Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Vėtra tau dabar atrodo painu, o kai sudės nuotraukas ir parašys kaip balsuoti, tai tada tikrai suprasi mirksiukas.gif
Atsakyti
antram etapui bus 20 nuotrauku, kadangi Runciukas ir Diinkos kažkuri foto be konkurso patenka i kalendoriu, tai liks 18 foto
desimciai is ju skirsite balus nuo 10 iki 1.
desimt duodat labiausiai patikusiai , 9 balai antrai vietai ir t.t.
susumavus visu balsus ir bus isrinktos daugiausiai balsu turincios 10 nuotrauku + 2 jau patekusios be konkurso.
tada jau galesime galvot kokia kuriam menesiui dedam.
Atsakyti
Šponkiuk - ačiū 4u.gif labai tiksliai viską parašei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2015 12 09, 13:35)
asmeniškai aš norėčiau matyti Kiarą  biggrin.gif  wub.gif  blush2.gif
....mano tikriausia tik išgėrus  g.gif  biggrin.gif  blush2.gif 

Asmeniskai as tai noreciau matyt STASE IR VASE lotuliukas.gif biggrin.gif lotuliukas.gif

Vidut, aciu 4u.gif tikiuos viska teisingai suprasiu doh.gif
Atsakyti
O man dzin, jei ir nepamatysiu Kiaros ar Boso, pasidarysiu savo nuosava beee.gif biggrin.gif

Diinka, prasom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 09 gruodžio 2015 - 14:13
QUOTE(busycat @ 2015 12 09, 16:08)
O man dzin, jei ir nepamatysiu Kiaros ar Boso, pasidarysiu savo nuosava beee.gif biggrin.gif

Tu itariu ne taip supratai... biggrin.gif bigsmile.gif as noriu ant Virselio, dideliu planu....buitinej aplinkoj, ten kur fotogeniska kaldra su pvz MB koja, Vasia ir Stasia susiglaude...isivaizduojat?
Papildyta:
Man stoga rauna...sergu angina, sedziu apklausoj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 12 09, 15:08)

smile.gif...Kiara, su vėjo 'blaškomais " ūdsais nereali foto biggrin.gif
va va įlindau aš į tas bites ir galvoju, kad būt visai smagu pasidaryti dar ir "savo " kalendorių...gal kitiems metams g.gif katinų užteks, per metus gal nert fotkių prikaupsiu biggrin.gif
Atsakyti
Vėtra, o kas neleidžia pasidaryti plakatų? Dabar spaustuvės gali atspausdinti ką tik nori, nuo mažų kalendoriukų, atvirukų iki plakatų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 12 09, 16:21)
Vėtra, o kas neleidžia pasidaryti plakatų? Dabar spaustuvės gali atspausdinti ką tik nori, nuo mažų kalendoriukų, atvirukų iki plakatų  mirksiukas.gif

Leist tai leidzia...bet kaip smagu pasvajot...ir nieko nedaryt... rolleyes.gif

Kada tas balsavimas? Man jau delnai niezti ax.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 12 09, 15:29)
Leist tai leidzia...bet kaip smagu pasvajot...ir nieko nedaryt... rolleyes.gif

Vėtros atvirumas toks nuginkluojantis ir jaukus biggrin.gif

Vaikei mano faringitas, iki penktadienio leido gydytis be antibiotikų...
Biškį norėčiau persijungt į budėjimo režimą, kur niekas neserga, (vaikai, katinai), nekelia probemų (vaikai) ir neskauda nugaros blink.gif
Atsakyti
Itariu komisijos narys Grikis, paslikas guli tunelyje, skersai visas kojas per tunelio langelius iskises... sitiek balsavimo, deliojimo, pranesimu rasymo biggrin.gif Magnuna, kazkaip tures katineli guosti, masaza pilvui israsyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 12 09, 16:36)
Vėtros atvirumas toks nuginkluojantis ir jaukus  biggrin.gif

bigsmile.gif cia mano sergancios kliedesiai blush2.gif labai smagu, kad toleruojat. Siaip tureciau gult i lova imt biuleteni. Bet tai kiek cia liko iki to penktadienio, pratemsiu...
Atsakyti