ačiuks, šitą

QUOTE(busycat @ 2015 12 07, 18:38)
Bus didelis AČIŪ

Įsivėliau aš į šitą visą reikalą ir kaip sakoma prisiėmiau finansinę atsakomybę, tad šiek tiek sunkoka. Bet su gerų žmonių pagalba manau viskas bus gerai

Permečiau, gausi ne iškarto. Iš užsienio pingiai keliauja ilgiau

QUOTE(sagyte @ 2015 12 07, 12:53)
[i]Ainu visaip bandziau įrodyti, kad neverta eiti į dušą prispaudęs laikiau ale vistiek ėjo

Labai graziu foto prisiziurejau

Erendira, Sauluti, laikykis, mumi su Tavim. Zinok visi juodi debesys gyvenime prasisklaido, ir islenda spinduleliai

Esu pavargus kaip suo

Erendira -
Diinkos pozuotojai
smagu buvo akis paganyti
Grikis labai padeda mamkai balsus registruoti

Per vakar ir šiandien jau 15 temos narių atsiuntė savo balsus - ačiū kad esate tokios aktyvios
Ryt-poryt dar laukiu balsų ir trečiadienį vakare pasiraitojus rankoves suskaičiuosiu ir paskelbsiu rezultatus

Diinkos pozuotojai

Grikis labai padeda mamkai balsus registruoti

Per vakar ir šiandien jau 15 temos narių atsiuntė savo balsus - ačiū kad esate tokios aktyvios

Magnuna, primink man ryt prabalsuoti?
O aš pagaliau gavau savo 5 eurus su katinais. Jeeeee..... Sidabriniai 5 eurai su sertifikatu
Bet buvo taip...
Priešistorė: Moneta buvo užsakyta, pinigėliai sumokėti. Siuntos numerį gavau, seku siuntinio istoriją... žiūriu atkeliavo į Norvegiją, į siuntinio atsiėmimo vietą. O čia jau ir į pašto dėžutę gavau lapelį apie atsiėmimą. Nuvažiuoju atsiimt, nėr siuntinio... tipo buvo atsiūstas klaidingu adresu, todėl išsiūstas atgal i peradresavimo vietą. NU ok, laukiu dieną, dvi tris, savaite... savaite ir tris dienas. Nėr mano kolekcinės monetos. Rašau laišką paštuo, tipo kur dingo mano siuntinys?? Atrašė po keletos dienų, atsiprašė ir nurodė kur atsiimti. NU, siunčiu MB, kadangi jam pakeliui. MB skambina man, sako "tau jokių katinu neatsiuntė, ant monetos iškalti du ežiai, karvė ir šuo. Man staigiai užsidegė smegėnys ir išsilydė. Nuleidau garą per nosies šnerves, čiupau kompą... sakau imsiu rašyti kalėdinį laišką siuntėjui su kuo nuoširdžiausiais linkėjimais. O čia MB į kiemą įvairavo, išlėkiau pažiūrėti kas per karvė, ežiai ir šuo ant mano monetos?? MB sėdi įtartinai išsišiepęs - plytos į krūminius prašosi. Čiumpu moneta... nu katinai. Jokie ežiai ir šunys. Nu vsio, čia man atsileido jaknos, palinkėjau MB saugiai užmigti, neiškritus iš lovos. Grįžau į triobą patenkinta kaip vaikas išplėšęs iš kito vaiko saldainių saują

O aš pagaliau gavau savo 5 eurus su katinais. Jeeeee..... Sidabriniai 5 eurai su sertifikatu

Bet buvo taip...
Priešistorė: Moneta buvo užsakyta, pinigėliai sumokėti. Siuntos numerį gavau, seku siuntinio istoriją... žiūriu atkeliavo į Norvegiją, į siuntinio atsiėmimo vietą. O čia jau ir į pašto dėžutę gavau lapelį apie atsiėmimą. Nuvažiuoju atsiimt, nėr siuntinio... tipo buvo atsiūstas klaidingu adresu, todėl išsiūstas atgal i peradresavimo vietą. NU ok, laukiu dieną, dvi tris, savaite... savaite ir tris dienas. Nėr mano kolekcinės monetos. Rašau laišką paštuo, tipo kur dingo mano siuntinys?? Atrašė po keletos dienų, atsiprašė ir nurodė kur atsiimti. NU, siunčiu MB, kadangi jam pakeliui. MB skambina man, sako "tau jokių katinu neatsiuntė, ant monetos iškalti du ežiai, karvė ir šuo. Man staigiai užsidegė smegėnys ir išsilydė. Nuleidau garą per nosies šnerves, čiupau kompą... sakau imsiu rašyti kalėdinį laišką siuntėjui su kuo nuoširdžiausiais linkėjimais. O čia MB į kiemą įvairavo, išlėkiau pažiūrėti kas per karvė, ežiai ir šuo ant mano monetos?? MB sėdi įtartinai išsišiepęs - plytos į krūminius prašosi. Čiumpu moneta... nu katinai. Jokie ežiai ir šunys. Nu vsio, čia man atsileido jaknos, palinkėjau MB saugiai užmigti, neiškritus iš lovos. Grįžau į triobą patenkinta kaip vaikas išplėšęs iš kito vaiko saldainių saują

[quote=busycat,2015 12 07, 20:07]
*Magnuna, primink man ryt prabalsuoti?
**O aš pagaliau gavau savo 5 eurus su katinais. Jeeeee..... Sidabriniai 5 eurai su sertifikatu
Bet buvo taip...
MB skambina man, sako "tau jokių katinu neatsiuntė, ant monetos iškalti du ežiai, karvė ir šuo. M
* sutarta
ryt 5.30 kai tik nuskambės žadintuvas priminsiu
eina sau, kokia aš miela, ania?
** vaje
juokiaus pasižvygaudama
nu fain, kad monetiniai katinai tave galiausiai pasiekė 
ups, sucitavau durnai
*Magnuna, primink man ryt prabalsuoti?

