Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(zundyte @ 2015 12 09, 22:03)
Vėtra ,ar jau mano cepelinų nebepažįsti,a?Čia gi Kolumbo ir Pupsės pilvūzai doh.gif

Kulumba ir Pupse gerai pazystu, ale ka tu te zmogus pazinsi, per sitoki kalna gauro wub.gif Pirma turiu suleist pirstus i juos ir svelniai paminkyt, o tada sakyciau: labas Pupsiau, sveiks Kolumbai bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi nepažinau zundytės pilvūzų blush2.gif kažkaip labai gabaritai skiriasi g.gif
Atsakyti
Taigi balsai susumuoti ir tuoj pradėsiu kelti išrinktas nuotraukas.
Yra vienas klausimėlis - viena iš balsavusių merginų praleido Kruopą ir nedavė balsų, tačiau nuotrauka laimėtoja ir taip yra pakankamai aiški net jeigu daugiausiai balsų surinkusiai nuotraukai duoti 1 balą o antrai pagal balų skaičių nuotraukai duoti 3 balus. Parašiau į AŽ žinutę kad nebuvo skirti balai, bet kadangi visos nekantraujat ir kadangi vistiek kaip bebūtų duoti tie paskutiniai balsai - esmė nepasikeis, gal pridedu daugiausiai surinkusiai nuotraukai 1 balą o mažiau surinkusiai 3 ir keliu nuotraukas?
Atsakyti
Uzrisau raudona bantika Stasiukui, patubdziau prie eglutes ir pasiemiau fotoaparata. O jis nieksas issikrove doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 09, 22:10)
Taigi balsai susumuoti ir tuoj pradėsiu kelti išrinktas nuotraukas.
Yra vienas klausimėlis - viena iš balsavusių merginų praleido Kruopą ir nedavė balsų, tačiau nuotrauka laimėtoja ir taip yra pakankamai aiški net jeigu daugiausiai balsų surinkusiai nuotraukai duoti 1 balą o antrai pagal balų skaičių nuotraukai duoti 3 balus. Parašiau į AŽ žinutę kad nebuvo skirti balai, bet kadangi visos nekantraujat ir kadangi vistiek kaip bebūtų duoti tie paskutiniai balsai - esmė nepasikeis, gal pridedu daugiausiai surinkusiai nuotraukai 1 balą o mažiau surinkusiai 3 ir keliu nuotraukas?

Taip taip, svarbiausia greiciau kelk ax.gif angel_not.gif
Atsakyti
Kad neimtų miegas prašom pasivaišinti mėsytės, kol mamka neišvalė šaldyklio ir ten nesudėjo smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 12 09, 22:14)
Kad neimtų miegas prašom pasivaišinti mėsytės, kol mamka neišvalė šaldyklio ir ten nesudėjo smile.gif

Oho kiek mesytes thumbup.gif Nikita, na Tavim ir rupinas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 12 09, 21:14)

Nikita- mainom tavo mėsytę- į mano cepelinus..A?

Atsakyti
Tik vieną gabaliuką gauna rytais, bet jai užtenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 12 09, 22:19)
Tik vieną gabaliuką gauna rytais, bet jai užtenka  biggrin.gif

O Tu is vakaro ta gabaliuka atitirpini? Nes as tai mielai irgi taip daryciau, bet kada atsisildyt, kai diena darbe bunu g.gif
Atsakyti
Triše, tavo cepelinų man mamka neduos suvalgyti schmoll.gif
Atsakyti
Nikita man mamka neduoda mėsos sad.gif
user posted image
Atsakyti
Vėtra, aš sudedu ant padėkliuko kiekvieną gabaliuką atskirai ir jie sušala, tada sudedu į maišelį , tai jie nesulimpa. Vakarais einant gulti išimu gabaliuką ir padedu į šaldytuvą, ryte būna atitirpusi.

Gyliuk tikrai neduoda mėsytės...tai gal duoda koncervų, aš kai jų nevalgau tai gaunu mėsos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 09 gruodžio 2015 - 20:29