Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(busycat @ 2015 12 09, 18:11)
wub.gif  thumbup.gif Giliukas

Idėja pavogta iš interneto platybių biggrin.gif Ale pritaikiau savo nenuoramai biggrin.gif
Atsakyti
Zinau, maciau siryt o gal net vakar biggrin.gif Vistiek fain
Atsakyti
Giliuk,žinoma nebūtina šokinėti ant eglutės ax.gif Bet kas daryti jei nėra jokių kitokių medžių ir labai norisi? mirksiukas.gif
Moliukui irgi kiekvieną dieną aiškinu, kad nereikia tykoti paukštukų,kad jis sotus ir maistuko visada bus, bet vis tiek sėdi po lesykla doh.gif
Atsakyti
Giliuko snukelio išraiška antrojoje forto "kas per nesąmonė" biggrin.gif

Oi, kas nematė Mauriuko "dulkės jūs", radau su snieginiu dublikatu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Nu, nėra žodžių doh.gif Mauro žvilgsnis thumbup.gif .Tikrai gali pasijusti niekingu padaru, kuriam suteikta garbė paduoti maisto ir išvalyti wc dėžutę.

O snieginio dublikato autorius kas?Ar tik ne dukrytė?Nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
Dublikatus visa šeimyna lipdėm smile.gif čia Dyziuzis su dublikatu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 12 09, 18:02)

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Sakyciau net virseliui tinka thumbup.gif
Atsakyti
Kokie gražuoliai ir snieginiai ir Maurius su Dizeliu 4u.gif Kažkoks liūdesys užėjo pamačius... savo mergaičių negaliu žiūrėti nuotraukų verysad.gif

Sagytė labai išraradinga, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Magnuna, atsiųsk vakare man į paštą nuotraukas, jei spėsiu kažką "paspausiu" Nežinau tiksliai kada namo šiandien grįšiu.
Atsakyti
Erendira, kokie prisiminimai... wub.gif
Atsakyti
labas dienas
Busy mane ne taip biski supratai, rasiau tikriausia grysiu, nezinau kokiam laikui, tikrai ne visam ir nezinau tikrai kada, bus pagal aplinkybes, cia irgi pas mane ir ale darba ir koledzas viskas, ten jei gryzt nezinau is ko gyvent... na sakau matysiu kaip mama kaip kas, aisku grysiu kazkuriam laikui, jei blogai pasiliksiu ilgiau , labai noreciau istaikyt kad ant gydymo,taip, kad per Kaledas busiu cia, o jei ka MB paims ne beda, kaip operacija dar nezinau, lauku MB grys is jo paskambinsiu, mintys tai man negeros sukasi ir sukasi ir sukasi, negaliu nieko pakeist, kaip besistengciau
Viskas einu balsuot, esu pikta ant vienos grazuoles is agenturos, kuri kauke ant musu nes isejom 5min anksciau, gazdino, kad i darba nekvies... muset menesines..... doh.gif
Atsakyti
Wow kokie sniegkaciai nuostabūs!
Atsakyti