Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(zundyte @ 2015 12 12, 13:10)
Vėtra,aš tai tik norėjau pasitikrint ,gal užkeikimas  man praėjęs ,nes gyvenime jokioj loterijoj  nesisekė,niekada ,tai matau,kad viskas po senovei ,dabar bus ramu thumbup.gif ,čia, mano manymu, buvo geriausias Pupsės kadras ,nes šiaip mano katai visai neišraiškingi,nefotogeniški ,kaip sakant,kaip ir mamka,tai daugiau ką nors išspaust iš jų tikrai nebepavyks ,visos nuotraukos vienodai pilkos,tai dabar užrišu su šitu reikalu ir gyvenu ramiai laukiu kalendoriaus  galutinio varianto mirksiukas.gif Čia aš be priekaištų ,jei ką drinks_cheers.gif ...daugumos nuomonę gerbiu ir visas myliu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Nesutiku, tavo Pupse ypac — labai forogeniska, jos guzikai ir riesta nosis sukurta geriems kadrams wink.gif

Kivuka, katinu katinas Kiara skaldo reveransus uz pagyras, o Uz Bosiuka sakau aciu as, man malonu bus ji matyti kalendoriuje
Atsakyti
Sveikinu nugalėtojus 4u.gif 4u.gif Na, maniškiai nepapuolė, bet aš nenusimenu. Džiaugiuosi už kolegas biggrin.gif
Atsakyti
Busy, tik likau nesupratusi, kodėl Tutė-išdykutė nedalyvavo konkurse? g.gif Gal dėl to, kad čia buvo suaugusiųjų konkursas, ne vaikų? biggrin.gif

O aš likau nesupratęs, kodėl AŠ nedalyvavau g.gif Tikriausiai mamka nusprendė, kad esu nefotogeniškas... g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 12 gruodžio 2015 - 13:27
QUOTE(zundyte @ 2015 12 12, 15:10)
Vėtra,aš tai tik norėjau pasitikrint ,gal užkeikimas  man praėjęs ,nes gyvenime jokioj loterijoj  nesisekė,niekada ,tai matau,kad viskas po senovei ,dabar bus ramu thumbup.gif ,čia, mano manymu, buvo geriausias Pupsės kadras ,nes šiaip mano katai visai neišraiškingi,nefotogeniški ,kaip sakant,kaip ir mamka,tai daugiau ką nors išspaust iš jų tikrai nebepavyks ,visos nuotraukos vienodai pilkos,tai dabar užrišu su šitu reikalu ir gyvenu ramiai laukiu kalendoriaus  galutinio varianto mirksiukas.gif Čia aš be priekaištų ,jei ką drinks_cheers.gif ...daugumos nuomonę gerbiu ir visas myliu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Zundziuk, as irgi loterijose visiskas nulis. Na nesiseka. Vis bandau Teleloto laimet, ale niekaip doh.gif
O Pupse labai grazi katyte, kaip ir Kolumbas beje. Man jie labai labai mieli katukai.
Bijau supainiot varda kaciuko. Na ryzas jis. Lyg Funtikas, jei neklystu. Tokios akys, manau visus butu nuslaves ir be problemu paemes aukstasias vietas, ale labai neryski foto. Labai truko ryskumo. O katinukas nerealus.
Papildyta:
Kiviau, bandituk Tu mazas bigsmile.gif Sitoks pasiutelis, o mamkos neprivertej konkurse dalyvaut tongue.gif
O galejai....sitoki kailiniai, toks vyriskas snukelis wub.gif Jauc vyriskiausias katas musu temoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 12, 13:20)
Taip pat ir tarp mažiau balsų surinkusių buvo kam aš pati daviau didesnius balus, bet dauguma nusprendė kitaip ir sutinku su tokia nuomone  4u.gif

Ir aš taip pat drinks_cheers.gif Iš pat pradžių buvo aišku kad ne visi paklius, sutikom su taisyklėm, čia kaip sporte,visi nori laimėti , bet vis tiek kažkas turi ir pralaimėti 4u.gif
Taip kad nosis aukštyn kas nusiminė 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šventės artėja...ir pagalvokit baisus čia daiktas tas kalendorius tongue.gif Gausim geresnių dovanų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 12 12, 13:23)
Busy, tik likau nesupratusi, kodėl Tutė-išdykutė nedalyvavo konkurse?  g.gif Gal dėl to, kad čia buvo suaugusiųjų konkursas, ne vaikų? biggrin.gif

Todel, kad nusprendem teikti konkursui ne daugiau dvieju katinu is seimos.

