Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

2011m

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ačiū Vėtra,Žirgas padovanotas krikšto sūnui 18-os metų proga,tai man taip malonu ,kad jis visiems savo draugams rodo ir giriasi wub.gif

daugiau nebedėsiu šiandien,nes dabar katinų diena bus....,kad nesimaišytų čia tos nuotraukos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 12 gruodžio 2015 - 09:32
QUOTE(zundyte @ 2015 12 12, 10:23)
Vėtriuk,tavo pageidavimu-mano darbai ,visus galima pamatyti FB,čia tikrai tiek nesudėsiu  blush2.gif ,bet patys mieliausi tai va...

wub.gif man su drugeliais koks wub.gif wub.gif
Atsakyti
Net uz sirdies griebia....Kiek darbo, kiek silumos....Labai labai grazu ir jautru 4u.gif 4u.gif 4u.gif Saunuoliuke Tu musu drinks_cheers.gif
Papildyta:
Klausyk, Zudziuk, o paskutinis labai panasus i Keltu kryziu g.gif O ka Tu norejai pasakyti paskutiniam darbeli?
Papildyta:
A, va, o ant dezutes tai mano vardo pirmoji raide ir mergautines pavardes pirmoji raide bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, ir as laukiu laukiu uodeguotuju naujienu... ax.gif ax.gif

QUOTE(zundyte @ 2015 12 12, 09:23)
Vėtriuk,tavo pageidavimu-mano darbai ,visus galima pamatyti FB,čia tikrai tiek nesudėsiu  blush2.gif ,bet patys mieliausi tai va...

ZUNDYTE NEREALUS GROZIS DARBELIU!!! wub.gif

Atsakyti
Na štai ir konkurso pabaiga atėjo biggrin.gif visi dalyviai buvo puikūs, tačiau, deja, netai turi tik 12 mėnesių tad papulti visi niekaip negalėjo.
Primiausia pasveikinkit nugalėtojus clap.gif clap_1.gif clap.gif

Viso II etapo metu lyderio poziciją stabiliai laikė- žavioji Ainu nosytė, tačiau Ainu ant kulnų vis lipo nuostabioji panelė Kiara ir štai finalą abi damos pasiekė kartu. Ainu skelbiu pirmąją kadangi viso balsavimo metu ji lyderiavo smile.gif

Ainu - 136 balsai biggrin.gif
user posted image

Kiara - 136 balsai biggrin.gif
user posted image

gasūs plojimai clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

Atsakyti
Oho, koks netikėtas posukis karsta.gif thumbup.gif Nemaniau, negalvojau, kad būtent ši, einu bučiuot Karos biggrin.gif Ainu sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū ,Wild pearl 4u.gif

Vėtra,dėžutė -mano sesei wub.gif ,o veidrodėlis tai ten su tokia, ale, maža mandala,siuvinėta viena gija per vieną siūlą,ilgai krapščiausi,bet rezultatas man patiko,beje mergaitės ,nė vieno parodyto darbo nebeturiu-visi padovanoti blush2.gif ...reikia dovanos - pati pasidarau ir padovanoju blush2.gif ,namie tik trys mano darbai yra blush2.gif ,o iš viso jų-didesnių ir mažesnių- virš šimto yra blush2.gif

Sveikinu Ainu 4u.gif ,nuo pat pradžių maniau ,kad Ainu pirmu numeriu papuls-jau tokia superinė nuotrauka žaliom akim wub.gif

Kiaros firminis žvilgsnis irgi papuolė wub.gif - sveikiju kuo nuoširdžiausiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 12 gruodžio 2015 - 10:04
Damas džentelmeniškai į priekį praleido Bosas su Kiara pašonėje - 105 balsai biggrin.gif
user posted image

Toliau seka pilkų kailinėlių savininkė Bugi - 97 balsai biggrin.gif
user posted image

Penkta į kalendorių prasmuko Kruopa - 94 balsai smile.gif
user posted image

Ir paskum save atsivedė Grikį - 91 balsas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif dar lovoje vartaus ir jus skaitau mirksiukas.gif
Sveikinu Kiarą- mis nustebęs žvilgsnis 4u.gif
Zundyte, labai labai gražūs darbai thumbup.gif thumbup.gif
Žiūrėkit, merginos, ką naktį pričiupau. Ar tik čia nebus neskaidrumo- pakišos komisijos pirmininkui įrodymas. rolleyes.gif ale mano blondinė, žiūriu, sumaišė valiutą- maišas tai litų doh.gif bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Septintoji į kalendorių patenka antra mūsų temos pilkoji dama Zugi - 88 balsai biggrin.gif
user posted image

Aštuntas kalendoriuje liežuvėlį rodys Kysius - 75 balsai biggrin.gif
user posted image

Devinta į kalendorių patenka Trišė - 71 balas biggrin.gif
user posted image

Dėl dešimtos vietos vyko arši kova, kadangi net trys dalyviai daugiau mažiau vienodai rinko balsus ir per visą balsavimą vienas nuo kito tsilikę buvo vos per kelis balsus. Vienas iš jų paskutiniu momentu spurtavo ir iškovojo paskutinę kalendoriaus vietą. Truputis kantrybės, truputis įtampos kol bus paskelbtas paskutinis laimėtojas, o kol kas primenu mūsų kalendoriaus, taip sakant, garbės svečius:
Mūsu temos metų tėtis, misteris birželis - Runcuncukas thumbup.gif
user posted image

ir ponas gegužės mėnuo - Kipras thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
Kad nervų netampyti skelbiu ir paskutinyjį laimėtoją - įtariu, kad viename bute Šiauliuose skambės pergalės šūksniai - paskutiniu momentu sugebėjęs aplenkti Mažą su Dinute ir Pupsę kalendoriun patenka Stasiukas - 70 balsų biggrin.gif
user posted image
Mažas su Dinute nuo Stasiuko atsiliko surinkę 60 balsų, Pupsė surinko 55 balsus. Kitų dalyvių surinktų balsų nebeminėsiu, kadangi atotrūkis buvo dar didesnis, tik pasakau, kad be balsų neliko niekas, visiems dalyvavusiems konkurse balsuotojos balsų paskyrė 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu nugalėtojus,ir ačiū visoms ,balsavusioms už mano Pupsę 4u.gif
Atsakyti
Tai štai ir baigėsi Kalendorisu konkursas, tačiau dar liko vienas darbas - paskirstyti laimėtojams mėnesius. Prašom siūlyti savo mintis ir idėjas 4u.gif
Komisijos pirmininkas dėkoja visiems dalyvavusiems ir aktyviai balsavusiems, grąžina savo pirmininko įgaliojimus ir ramia sąžine lenda į savo mylimą tunelį žaisti su šniūreliu biggrin.gif
user posted image
user posted image

Zundyte - arbeliai nuostabūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ainu pinigų maišelį pajamčiau prie arbatos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 12 gruodžio 2015 - 10:43