Pas Santa, vietoj buvusios akies guzas, po pietų planuojam pas vet

mergaitės,tai gal kad greičiau būtų ,tegul balsuoja tik papuolusieji,kam koks mėnesis patinka,o tai vėl kol visas sugaudysim kiek laiko truks

O gal išvis be balsavimo galėtume apsieiti. Man tikrai nesvarbu koks mėnuo kliūtų Kruopai ar Grikiui. Gal kuri turit minčių kokiu būdu mėnesius paskirstyti. Pavyzdžiui Trišei dėl juodai baltos spalvos ir Kiarai dėl balto fono gal tiktų žiemos mėnesiai. Dar vieno balsavimo jau nelabai norisi, tuo labiau kad savaitgaliais ne tiek ir daug mūsų lankosi.
Šponkiuk - Santai sveikatos balionukas
Šponkiuk - Santai sveikatos balionukas

galima ir be balsavimo
,arba burtus mesti ir tiek,išskyrus tuos mėnesius kurie jau užimti
...O kaip su viršeliu?

...O kaip su viršeliu?
Labas ryt
Zundytes darbai nerealus, ypac arklys, gal kad arklio tai mano metai
nu va Kalendorius jau aiskus
Man kazkodel Ainu ziemai, o Stasiukas rudeniui atrodo... na bet cia mano nuomone
Sponkiuk sveikatos
Zundytes darbai nerealus, ypac arklys, gal kad arklio tai mano metai

nu va Kalendorius jau aiskus

Man kazkodel Ainu ziemai, o Stasiukas rudeniui atrodo... na bet cia mano nuomone
Sponkiuk sveikatos

QUOTE(Magnuna @ 2015 12 12, 10:43)
Tai štai ir baigėsi Kalendorisu konkursas, tačiau dar liko vienas darbas - paskirstyti laimėtojams mėnesius. Prašom siūlyti savo mintis ir idėjas
Ainu pinigų maišelį pajamčiau prie arbatos

Ainu pinigų maišelį pajamčiau prie arbatos

Mano balsavimai baigėsi

Va va jau ir maišeliai pinigų siūlomi

Zundytė auksarankė

Gaila Pupsės kad negulės kalendoriuje. Kiek ten jūsų yra nepatekusių ? Buvo žadėta kad jei norėsit padarys antrą kalendorių. Na ir kas kad kitų nuotraukos prastesnės, juk kalendorius sau su savo mylimu katinuku. Jei trūks nuotraukyčių ne vieno augintinio įsidėsit. Taip kad kooperuokitės ir prašykit busy

QUOTE(zundyte @ 2015 12 12, 11:04)
galima ir be balsavimo
,arba burtus mesti ir tiek,išskyrus tuos mėnesius kurie jau užimti
...O kaip su viršeliu?

...O kaip su viršeliu?
Burtai irgi variantas

Dėl viršelio kol kas yra taip - kadangi viršelio nuotraukai yra ypač aukšti kokybės reikalavimai tai mūsų ekspertės iš atsiųstų nuotrukų atrinks nuotraukas, kurios atitiks kokybės reikalavimus ir tuomet matysime. Jeigu tik viena nuotrauka atitiks reikalavimus tai viskas tuom ir išsisprendžia, jeigu bus kelios nuotraukos - tada nuotraukos rinkimo klausimą iškelsime temoje. Primenu, kad pradžioje susitarėm jog viršeliui dalyvauja globotinių nuotraukos

Na sveikinu visus patekusius i kalendoriu. pritariu bet kokiam menesiu paskirstymui. Virselio-irgi. Smagus bus siurprizas. Iki vakaro. Esu uosvijoj- malkas krausim is lietaus po stogu..
Dėl antro kalendoriaus - mergytės, glait apsilankyti pačios fotobites.lt Kiek aš žiūrėjau ten galima tiesiog nusiųsti savo nuotraukas ir jas sudės į kalendorių. Galiausiai ir pačioms nėra sunku nuotruakas sudėlioti į mėnesius. Resultatas jau priklausys nuo sugebėjimų, bet pačiam paprasčiausiam rezultatui sugebėjimų kiekvienai tikrai užteks. Didžiausias klausimas yra dėl nuotraukų kokybės - ne kiekvieną nuotruaką tieisog įmanoma atspausdinti gražiai dėl kokybės trūkumo, kad pačiam po to smagu būtų į rezultatą žiūrėti. Taigi viskas įmanoma, tereikia tik truputėlį pastangų

