuotraukas nesumažintas nusiunčiau, bet jei reiks, atsiųsiu - beje, viršelį irgi reiks išrinkti g.gif
Atsakyti
Rūt sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 12 09, 11:05)
Visiskai neteisa, vakare idesiu pora foto, daryta su 5megapikseliu turinciu senu telefonu, kai apie foto visiskai nesidomejau, foto darytos pries 5 metus. foto bus nekoreguotos. pakoregavus galima tikrai kazka panasau gauti

Tai reiškia aš visai žiopla, nes man nesigauna blush2.gif

QUOTE(Weronica @ 2015 12 09, 11:09)
Man gražios foto gaunasi tik dienos šviejose...o kaip tą dieną pagaut kai dieną darbe, o 5 jau tamsu kaip ši**oj biggrin.gif

Mano kambariai ilgi ir tamsūs, langai į šiaurės vakarus. Tai rudenį ir žiemą visą dieną kaip š...oj. Tai nuotraukos neblogos gaunasi (mano akimis žiūrint) tik ant palangės. Kiba kokius kursus palankyti, gal ten kažką paaiškintų g.gif Nes tikrai norisi ir Nikitos ir gėlių nuotraukų gerų turėti.
Atsakyti
[quote=Magnuna,2015 12 08, 22:19]
Komisijos pirmininkas apžiūri balsų skaičiavimo kambarį

[/quote]

wub.gif su tokiu komisijos pirmininkų, balsavimas bus tikrai skaidrus biggrin.gif

[quote=Erode,2015 12 08, 22:46]
Ramybė yra, tiesiog ji man nepatinka.
Ir nežinau kodėl, liūdna ir tuščia.

[/quote]

.... o nesigautų nors 2 dienom pakeisti aplinka...pvz savaitgalis dviem Druskininkuose (ar pan.) su tuo kuom nori 4u.gif

[quote=busycat,2015 12 08, 22:54]

Parodysiu monetą

[/quote]

jau FB užpavydėjau biggrin.gif Busy ar gavai mano žinutę- pirmadienį dar g.gif

[quote=Erode,2015 12 08, 23:33]

Eglę radau nualpusią trečią kartą.

[/quote]

silpnų nervų eglutė biggrin.gif

[quote=Šponkiukas,2015 12 08, 23:38]
Is dracenos alpimo isvada daryciau, kad tai kartosis. Tvirtinti reiktu prie lubu
[/quote]

...reiks jums parodyti juką...nei verk nei juokis, nei katinus "pakart" mažiai ją sudorojo pilna ta žodžio prasmę- viršunę nukando, lapus padarė draceninius, negana to iškasė visas kriaukles , akmenis...ir žemes(čia buvo 3 sluoksniai biggrin.gif ).

[quote=sagyte,2015 12 09, 07:36]
Tik trečią vaje tai dar baisingai gera papuolė! Mūsiškė biski kas ir alpsta į dieną po du tris kartus smile.gif
[/quote]

...eglutę griežtai puošiu tik Kūčių dieną...šventes atlaiko biggrin.gif

[quote=Weronica,2015 12 09, 10:22]
dantis isiblizginom, pravedė ekskursiją, apdovanojo mano mergą prizais,

[/quote]

nuostabi daktarytė.

[quote=Vidam,2015 12 09, 11:12]

Dabar viskas aišku Runcelis ir diinka jau papuola,
[/quote]
...blyn o diinkos fotkę ir pamiršau nusiųsti biggrin.gif ...gal čia įdėti ?

