Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

ačiuks, šitą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 12 07, 18:38)
ačiuks, šitą 4u.gif

Bus didelis AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Įsivėliau aš į šitą visą reikalą ir kaip sakoma prisiėmiau finansinę atsakomybę, tad šiek tiek sunkoka. Bet su gerų žmonių pagalba manau viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Permečiau, gausi ne iškarto. Iš užsienio pingiai keliauja ilgiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 12 07, 12:53)
[i]Ainu  visaip bandziau įrodyti, kad neverta eiti į dušą  prispaudęs laikiau ale vistiek ėjo smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

Labai graziu foto prisiziurejau bigsmile.gif Kobriuko foto nereali wub.gif

Erendira, Sauluti, laikykis, mumi su Tavim. Zinok visi juodi debesys gyvenime prasisklaido, ir islenda spinduleliai 4u.gif Viskas praeis, aprims, viskas bus gerai console.gif

Esu pavargus kaip suo unsure.gif Guliu istiesus kojas. Skaniai pavalgius...O taip zadejau pasportuot...Na ner sveikatos visai. Nebent nuropociau iki treniruoklio doh.gif Noriu miego blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 07 gruodžio 2015 - 19:22
Erendira - 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Diinkos pozuotojai thumbup.gif smagu buvo akis paganyti biggrin.gif
Grikis labai padeda mamkai balsus registruoti smile.gif
user posted image
Per vakar ir šiandien jau 15 temos narių atsiuntė savo balsus - ačiū kad esate tokios aktyvios 4u.gif Ryt-poryt dar laukiu balsų ir trečiadienį vakare pasiraitojus rankoves suskaičiuosiu ir paskelbsiu rezultatus biggrin.gif
Atsakyti
Magnuna, primink man ryt prabalsuoti? bigsmile.gif

O aš pagaliau gavau savo 5 eurus su katinais. Jeeeee..... Sidabriniai 5 eurai su sertifikatu thumbup.gif

Bet buvo taip...

Priešistorė: Moneta buvo užsakyta, pinigėliai sumokėti. Siuntos numerį gavau, seku siuntinio istoriją... žiūriu atkeliavo į Norvegiją, į siuntinio atsiėmimo vietą. O čia jau ir į pašto dėžutę gavau lapelį apie atsiėmimą. Nuvažiuoju atsiimt, nėr siuntinio... tipo buvo atsiūstas klaidingu adresu, todėl išsiūstas atgal i peradresavimo vietą. NU ok, laukiu dieną, dvi tris, savaite... savaite ir tris dienas. Nėr mano kolekcinės monetos. Rašau laišką paštuo, tipo kur dingo mano siuntinys?? Atrašė po keletos dienų, atsiprašė ir nurodė kur atsiimti. NU, siunčiu MB, kadangi jam pakeliui. MB skambina man, sako "tau jokių katinu neatsiuntė, ant monetos iškalti du ežiai, karvė ir šuo. Man staigiai užsidegė smegėnys ir išsilydė. Nuleidau garą per nosies šnerves, čiupau kompą... sakau imsiu rašyti kalėdinį laišką siuntėjui su kuo nuoširdžiausiais linkėjimais. O čia MB į kiemą įvairavo, išlėkiau pažiūrėti kas per karvė, ežiai ir šuo ant mano monetos?? MB sėdi įtartinai išsišiepęs - plytos į krūminius prašosi. Čiumpu moneta... nu katinai. Jokie ežiai ir šunys. Nu vsio, čia man atsileido jaknos, palinkėjau MB saugiai užmigti, neiškritus iš lovos. Grįžau į triobą patenkinta kaip vaikas išplėšęs iš kito vaiko saldainių saują biggrin.gif
Atsakyti
[quote=busycat,2015 12 07, 20:07]
*Magnuna, primink man ryt prabalsuoti? bigsmile.gif

**O aš pagaliau gavau savo 5 eurus su katinais. Jeeeee..... Sidabriniai 5 eurai su sertifikatu thumbup.gif

Bet buvo taip...