Yeeeee
Sveikinu visus visus dalyvavusius
Va, matai maniskis su Pupsele kartu koja kojon
Na Staselis nuo saves siuncia panelei Pupsei -

Papildyta:
Pries pabegdama i namu ruosa, pasakysiu, kad man visai tas pats koki menesiuka paskirsit mano dzentelmenui Staseliui
Papildyta:
Labutis
Kaip Tavo mamyte laikosi? Ir kada i Lietuva parmauni?
Eisiu taisyt balandelius...seima uzsiprase

Sveikinu visus visus dalyvavusius

Va, matai maniskis su Pupsele kartu koja kojon

Papildyta:
Pries pabegdama i namu ruosa, pasakysiu, kad man visai tas pats koki menesiuka paskirsit mano dzentelmenui Staseliui

Papildyta:
QUOTE(Azucena @ 2015 12 12, 13:08)
Labas ryt
Labutis

Kaip Tavo mamyte laikosi? Ir kada i Lietuva parmauni?
Eisiu taisyt balandelius...seima uzsiprase

Vėtra gi tu norėjai lapkričio mėnesio Staseliui, tai nesisarmatyk ir prašyk

Šponkiuk, laikykis, jetau, Santai sveikatos daug.
Informuok apie ją.
Pas mus lazaretas nesibaigia, dabar Nika susirgo.
Ratu, kaip sakoma. Akys nubliurkę, tiesa, sloga dar neprasiveržė, buvau pas vetę, sutarėm dėl 2 akių gydymo būdų - tepalo ir lašų. Jei blogės, reiks duoti sisteminį antibą. Fogi, žinokit, gerėja, drasko ji eglės girliandas, jau nebekabinu. Laksto kaip dramblys, įžūliai kelia ryte, net reikalaudama glostymo, jei neglostai, tai muša su letena.
Dabar abi bėga nuo manęs, ir Nika, ir Fogi, gaudymas gydymui mane pjauna. Bet jau išmokau gudrybių - uždarau duris į kambarius ir gaudau. Nika šnypščia kaip kobra, o Fogi cypia. Kovų metu ir gaudymo metu Tašė labai jaudinasi, ateina ir kniaukia - atsieit, mamka, ką darai joms?
Gerai, kad nors chlamidijozės pasėliukas neigiamas.
Ant Tašės šono guzas, ji urzgia, kai paliečiu glostydama, ir bijau, jog tai yra tai, ką čia anądien apkalbinėjote... Mūšio pasekmės.
Ir taip susiklostė, kad piniginių srautų nesuvaldžiau...
Vis tas voverukės sindromas... Iš anksto... Būt pasiruošusiai.
Įplaukos nusimato apie 12 16, valgom košes
Labai gražūs Zundytės paveikslai. Labai man aguonytės ar našlaitės patiko.
Informuok apie ją.
Pas mus lazaretas nesibaigia, dabar Nika susirgo.

Dabar abi bėga nuo manęs, ir Nika, ir Fogi, gaudymas gydymui mane pjauna. Bet jau išmokau gudrybių - uždarau duris į kambarius ir gaudau. Nika šnypščia kaip kobra, o Fogi cypia. Kovų metu ir gaudymo metu Tašė labai jaudinasi, ateina ir kniaukia - atsieit, mamka, ką darai joms?
Gerai, kad nors chlamidijozės pasėliukas neigiamas.

Ant Tašės šono guzas, ji urzgia, kai paliečiu glostydama, ir bijau, jog tai yra tai, ką čia anądien apkalbinėjote... Mūšio pasekmės.

Ir taip susiklostė, kad piniginių srautų nesuvaldžiau...
Vis tas voverukės sindromas... Iš anksto... Būt pasiruošusiai.
Įplaukos nusimato apie 12 16, valgom košes

Labai gražūs Zundytės paveikslai. Labai man aguonytės ar našlaitės patiko.