Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(busycat @ 2015 12 11, 21:52)
Bet Kivi, negalima mamkų mušti biggrin.gif

O aš ir nemušu cool.gif O be to, mano letena minkšta, gausis kaip paglostymas biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 12 11, 22:50)
Ko čia lendi su tuo savo fotiku? Gal nori iš letenos gauti?  gun_smilie.gif

lotuliukas.gif Geruliu komentaru priraset, kol manys temelej nebuvo thumbup.gif
Kivis toks Siauliu/Panevezio bandituks biggrin.gif

Siandien vargau su Vosylka. Uzejo meiles priepuolis (siaip jis toks damute pas mane, nerealaus meilumo). Bet esme ta, kad man nutirpo ranka ji laikyt. O kai pabandziau svelniai nustumt, tai neskaudziai krimstelejo i ranka doh.gif Ir toliau sau gulejo...

Staselis pirma karta pamate sniega. Na bent jau as maciau, kad pirma. Tai tupejo ant palanges apakes. Galvele apsnigta, uoste uoste ora...purte galva, laize snaige...
Atsakyti
Wild Pearl - primininkas prašė perduoti, kad balsai gauti ir užskaityti thumbup.gif
Kivukas liūtakailis wub.gif
Atsakyti
Šponkiukas prisižadėjo atsiųsti iki rytojaus 4u.gif
Atsakyti
Tvarkelė - laukiam Šponkiukio 4u.gif
Atsakyti
Niu... mirksiukas.gif Labas rytas 4u.gif

Gal jau Šponkiukas ir Erode prisidavė? Kabėsim dabar visą dieną ,rezultatų lauksim ax.gif Jau taip smalsu blush2.gif

Ale, gi reikia mums paskubėt,kad naujiems metams turėtumėm kalendorių,nes gi dar viršelį reikia išrinkti doh.gif
Atsakyti
Sponkiuk, baik miegot, a ax.gif bigsmile.gif

Zundyte, kad nebutu liudna laukt, idek kokiu savo darbeliu ax.gif Labai jau jie grazus wub.gif
Papildyta:
Nors matai Zundziuk, musu Pirmininkas turbut knarkia susivyniojes i Sekretores kojas....Taip kad graiciau nebus nors tu ka g.gif
Atsakyti
Šponkiukas grįžo 2:40 namo
Atsikeliu ir einu balsuot smile.gif
Papildyta:
prabalsuota
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pirmininkas jau atsikėlė. Erodė irgi atsiuntė savo balsus taigi tuoj įjungsiu PC ir skelbsiu laimėtojus smile.gif
Atsakyti
Pagaliau, Yeeee:) thumbup.gif
Atsakyti
Vėtriuk,tavo pageidavimu-mano darbai ,visus galima pamatyti FB,čia tikrai tiek nesudėsiu blush2.gif ,bet patys mieliausi tai va...

2010m
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Neturiu zodziu kaip grazu rolleyes.gif wub.gif wub.gif wub.gif (ypac 1 ir paskutinis ax.gif )
Atsakyti