MB skambina man, sako "tau jokių katinu neatsiuntė, ant monetos iškalti du ežiai, karvė ir šuo. M
* sutarta drinks_cheers.gif ryt 5.30 kai tik nuskambės žadintuvas priminsiu tongue.gif biggrin.gif eina sau, kokia aš miela, ania? nail.gif
** vaje laugh.gif laugh.gif laugh.gif juokiaus pasižvygaudama biggrin.gif nu fain, kad monetiniai katinai tave galiausiai pasiekė thumbup.gif
ups, sucitavau durnai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 07 gruodžio 2015 - 20:18
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 12 07, 20:22)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Labai graziu foto prisiziurejau bigsmile.gif Kobriuko foto nereali wub.gif

Erendira, Sauluti, laikykis, mumi su Tavim. Zinok visi juodi debesys gyvenime prasisklaido, ir islenda spinduleliai 4u.gif Viskas praeis, aprims, viskas bus gerai console.gif

Esu pavargus kaip suo unsure.gif Guliu istiesus kojas. Skaniai pavalgius...O taip zadejau pasportuot...Na ner sveikatos visai. Nebent nuropociau iki treniruoklio doh.gif Noriu miego blink.gif

smile.gif Aiški Vitamino D3 stoka.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 12 07, 20:07)
O aš pagaliau gavau savo 5 eurus su katinais. Jeeeee.....

Nuvažiuoju atsiimt, nėr siuntinio... tipo buvo atsiūstas klaidingu adresu, todėl išsiūstas atgal i peradresavimo vietą.

MB sėdi įtartinai išsišiepęs - plytos į krūminius prašosi. Čiumpu moneta... nu katinai.

Kai gavai su nuotykiais tai dar brangesnė moneta mirksiukas.gif TB šaunuolis, kad sugebėjo tave paerzinti thumbup.gif biggrin.gif Turėjai didesnį malonumą pamačiusi tikrąją monetą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Busy ale gerai baigėsi viskas ir gavai savo katinėlius vietoje ežių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

beje šiandien parėjusi namo pačioje vonioje radau dovanėlę doh.gif sugalvojo matai Faksiukas didelį reikalą atlikti ne dėžutėje, bet įšokęs į vonią. Siunta dabar, bando pelės laidą gaudyt. O žaislų nei vieno neliko, visi kažkur pakampėse išslapstyti doh.gif Reiks klauptis ant kelių ir ieškot.
O mano trijulė nuo kurios viskas prasidėjo, ir dar viena katytė sakė jaučiasi gerai po operacijos, dar kol kas rūsyje būna, pas moterį kuri juos maitina. O kita katytė klinikoje, trečiadienį reiks važiuot ko gero pasiimt.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 12 07, 22:07)
Magnuna, primink man ryt prabalsuoti? bigsmile.gif

O aš pagaliau gavau savo 5 eurus su katinais. Jeeeee..... Sidabriniai 5 eurai su sertifikatu  thumbup.gif

Bet buvo taip...

O čia MB į kiemą įvairavo, išlėkiau pažiūrėti kas per karvė, ežiai ir šuo ant mano monetos?? MB sėdi įtartinai išsišiepęs - plytos į krūminius prašosi. Čiumpu moneta... nu katinai. Jokie ežiai ir šunys. Nu vsio, čia man atsileido jaknos, palinkėjau MB saugiai užmigti, neiškritus iš lovos. Grįžau į triobą patenkinta kaip vaikas išplėšęs iš kito vaiko saldainių saują  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif Oi negaliu, sona skauda, gal baigsi??? mad.gif

Magniau, gaudyk savo Grikaini, gi jis visai iskristi baigia...Na Tu pasiziurek i foto!!! Ant pacio krasto blink.gif
Papildyta:
O as siandien teismo posedyje sedziu, rimta visa...Kaip gi kitaip, tevo valdzios ribojimas. Teisejas ir sako: kas pas mus sekantis kviestas liudytojas? Sekretore - J. Kalėda, pakvieskit Kalėda...Mes su kolege is Kauno prunkstem viena kitai i peti...Negerai, bet sekretore prie pat diktofono irgi keistus garsus leido... wacko.gif megalol.gif
Atsakyti
Rariuk,aš irgi šiandien buvau pasijungusi prie banko ,norėjau katinėliam pervesti,bet kažkur nukišau popieriuką ,kur sąskaita buvau užsirašiusi ,tai ieškojau temoje ir neradau ,tai prisijungimo laikas baigėsi,dabar ačiū ,kad parašei sąskaitą,šią savaitę pervesiu truputėlį,nedaug,bet vis šiek tiek 4u.gif
Atsakyti