[quote=Erendira,2015 12 09, 11:25]
Labas rytas 4u.gif

Radau namie ir išgėriau vitaminų nuo tamsos (D3).
Bet Rut vistiek serga
[/quote]

Sveikatos Rut...i pati pasisaugok 4u.gif

[quote=Magnuna,2015 12 09, 11:39]

Asmeniškai aš norėčiau kalendoriaus ir su Busy darytais Norvegijos vaizdais nes tiek Busy, tiek ir Šponkiukas mums dažnai demonstruoja kas tai yra kokybiškos nuotraukos
[/quote]

asmeniškai aš norėčiau matyti Kiarą biggrin.gif wub.gif blush2.gif

[quote=Weronica,2015 12 09, 12:09]
Man gražios foto gaunasi tik dienos šviejose...o kaip tą dieną pagaut kai dieną darbe, o 5 jau tamsu kaip ši**oj
[/quote]
....mano tikriausia tik išgėrus g.gif biggrin.gif blush2.gif , bet rimtai kiek bedėjau čia foto...pagirtos buvo tik tos , kur po "pasisedėjimo lakščiau po kaima su fotiku, ir keliais šliaužiojau ir gulinėjau...MB tyčiojosi, kad nieko nebus.....na tai kokį 30 procentų išbrokijo...bet buvo ir gerųsmile.gif

laba 4u.gif

užkniso šypsenėlės

....taip ir nesupratau, kodėl citatos tokios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 09 gruodžio 2015 - 11:37
QUOTE(diinka @ 2015 12 09, 11:35)
...blyn o diinkos fotkę ir pamiršau nusiųsti  biggrin.gif ...gal čia įdėti ?

lotuliukas.gif tai kad nežinau kuris taviškis paklius, tai tau vieta rezervuota biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Erendira, aisku ir Grikis tame tarpe biggrin.gif

Diinka, gavau, bet sena zinute, matomai del SM durniavimo 4u.gif Sumaisei quote tvarka, uztai ir citavimas gavosi toks biggrin.gif

As fotografuodama labiausiai megstu dienos apsvietima, praktiskai niekada nenaudoju blico, tuomet nuotraukos gaunasi geros, koregavimas minimalus, pasviesint ar patamsint. Tokias vertinu labiausiai. Nors buna, kad uznesa koreguoti viska: ir spalvas ir sviesuma, ryskuma, atskirai objektus. Zodziu zaisti gali be galo be krasto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 09 gruodžio 2015 - 11:45
QUOTE(busycat @ 2015 12 09, 11:42)
koregavimas minimalus, pasviesint ar patamsint. Tokias vertinu labiausiai. Nors buna, kad uznesa koreguoti viska: ir spalvas ir sviesuma, ryskuma, atskirai objektus. Zodziu zaisti gali be galo be krasto biggrin.gif

O su kokia programa koreguoji?
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 12 09, 11:56)
O su kokia programa koreguoji?

Su photoshopu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 12 09, 12:42)

Diinka, gavau, bet sena zinute, matomai del SM durniavimo 4u.gif Sumaisei quote tvarka, uztai ir citavimas gavosi toks biggrin.gif

taip ir nesupratau ar gavai mano dideliiiiiiiiiii Ačiū

lyg ir negėriau biggrin.gif ir dariau kaip visada...ai, gal ne mano dienos
Atsakyti
SM visai kuoktelėjo 4u.gif žinutes gaunu po tris kartus doh.gif vos tik pratrinu dėžutę tuoj vėl užsipildo doh.gif
Diinka - dėk savo nuotraukas į temą, prabalsuosime, gal tikrai tave vjetoj katino į kalendorių išrinksime biggrin.gif
Komisijos pirmininkas tikrai labai padeda balsus skaičiuoti biggrin.gif miega ant lapų su užrašytais balsais ir juos šildo, rūpinasi kad mamka nepervargtų ir reguliariai darytų pertraukas ir tuo tiksluropščiasi mamkai ant kelių tai pat retkarčiais pavraužia tušinuką kad balsai be klaidų būtų surašomi na ir kiekvieną dzingtelėjimą (perspėjimą) kad atėjo žinutė palydi garsiu muuuurmiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 09, 12:39)
Toliau balsavime turėsit galimybę subalsuoti taip kaip norėsite kalendoriuje matyti ,

Ypatingai "Gabiems" tai yra man, turesit labai aiskias nuorodas det kaip balsuot blush2.gif Nes as, tiesa pasakius visai jau susmaisiau blush2.gif

Erendira, perduok Rutukui didziausius linkejimus, kad tik mergaite greiciau pasveiktu unsure.gif
Atsakyti