Be reikalo Kivio nekanditavai, turi graziu kadru beee.gif
Atsakyti
Mergikės ,taigi nereikia manęs guosti,išgyvensiu drinks_cheers.gif
Busy,vadinasi aš fotografas prastas,nes nematau savo katų fotogeniškumo ,visos nuotraukos man vienodos,tą nuotrauką su tulpėm nufotografavau visiškai atsitiktinai-prisiskyniau iš balkono tulpių,atsisėdau ant lovos su tom tulpėm ,o Pupsė cekava zosė tuoj prisistatė ir pradėjo graužti tas tulpes,griebiau fotiką ir net nežiūrėdama į objektyvą viena ranka nuo šono nufotkinau ją ir save su tom tulpėm,tik paskui pamačiau ,kad neblogas kadras gavosi,nes apšvietimas geras buvo ir net dunčiai pasimatė blush2.gif

Дарите добрые слова
Своим знакомым и любимым.
Дарите их чтоб навсегда,
Стал мир вокруг таким красивым

Дарите всем свои улыбки,
Чтоб сделать этот мир светлее.
Прощайте чаще им ошибки,
Чтоб стала их душа добрее.

Дарите людям доброту,
Дарите им свою заботу.
Пусть обретут они мечту,
И улыбнутся в непогоду.

Дарите людям красоту,
Которой те не замечают.
Чтоб душ заполнить пустоту,
И пусть от счастья замирают.

© Copyright: Ермаков Олег, 2012
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 12 gruodžio 2015 - 13:48
QUOTE(busycat @ 2015 12 12, 14:37)
Be reikalo Kivio nekanditavai, turi graziu kadru beee.gif

Nu va, pagalvojau, kad kalendoriaus neturiu kur kabinti, tai ir vietos neužimsim kalendoriuje biggrin.gif Dabar pagalvojau, kad būtų įdomu, kiek balsų būtumėm gavę ir būčiau tą kalendorių močiutei padovanojus biggrin.gif Kitais metais sudalyvausim rolleyes.gif
Atsakyti
Jeigu kitais metais kalendoriaus idėja gyvuos, bus galima nustatyti, kad tie kas pateko į šių metų kalendorių, kitais metais nedalyvauja biggrin.gif
Atsakyti
ni ni ,Magnuna ,geriau tiesiog temą keisti -pvz kitais metais dalyvauja tik katinų nosys,arba akys,arba pėdutės arba liežiuviai,arba dunčiai..turim metus gaudyt kadrus 4u.gif
Atsakyti
Zundyte - thumbup.gif labai teisinga mintis, gaudykim kadrus ir kuo daugiau dėkime į temą biggrin.gif Ir aplamai manau, kad patys geriausi kadrai visuomet lieka nenufotografuoti. Kad jūs žinotumėt kaip Grikis šypsosi man ant kelių sėdėdamas - šypsena ne tai kad iki ausų, bet ir už ausų, bet visuomet arba telefonas kur nukištas, arba apšvietimas š.... arba nuotrauka gaunasi išskydusi biggrin.gif
O paie loterijas - aš jau kelintą kartą sapnuoju kad loterijoje laimėjau, nusiperku bilietą ir akurat, laimiu galimybę lošti dar kartą biggrin.gif
Atsakyti
Magnuna,aš tai kas savaitę laimiu du eurus ,nes loterijos bilieto nenusiperku lotuliukas.gif
Atsakyti