**O aš pagaliau gavau savo 5 eurus su katinais. Jeeeee..... Sidabriniai 5 eurai su sertifikatu

Bet buvo taip...
MB skambina man, sako "tau jokių katinu neatsiuntė, ant monetos iškalti du ežiai, karvė ir šuo. M
* sutarta

** vaje

ups, sucitavau durnai

QUOTE(Vėtra.l @ 2015 12 07, 20:22)

Labai graziu foto prisiziurejau

Erendira, Sauluti, laikykis, mumi su Tavim. Zinok visi juodi debesys gyvenime prasisklaido, ir islenda spinduleliai

Esu pavargus kaip suo

QUOTE(busycat @ 2015 12 07, 20:07)
O aš pagaliau gavau savo 5 eurus su katinais. Jeeeee.....
Nuvažiuoju atsiimt, nėr siuntinio... tipo buvo atsiūstas klaidingu adresu, todėl išsiūstas atgal i peradresavimo vietą.
MB sėdi įtartinai išsišiepęs - plytos į krūminius prašosi. Čiumpu moneta... nu katinai.
Nuvažiuoju atsiimt, nėr siuntinio... tipo buvo atsiūstas klaidingu adresu, todėl išsiūstas atgal i peradresavimo vietą.
MB sėdi įtartinai išsišiepęs - plytos į krūminius prašosi. Čiumpu moneta... nu katinai.
Kai gavai su nuotykiais tai dar brangesnė moneta

Busy ale gerai baigėsi viskas ir gavai savo katinėlius vietoje ežių
beje šiandien parėjusi namo pačioje vonioje radau dovanėlę
sugalvojo matai Faksiukas didelį reikalą atlikti ne dėžutėje, bet įšokęs į vonią. Siunta dabar, bando pelės laidą gaudyt. O žaislų nei vieno neliko, visi kažkur pakampėse išslapstyti
Reiks klauptis ant kelių ir ieškot.
O mano trijulė nuo kurios viskas prasidėjo, ir dar viena katytė sakė jaučiasi gerai po operacijos, dar kol kas rūsyje būna, pas moterį kuri juos maitina. O kita katytė klinikoje, trečiadienį reiks važiuot ko gero pasiimt.

beje šiandien parėjusi namo pačioje vonioje radau dovanėlę

O mano trijulė nuo kurios viskas prasidėjo, ir dar viena katytė sakė jaučiasi gerai po operacijos, dar kol kas rūsyje būna, pas moterį kuri juos maitina. O kita katytė klinikoje, trečiadienį reiks važiuot ko gero pasiimt.
QUOTE(busycat @ 2015 12 07, 22:07)
Magnuna, primink man ryt prabalsuoti?
Bet buvo taip...
O čia MB į kiemą įvairavo, išlėkiau pažiūrėti kas per karvė, ežiai ir šuo ant mano monetos?? MB sėdi įtartinai išsišiepęs - plytos į krūminius prašosi. Čiumpu moneta... nu katinai. Jokie ežiai ir šunys. Nu vsio, čia man atsileido jaknos, palinkėjau MB saugiai užmigti, neiškritus iš lovos. Grįžau į triobą patenkinta kaip vaikas išplėšęs iš kito vaiko saldainių saują

Bet buvo taip...
O čia MB į kiemą įvairavo, išlėkiau pažiūrėti kas per karvė, ežiai ir šuo ant mano monetos?? MB sėdi įtartinai išsišiepęs - plytos į krūminius prašosi. Čiumpu moneta... nu katinai. Jokie ežiai ir šunys. Nu vsio, čia man atsileido jaknos, palinkėjau MB saugiai užmigti, neiškritus iš lovos. Grįžau į triobą patenkinta kaip vaikas išplėšęs iš kito vaiko saldainių saują

Magniau, gaudyk savo Grikaini, gi jis visai iskristi baigia...Na Tu pasiziurek i foto!!! Ant pacio krasto

Papildyta:
O as siandien teismo posedyje sedziu, rimta visa...Kaip gi kitaip, tevo valdzios ribojimas. Teisejas ir sako: kas pas mus sekantis kviestas liudytojas? Sekretore - J. Kalėda, pakvieskit Kalėda...Mes su kolege is Kauno prunkstem viena kitai i peti...Negerai, bet sekretore prie pat diktofono irgi keistus garsus leido...

Rariuk,aš irgi šiandien buvau pasijungusi prie banko ,norėjau katinėliam pervesti,bet kažkur nukišau popieriuką ,kur sąskaita buvau užsirašiusi ,tai ieškojau temoje ir neradau ,tai prisijungimo laikas baigėsi,dabar ačiū ,kad parašei sąskaitą,šią savaitę pervesiu truputėlį,nedaug,bet vis šiek tiek